Gunde en az bu sorudan 4 adet görüyorum. En iyi para kazanma yontemi tango vs uygulamarda. ya da bireysel shoowlar da. Bunları yapmazsan internetren para kazanman cok zor. Heleki kisa vade de hiz kazanmazsin
Oyle kısa yoldan para kazanmak olsaydı oooo. Ben bile borsada 15.000 tl karda olduğum halde sanmiyorum 7 aydi bekliyorum ama yakında o 15.000 olacak 150.000 TL sabir işi
Part tam işler olur garsonluk olur bulaşıkcılık olur sakın sacba sapan işlere kalkışma hayatını karartma şimdi bu yorumu gören aç çakallar gelir sana tavsiye sakın yanlış yola girme sakın
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Ne kadar lazım ve ne için lazım kazanmana yardımcı olabilirim belki
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
20Görüş
Gunde en az bu sorudan 4 adet görüyorum.
En iyi para kazanma yontemi tango vs uygulamarda. ya da bireysel shoowlar da. Bunları yapmazsan internetren para kazanman cok zor. Heleki kisa vade de hiz kazanmazsin
Güzel vücudun varsa fetiş videoları çekerek kazanırsın. Ama unutma hemen gelmez para.
Kucuk al satlar yap ya da buradan bi hayir sever (!) Çıkar
ben kolay yonunu de biliyorum zor yonunu de ama zor yonunu tercih ediyorum
Oyle kısa yoldan para kazanmak olsaydı oooo. Ben bile borsada 15.000 tl karda olduğum halde sanmiyorum 7 aydi bekliyorum ama yakında o 15.000 olacak 150.000 TL sabir işi
Part tam işler olur garsonluk olur bulaşıkcılık olur sakın sacba sapan işlere kalkışma hayatını karartma şimdi bu yorumu gören aç çakallar gelir sana tavsiye sakın yanlış yola girme sakın
Ne kadar lazım ve ne için lazım kazanmana yardımcı olabilirim belki
Kolay olur aslında ama boşveer hiç böyle şeylere bulaşmaa
Mesela nasıl
😅😅kafaya koydun yani
Benim bildiğim internetten para kazanma işleri faso fiso anket doldurma diye borşey var o da fake boş işler internetten paramı kazanılır yav
Benimde ihtiyacım var 6-7 milyon kadar
Normal yolla zor ama sacma sapan yollarla mumkun
Sacma sapan yol nedir bana ozldn yzrmn
normal yolla asgarı ucret anca
Gerçekten var mı öyle kazanan
kac paraya ıhtıyacın varkı ona gore ıs soyleyelım
İmkansız
Neden ki
Öyle bsey yok ve unki
Erkekler ile
sana yardımcı olmak isterim
hangi şehirdesin =