19 yaşındayım. Kuzenim benim yaşımda ve nişanlandı. Benden küçük bir kız evli ve çocuklu. Benden bir yaş büyük kızın birisi de nişanlanacakmış. Evde alay konusu oldum. Evde kaldın kızım sen kuzenin bile evlenecek sen hala baba parası yiyosun diye dalga geçiyorlar :D
İlla kocaya mı kaçayım :D Onu mu istiyorlar yani?
Bu arada ciddi ciddi evde kalmış muamelesi görmüyorum :D Ama çok pis dalga geçiyorlar. Ciddi olsalar daha iyi olurdu ama dalgasına hiç katlanamıyorum.
Geçen gün birisi geldi bize abim de adamın oğlu var diye bana gıcıklığına tam beni övecekti. Adam da o sırada biz kalkalım artık dedi. Abim de arkasından ''Adam haklı tabii almayacağı malı niye konuşsun puhahaha'' diye dalga geçti hepimiz güldük tabi ama yine de içime oturdu :D:D:D
Sizin aileniz de böyle mi? Her şeyle dalga geçen tipler mi? Yoksa benimkilerde mi bir sıkıntı var :D
İlla kocaya mı kaçayım :D Onu mu istiyorlar yani?
Bu arada ciddi ciddi evde kalmış muamelesi görmüyorum :D Ama çok pis dalga geçiyorlar. Ciddi olsalar daha iyi olurdu ama dalgasına hiç katlanamıyorum.
Geçen gün birisi geldi bize abim de adamın oğlu var diye bana gıcıklığına tam beni övecekti. Adam da o sırada biz kalkalım artık dedi. Abim de arkasından ''Adam haklı tabii almayacağı malı niye konuşsun puhahaha'' diye dalga geçti hepimiz güldük tabi ama yine de içime oturdu :D:D:D
Sizin aileniz de böyle mi? Her şeyle dalga geçen tipler mi? Yoksa benimkilerde mi bir sıkıntı var :D
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer