Acınılacak durum arıyorsan kendinden acımayaca başlayabilirsin tatlım. İnsani giydiği kıyafeti değil büründüğü karakter onu insan konumuna sokar. Simdi git gülünecek haline otur da agla zengin züppesi
Görüş sahibi demişki 6-7 yıldır aynı kıyafeti giyiyorum bu gayet normal bi şey ve birbirinize laf sokmayın cahil karılar gibi. benimde imkanım yetmiyordu bi kıyafet almaya tek çare para biriktirmekti yaani imkanı olan alır olmayan da para biriktirir ya da öyle kalakalır bunda övünülecek bi şey de yok. maalesef ailemizin durumuna göre yaşıyoruz bu hayatta alienin durumu iyiyse otomatikmen biz de istediğimiz şeylere sahip oluyoruz yoksa da kendi çabamızla 😐 -(bunda laf sokacak bi şey yok ben sadece hayatın gerçeklerini dedim)
İlk olması gerekenler siyah jean grimsi ve mavi tonları yeni modeller geldi çok güzeller kot ceketler Bide botlar habide küçük şirin bel ya da askılı çantala
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Şimdi sana listemi yapalım yani bir ton bunu mu demek istiyorsun
Hayır yani bayağı bi şey alabilir miyim diye sormak istedim birde toplu olarak getirirler mi hepsini az az mi alsam napsam
baya bir şey alırsın ama o kadar lamanı önermem zamana yay mevsim değişiyor
5000 tl ye mii 😳 150-200 tl ye bile cok güzel cesit cesit kıyafet alırsın. Bence paranı har vurup harman savurma
Tamam işte nerden baksan 1 senedir hiçbir şey almıyorum 3 bin babamdan istedim 2 binde benim var toplu olarak alıcam
Benimde 6-7 seneden beri ilk gün alınmış gibi giydiğim kıyafetlerim var iste naparsin
Ya canım kıyamam geçen bershadan iki mont almıştım birini hiç giymedim satsam mi acaba dolaptan alırlar mi faturası falan yok ama temiz yani
Acınılacak durum arıyorsan kendinden acımayaca başlayabilirsin tatlım. İnsani giydiği kıyafeti değil büründüğü karakter onu insan konumuna sokar. Simdi git gülünecek haline otur da agla zengin züppesi
Görüş sahibi demişki 6-7 yıldır aynı kıyafeti giyiyorum bu gayet normal bi şey ve birbirinize laf sokmayın cahil karılar gibi. benimde imkanım yetmiyordu bi kıyafet almaya tek çare para biriktirmekti yaani imkanı olan alır olmayan da para biriktirir ya da öyle kalakalır bunda övünülecek bi şey de yok. maalesef ailemizin durumuna göre yaşıyoruz bu hayatta alienin durumu iyiyse otomatikmen biz de istediğimiz şeylere sahip oluyoruz yoksa da kendi çabamızla 😐
-(bunda laf sokacak bi şey yok ben sadece hayatın gerçeklerini dedim)
İlk olması gerekenler siyah jean grimsi
ve mavi tonları
yeni modeller geldi çok güzeller
kot ceketler
Bide botlar
habide küçük şirin bel ya da askılı çantala
Aynen bende jean ayakkabı çanta falan düşündüm toplu olarak getirirler mi acaba hiç bu kadar yüksek miktar harcamamıştım
Ben o işleri hiç bilmiyorum
Victoria secret ten güzel sutyenler alabilirsin ben almıştım
Bayan elbise diyor iç çamaşır demiyor
@asbrk sapık işte ya tek dertleri şey
Hakkaten ya bune şimdi klavye sapıkları
Balenciaga'dan terlik al başka birşey giyme
😂😂mantıklı
Canın ne istiyorsa al
Oha 5000 ne
Uzun zamandır bir şey almadım ya ihtiyacım var
Herşeyi alabilirsin keşke benim olsaa
Bershka ya koşş
Trendyoldan almayı düşündüm toplu olarak getirirler mi acaba hiç bu kadar yüksek miktarda harcamadım
Getirirler tabi. Bence trendyolda bershkadan al çok iyi parçalar var. Beğenmediklerini iade edersin
iç çamaşırı