Hayata boşuna gelmişim. Kimsem yok bıktım annem var ama kendi ailesi için ölüyor her şeyini onlara feda ediyor yeğenlerini benden çok seviyor, benim için yaptığı en ufak şeyi başıma kakıyor emzirdiğini bile başıma kakıyor. Babam var benimle konuşmayıp gidip parasını kadınlara yediriyor bir kuruş göstermiyor bana. Bugün makyaj yaptım diye kudurdun mu falan diyor. Küçüklüğümden beri hayatım aile kavgası ayırmakta dayak yemekle sefalete geçti. Kimsem yok. Arkadaşım yok sevgilim yok param yok bu yaşamak mı? Okuyorum sadece.. Millete bakıyorum anası babası var sevgilisi kocası var üstüne ablası abisi dedesi babaannesi osu busu var oğlu var. Sürünmeye gelmişim. Teyzelerim dayılarım bile benle uğraşıyor nefret ediyorlar benden, ailem yüzünden 6 tane okul değiştirdim hala başarılıyım ama umurlarında değil. Gebersem gitsem babam karılara gider annem ailesine
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Üniversite Tercih
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Sadece ağlamışsın ağlıcaksan oynamayalım mk az dik dur ağlama mk
Bi git gerzkalı eminim çok mutlu bir hayatın vardır bilip bilmeden yaşamadan yargılıyorsun yaşasan anlardın çünkü
Sırf sevgilisinden ayrıldı diye depresyona girenlerdensindir
Görende derdin var sanır. Çok zor geliyorsa böyle çalış, oku.
Ne diyorsun ya şaka mısın? Burda basitçe anlattım neler yaşadığımı biliyor musun? Çocukluğum dayakla işkenceyle geçti 6 7 yaşındaydım babamın gezdiği kadınları görüyordum videoları izliyordum. Annem babama olan hıncını hep benden çıkardı. Hala da çıkarıyor bu yaşımdayım hala dayak yiyorum. 5 kuruşsuz senelerce okula gittim yırtık ayakkabılarla aynı hırkayla. Babamın durumu olmasına rağmen. Gözüm mor şiş şekilde kaç kere gittim okula kuzenim kumanda fırlattı kapıya çarptım dedim. Annem bizi dedelemlere götürdü orda dayım bana domuz falan diyordu sofradan kovuyordu yeme diyordu sırf babama benzediğin için. Abim sürekli beni dövüyor sapık sapık küfürler ediyor. Daha sayayım mı? Babam annemin burnunu kırdı bıçakladı parmağını kırdı milyon kez kafasını yardı benimkini de öyle
Ne yapalım kızım git şikayet et o zaman.
Ne yapalım diyorsan yazma dertleşmek için yazdım buraya senden yardım mı istiyorum. Şikayet etsem nerde kalcam konuşması kolay boşver yazma sen
En son karakola gittim babam ellerimi kanatmıştı polis gördü ama bu saatte niye geldiniz arabanız da yok darp raporu almanız lazım falan dedi yolladı
Ben sana yardımcı olurum bu konuda. Öğrenci evinde kalacaksın İstanbul'da tanidigim kizlar var. Maddi açıdan sana destek olurum, borç veririm. Biletini ben alırım. İşi ayarlarız o kolay part time.
Ben öğretmenim bu arada tanıştığima da memnun oldum.
Oo başıma ne şeyler gelir orda belki iyi niyetlisin ama yardım istemiyorum yine de sağ ol dediğim gibi dertleşmek için yazdım. Kalacak yer arasam çok erkek var ama öyle bir şey istemiyorum. Üniversiteye gidene kadar burda çile çekicem galiba. Tekrar sağ ol
Hem ben de İstanbul dayım öyle dediğin kadar kolay değil ki o işler öğrenci evi falan geçinmek çok zor
İş bulacaksin onun için mesaj at bı sen.
Hayatini degistirmek senin elinde
Rabbine yönel senin dostun o sevgilin o
Hiçbir duam kabul olmuyor başıma hep kötü şeyler geliyor ben de artık dua etmiyorum
Rabbin istemseydi sen dua edemezdin keşke bilseydin.
sen Rabbine sabretmedin , Rabbin de sana bela müsibet yağdırıp duruyor anla diye
lakin görüyorum ki sen Rabbine kızmaya devam ederek asi olacaksın ve muhtemelen bu gidişle evlenince de sana güzel bir hayat gelmeyecek cacık bir kocaya denk geliceksin.
bir bakmışsın hayatın isyanla geçmiş , dilerim gözünü cehennem de açmazsın. iyi akşamlar
Allaha inanıyorum inançlı bir insanım sadece dualarımın kabul olacağını düşünmüyorum hemen cehennem falan dedin
Dua nedir?
Mesela Allaha dua ediyorum ailem düzelsin ya da bu ailemden kurtulayım falan işte, yazın birisi beni istemeye gelecekti olsu. Diye dua ettim bunlardan kurtulmak için onda da sıkıntı çıktı her işim ters gidiyor uzun lafın kısası
Bak hiçbir şey yapmadığım halde ailem sürekli benimle kavga ediyor küfür ediyor nefret ediyorlar benden sanki büyülüyğm
Değersiz hissediyorum annem daha dün bana sen bebekken de bebeğe benzemiyordun herkes senden kaçıyordu sürekli ağlıyordun şimdi de kıza benzemiyorsun falan dedi bir anne kızına bunu der mi ço zoruna gitti.
dua meselesi çok uzun kardeşim kısaca 2 şey söyleyip gideceğim
1 seni cayır cayır nyaksalar da asla dua etmekten vazgeçme çünkü kul olmanın en büyük vasfı dua etmektir ve Allah sevmediği kulunun duasını hemen kabul eder onun sesini duymamak için
sevdiği kulunun da duasını hemen kabul etmez ki sesini daha çok duyayım beni daha çok ansın diye .
2 bu videoyu lütfen sonuna kadar izle . kal sağlıcakla
https://youtu.be/u4XMuIUSg8I
Okulunu oku. Kurtul o evden.
İnsan olmak için
İnsan kalmak daha zor
Oku kendini kurtar.
Hayır sevişmeye