Kur' an dışında diğer Hakk kitaplarin günümüze ulasani mevcut değil. Ayrıca Kur' an dışında diğer dini kitapların tahrip. edildihi , çok iyi bilinen aşikar olan bir gerçektir, asılsız olduğunu bilmek gerekir
Kitaplar değiştirildi fakat Hazreti Süleyman, üç harflilere hükmeden bir Peygamber- Kraldı. Yani mucizeleri farklı yorumlamayın lütfen. Ama değiştirildiği için de olabilir. Ben İncili okudum fakat Tevratı okumadım. İnşaallah nasip olur.
Ana Sayfa > Kültür & Sanat > Anketler > Tevrat'ta Hz. Süleyman'ın 700 eşi ve 300 cariyesi olduğu, her gün 100 kadınla ilişkisi olduğu yazıyor. Bu doğru olabilir mi?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Kur' an dışında diğer Hakk kitaplarin günümüze ulasani mevcut değil. Ayrıca Kur' an dışında diğer dini kitapların tahrip. edildihi , çok iyi bilinen aşikar olan bir gerçektir, asılsız olduğunu bilmek gerekir
Tevrat ne kadar doğru ki yazdığı doğru olsun.
Hal böyleyken bir insanın normal şartlar altında günde 100 defa cinsel ilişki yasamasina imkan da yok. Beden böyle birşeyi kaldıramaz.
Tevrat incil Zebur bu kitapların hepsi insanlar tarafından değiştirildi sence doğru olma olasılığı var mı kötülemek için böyle yaptılar
Kitaplar değiştirildi fakat Hazreti Süleyman, üç harflilere hükmeden bir Peygamber- Kraldı. Yani mucizeleri farklı yorumlamayın lütfen. Ama değiştirildiği için de olabilir. Ben İncili okudum fakat Tevratı okumadım. İnşaallah nasip olur.
oha yalan karunun okadar cariyesi yoktur aadam dünyanın sahibiymiş zamanında
ölçüsüz atmıslar biraz mantıklı atsalardı inanırdım :)
100'e şey dayanmaz kesin yalan
sacmalamayin lutfen😅
her gün 100 kişiyle mi?
banane aşkımmmmmmmmmmmm
Sence mantıklı mı?
He he.
ciddi misin
Tevrat uydurma..
Sen ne yeyip içiyon