Sitenin ingilizcesinde sordum cevaplar böyle
https://www.girlsaskguys.com/religion-spirituality/q4477299-do-you-actually-believe-that-mary-was-indeed-a-virgin
https://www.girlsaskguys.com/religion-spirituality/q4477299-do-you-actually-believe-that-mary-was-indeed-a-virgin
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Erkek olmadan üreme imkansız degil mümkündür
https://sorularlaislamiyet.com/hz-isanin-babasiz-dogusunu-aklina-sigistiramayanlar-oluyor-bunlara-nasil-bir-aciklama-getirebiliriz
www.google.com/.../hz-meryemin-adet-gormedigi-ve-bir-nisanlisinin-oldugu-dogru-mudur%3famp
Ve bu arada mucizeler akla aykiri degildir, tecrübeye aykiridr
Primatlarda döllenmesiz üreme olmaz ki insanlarda da olmaz yani zaten tarihte de bir tek meryem adında bir yahudinin başına gelmiş bir de eski mısırda ki masallarda var gerçi onlara da inanmış insanlar. zaten böyle mucizeler de hep eski zamanlarda olmuş şimdilerde maalesef hiç öyle mucizeler yok gerçi sırlar dünyasında oluyordu değil mi samanyolunda çıkmıyor mu artık?
Bütün hristiyanlık bilimcileri meryemin yusufun sevgilisi olduğunu doğruluyor ilk dönem kaynakalrinda var işin hikaye kısmını zaten pavlus yazıyor.
Erkek spermi olmadan bebek sahibi olunabiliyor git arastir, hristiyanla alakali bir sey yazmissin, kaynak nedir?
Yine tekrar ediyorum, mucizeler akla degil tecrubeye aykiridir, çürütemezsin
Sen sanirim ateistsin emin degilim de, Kuran bir tanrıdan gelme kitap iddiasi tasir degil mi, eger ateistsen gel Tanrı delili var mı yok mu bunu konusalim ilk önce sen ne dersin
"zaten böyle mucizeler de hep eski zamanlarda olmuş şimdilerde maalesef hiç öyle mucizeler yok gerçi sırlar dünyasında oluyordu değil mi"
Mucize ikiye ayrilir,
Hissi ve akli, eger dikkat edersen Kuran da bir cok akli mucizenin olduguna kanaat getirirsin :)
Mesela ayin yarilmasi, tarihsel ve bilimsel kanitlar var, hz. musa firavun haman meselsi, tarihsel kanitlar var, demek ki sırlar dünyasinda degillermis :)
Yukardakiler hissidir, bir de suanda bilimin de destekledigi akli mucizeler var, arastirmani tavsiye ederim
Ya bir saçmalama ya sitenin İngilizcesinde de söylendi zaten döllenmesiz insan dünyaya gelemez mümkün değil
Neyse boş ver be kanka biz de cehenneme gideriz Ne olacak zaten Muhammed'in dışında Cennete giren yok ki 8 milyarlık nüfusun 2 milyarı Müslüman 6 milyar zaten direkt cehenneme gidiyor.
www.cleangotemizlik.com/.../kadinlar-erkeksiz-hamile-kalabilecek
Erkek spermi olmadan bebek olabilir
Bu mümkünse hz. meryem mevzusuda mumkundur, kim cennete gidiyo umrumda degil, ayriyeten Tanrı delilleri var mi yok mu neden konusmuyoruz he? 😄
Şimdi gördüm yapılırsa bilimsel yöntemlerle yapılabilecek yoksa doğal olarak bu mümkün değil zaten yazıda da hamile kalabilecek mi demiş ki biz ilk çağdan bahsediyoruz. Ayrıca tanrının var olduğuna dair akılsal hiçbir kanıt yok.
İnanıyorum. Allah ol der ve olur.
E Dünya 5 milyar yılda olmuş ama insan da 2 milyon yılda
Aptal uyutması hikaye , başka bir şey değil..
Ablamız sürtünmeyi seviyormuş rahmetli
senin imansiz dinsiz olduguna inaniyoruz ahlaksizlik bu kadwrda olmaz
Sana ne? Yalancılık sahtekarlık neden ahlaksızlık olmuyor da bir kişiyle cinsel birliktelik ahlaksızlık oluyor?
Hz. Meryem’in hamile kalması
Hz. Meryem mabedde günlerini sürekli ibadetle geçirirken bir gün insan suretinde Cebrail (a. s) gelir ve O’na Allah tarafından evlat verileceğini müjdeler. Bu duruma çok şaşıran Hz. Meryem ve Cebrail (a. s) arasında yaşananlar Kuran-ı Kerim‘de Meryem Suresi’nde şöyle geçer:
16-17. ayet; “Biz, ona Cebrail’i göndermiştik de ona tam bir insan şeklinde görünmüştü.
18. ayet; Meryem, “Senden, Rahmân’a sığınırım. Eğer Allah’tan çekinen biri isen (bana kötülük etme)” dedi.
19. ayet; Cebrail, “Ben ancak Rabbinin elçisiyim. Sana tertemiz bir çocuk bağışlamak için gönderildim” dedi.
20. ayet; Meryem, “Bana hiçbir insan dokunmadığı ve iffetsiz bir kadın olmadığım halde, benim nasıl çocuğum olabilir?” dedi.
21. ayet; Cebrail, “Evet, öyle. Rabbin diyor ki: O benim için çok kolaydır. Onu insanlara bir mucize, katımızdan bir rahmet kılmak için böyle takdir ettik. Bu zaten (ezelde) hükme bağlanmış bir iştir” dedi.”
Hamile kalan Meryem, insanlardan uzak bir yere çekilip, doğuma kadar Allah’a olan ibadet ve niyazlarına devam ederek, doğum sonrası yaşayacağı sıkıntılar için Rabbin den yardım ister. Doğum gerçekleştikten sonra bebeğini de alıp geri döner. Allah (c. c) O’na konuşmama orucu tutmasını emreder. O’nun yerine kocağındaki bebek konuşarak, hem mucize gösterir hem de annesini aklar. (Meryem Suresi 26-33)
ahlaksizlik degil senin yaptigin imansizlik
Kuranin doğru olduğu ne malum? bir şey kendine delil olmaz en temel bilimsel yöntemdir !!! hristiyanlik öncesi pagan ve politeist anlatılarında da benzer şekilde bakire doğum hikayeleri var. Ayrıca ilk dönem Hristiyanlık kaynaklarında da İsa'nın Meryem'in sevgilisi Yusuf'tan olduğunu söyleyen kaynaklarda var ve Hiçbiri de uydurma değil Meryem Yusuf sevgiliydi
Azıcık yabancı dil öğrendi araştır o siteden yazılanları da bak Azıcık sorgula
allah islah etsin seni sgit
Kendiniz gibi inanmayanlara küfür etmek Doğru diyorsun tamam İyi hadi gidiyorum
inanmıyorum bence oğlunun da babası belliydi
İnanıyorum
yok be dostum