Yolda yürüyordum baktım erkek kuaföründe bi adam camdan bakıp fotoğrafımı çekiyor
Allah allah çekmiyordur herhalde dedim
Sonra ben hızla yürüyüp kuaförün diğer camının oradan geçerken adam da yer değiştirip o cama gelip beni çekti
Neden böyle bir şey yaptı
Kuaförün içinde 6 7 erkek vardı onun için girip bi şey de diyemedim hem derki ne fotoğrafı çekmiyorum vs vs
Maskem falan da takılıydı
Allah allah çekmiyordur herhalde dedim
Sonra ben hızla yürüyüp kuaförün diğer camının oradan geçerken adam da yer değiştirip o cama gelip beni çekti
Neden böyle bir şey yaptı
Kuaförün içinde 6 7 erkek vardı onun için girip bi şey de diyemedim hem derki ne fotoğrafı çekmiyorum vs vs
Maskem falan da takılıydı
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Girceksin iceri cingenelik yapacaksın polis de cagıracaksın orda ver bakıcam o telefona sen benim resmimi cektin o resimleri sileceksin polis cagırıyorum deyip polis cagırcan aynı zamanda neyse olmus bitmis sen de ona pandik hareketi yapsaydin keske ben olsam yapardım 😅
Etek tayt dar kot giymissindir cekip arkadaslarina atiyor kiza bakin cok iyimis diye. Buarada izinsiz foto cekmek suctur vs yazan akilli arkadaslar var eger oyle olsaydi paparazziler hapisten cikamazdi. Etek alti vs.. uygunsuz foto cekemez ama halka acik alanda sokagi cekiyor adam kimse bisey diyemez. Seni biyerde izinsiz yayinlarsa biraz sorun yasayabilir tabi.
Yeni telefon almıştır her telefon uzmanının yaptığı gibi ilk olarak kamerasına bakiyodur
Aynanın camının diğer tarafına geçti telefonu uzattı bana bakarak çekti diyorum
O zaman bidaha ordan gecmiyosun
Tamam
Sevgilin var mı ya da baskıcı bi ailedeysen falan ne bileym belki peşine adan takmış da olabilir
Tuttukları adamın kuaförde ne işi olacak
Peşindeyiz. Devlete karşı işlediğin suçlar gerekçesiyle peşindeyiz.
Galiba ben de senin gibi ne yapacağımı bilemezdim. Yanımda olsa hesap sorardım ama başka bir yerde olduğu için gitmezdim yanına. Allahım bizi sapık ve sapkınlardan korusun. Sapık pislikler..
Boyunu beğenmiştim belki.. Illa ki dikkatini çeken bir şey olmuştur
İzinsiz foto çekmek suctur şikayet etmeliydin polise o kişiyi
Adam kabul eder mi sence
Polis telefona el koyunca kabul eder resim telefonda bulununca
Ee el koydu çekmiş diyelim
Ne olacak? Sonuç ne adamın ceza alacağına inanıyor musun
Taciz suçundan 15 yıl ceza alır azz kanunlardan haberiniz olsun ya olmaz ki böyle
Şaka mı yapıyorsun
Hayir yapmıyorum araştırın diyorm
Sen araştır
Bu tarz çok olay var
Hepsi karakolun ön kapısından girip arka kapısından çıktı
Bana bu olaydan ceza alan tek bir insan göster
Sende haklısın ülkede adalete güven yok😂
Güven değil adalet yok
Bu benim bi arkadasla basımıza geldii soruncada tepki verdi cekmiyorım falan ama cekiyodu basbaya yanına giidene kadar sildi kurcalayıp
Sana öyle gelmiştir belki
Aynanın camının diğer tarafına geçti telefonu uzattı bana bakarak çekti diyorum
Yaşı var mıydı büyük müydü
Hayır
Nasıl cesaret etmiş bilmiyorum ama uyarsaydın keşke belki tandığına benzetip çekmiş de olabilir
Tanıdığını neden çeksin
Doğru normal niyet arıyorum da yok
Var oyle beyin yoksunu insanlar amaci serefsizlik
G0tüne bakmışlardır jajaj
Önden çekti
Ozaman göğüs ve vajinan
Yanlış anlamışsındır
Ben diğer camın oraya geçince Aynanın camının diğer tarafına geçti telefonu uzattı bana bakarak çekti diyorum
Herşey olabilir bilemiyorum
neden acaba ilhinc