Rus kızları yaz günü evde bikini giyiniyor;peki Türk kızları neden evde bikini giymiyor?
rus kızları evde bikini giyiniyor...
türk kızları evde bikini giymiyor...
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Rus kizlarinin evde bikini giydigini nereden biliyorsun? Turk kizlarinin giymedigini nereden biliyorsun? Ve geleneklerin farkli oldugunun, farkli yetistirildiklerinin farkinda misin?
Çünkü Türk kızları şişkoooo yağ oranları 15 kilo dskhfkds
acı gerçekler şekerim Türk kadının %90'ı armut tipi vücuduna sahip ve kiloludur yeni nesil bozucak ama bu meseleyi
Türk kızları plajda giyiyor ondan
ya da rus kızları plajda üstsüz geziyorlar bari para verdik aldık ziyan olmasın diye evde giyiyorlardir
bir an düşünüyorum sen erkek adına acmış bır ruz kızımısın?
Cevap
15Cevap
Evde babamız, erkek kardeşlerimiz var. Yaz mağlum camlar açık. Aniden bir gelen olacak ustumuzu giymeye mi çalışacağız? Yetiştirildiğimiz ortamlar diyelim. Çok farklı
Rus erkekler evde ciplak geziyor, Türk erkekleri neden beyaz atlet ve cizgili alt pyjama ile geziyor?
nerden biliyorsun rus erkeklerinin evde çığlak gezdiğini :D
Hahahah süper !
İşte bu harikaydı talia :)
Lafın altında kalınca konuyu değiştiriyor :P
siz ancak musluman olmayan kızları begenın, sonrada muslumanım dıye ortalıkta gezının sızın gıbı erkeklerın erkeklerının taaa...
rus kızları gibi görmemiş değiliz. allaha çok şükür yazıda görüyoruz, kışı da :D o yüzden giymioruz.2 güneş görünce bikini falan :D
ben şahsen illa da seksi oturcaksam. südyen ki. lot otururum daha iyi ve daha anlamlı. ayıptır sölemesi.
Türk kızları evde bikini giymiyor; peki Rus kızları neden evde bikini giyiyor :D jbngkjh
Mantıken hangi slk evde bikini giysin mk :DSHAJJSJS bikini havuz deniz başı giyilir yanlış mı biliyorum :DS
Ahhaha çok doğru insan giyinmeyi bilsin ilk önce :D anketi sağlıklı bir topluma çözdürmek lazım bazılarında ' abazalık' gibi bir hastalık var da :)))
Yani benim çevremde evde kalan kız yok maşallah kapış kapış götürüyolar kızları ama tabi çağdaşlık meselesi çevreler farklı, bizim buralarda ne abaza erkekler var nede bazı yavşaklar gibi oranın buranın kızlarını öven abazalar rusyadada da baya yaşadın herhalde orda evde kalma meselesi yok canım orda önüne geleni veriyolar dib yok bişey yok he bide bizim burada din islam sizin orayı bilemiycem ;)
:))) rus kızları evde kalmıyor kapiş kapiş gidiyor türk kızları evde koca bekliyor::)
tercih meselesi evlilik ama güzel kızların evde kalmadığı bir gerçek...
rusya da yaşadım rus kızları bir melek sadece onu sölim...
bakma kötü bir imajları bulunuyor ama genellikle çok iyi kızlar...
ayrıca rus kızları çok terbiyeli 3-5 rus kaşarının yaptığına aldanma...
ruslar bir melek:)
Sende 3-5 evde kalan türk kızına aldanma o zaman biraz daha saçmalarsan vatan haini olduğunu düşünücem :D türk değilmisin sen ya ülkenin insanını savunacağına abazalığına kapılıp bana burada bikini giyen kızı savunuyosun
Tamam canım sende azgın bir şekilde abazalık hastalığı var daha fazla yorum yapamıyacağım Allah şifa versin :Dd
rus erkekleri muhteşem fizikleriyle evde boxer giyolar ama türk erkeklerinin çoğunluğunun muhteşem fiziği yok ve boxer giymiyolar evde al bakalım cevapla neden böyleyse senin sorunun cevabıda o
desteksiz sütyen kullandığımızı nerden çıkardın 90-60-90 olan türk kızlar yok mu sanıyosun?
anlamadın herhalde canım ruslara taş çıkaracak o kadar türk kızı varki
turizm sektöründe gördüğüm rus kızları türk kızlarına taş çıkarır...
ayrıca plajda bakıyordum rus kızlarının fizikleri süper ayrıca çok güzel kızlar...
bizim kızlar sönük kalıyor...
türk kızları rus kızlarına benzemeye çalışıyor ama rus kızları çok güzel...
gördüklerimi söylüyorum...
bişi dicemde hiç heveslenme o tiple rus kızlarına onlar sana zor bakar aslında bakmaz herneyse çav bella
Ben 5 sene turizm de calistim ruslarin sadece bedeni güzel oda uzun olduklarından. Ama yüz güzellikleri sidir bir balta benzemiyorlar. Türk t. vestileri bile rus kizlarindan guzel
Ne kadar sacma bir soru. Turk kizlarinin evini gozetliyormusunda bu kadar net konusabiliyorsun. Yazik.
Rus kızları nerde ne giyeceğini bilmiyorsa türk kızlarının suçumu:)
:) zeki hatun:)
rus kızları çalışıyor aynı zamanda evde kocasına hizmet ediyor:)
rus kızları her akşam kocasının ayaklarını yıkıyor:)
rus kızları her akşam sevgilisine börek hazırlıyor:)
sizin böyle maharetleriniz var mı yok:)
siz anca evde oturun dedikodu yapın tv izleyin alışveriş yapın:)
sizin tek sanatınız bu ötesi yok:)
Bu söylediklerine sen inanıyorsan ok al bir rus kızı bakalım sizin annelerinize bzm gb davranır mı açıpta kapatmadığuınız çekmeceleri hergün arkanızdan toplarmı etrafa attığınız çoraplarınızı:) he birde sırf yüzü güzel diye kıçını başını peçeteyle silip kalkan insanları alıpta öpüp koklamak hoşunuza gidiyorsa alın benim gitmez türk erkeğinden şaşmam inancım gereği
rus kızları bir melek ayrıca temizlik uzmanı...
rus kızlarının evleri tril tril çok temiz...
ayrıca rus kızları çok çalışkan evde sürekli temizlik yapıyor...
ayrıca ruz kızları her gün duş alıyor o kadar temiz:)
kalpleri güzel yüzleri güzel:)
evine ve ailesine bağlı çok fedakar kısacası rus kızları bir melek.)
bu kadar rus düşkünü olduğuna göre anan da rus zaten :D sen var istemek dujjj :D
Armi annem rus babam Gürcü gel lovemaking yapalım :) rus sarılırım :P
Arkadaş kafayı Ruslarla bozmuşsun sen ya tövbestt :P
İyi bir tane Rus al o zaman
Bütün Rus kızlarını nevine girip bakmış anlaşılan :D:D
Hadi rus kızlarının evinde havuz var bizim kızların evinde ne var leğene su doldurup mu girsinler? :D
Rus sevgilim var hic oyle bikini falan giydigi yok.
Babalarını ve onun erkek kardeşlerini katil etmemek için :)
evde 7si erkek 8 kişi var nasıl giyelim? Bıkmadın mı ruslardan ya?
ah ruslar ahhh =) türkler bir o kadar olamadılarrrrr
Şimdi Rusya'da olmak var kezbanların içinde kala kala erkekliğimi unuttum
evde niye bikini giyelim deniz mi var havuz mu :D
ruslar hakkında ne çok bilgin var
Rus kizlari evde bikini giymiyolar bilgin olsun :)
Biz giymiyoruz hic giyen gormedim :)
Senin rus sevgili duruyor mu
Milletin evini dikizlemeye mi başladın? :-)
Biz Türküz onlar Rus çünkü :D
Evde bikini giymek ne :D
Onlar yapıyorsa doğrudur o zaman :P :D
Ooo bunu iltifat anlaminda mi almaliyim :p :D
milletin evini mi dikizliyon sen
Sanane lan. ddd pis röntkençi. dd
Rus kızları pembe s*çıyor zaten..
armi reyis gene halay başı olmuş :)
Gene sen gene rus soruları :/
aynen ya :D
hahah :D
Evde bikini giyecek kadar ne yaşamış ruslar?
bazen duygularıma tercuman oluyosun
bende türk kızı olsam bikini giymem :)
çünkü türk kızları maymuna benziyor
Turk kizi? :Ddd
Ulan
Soruya gelll agsjkd
saçmalıyon birader
Turk kızı Candır :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar