2 yıldır burnumu kafaya takıyorum ama eskiden beri böyleymiş yeni fark ettim fotoğraflarda. Önceden pek çekilmiyordum. Arkadan çıktığım fotolarda burnum hem büyük hem uzunmuş bundan 3 yıl önce. Sonra kemer başladı. Geçen yıl sürekli burnumun fotosunu çektim. Şimdi de bir merak ettim bir daha çekeyim dedim. Burnum daha büyümüş. Kemer artmış ve sağa doğru kaymış. Çok taktım kafaya. Çok kötü duruyor. Ama ameliyat olmak istemiyorum. Çünkü ameliyat çok riskli. Tek ameliyat yetmiyor ardı arkası kesilmiyor. Bazı sağlık sorunları çıkıyor. Arada intihar etsem hemen ölür müyüm acaba diye düşünüyorum. Ne yapmalıyım?
Cevabın nedir?
+1 yılSen kendini böyle kabul etmezsen insanlar nasıl kabul etsin? Burnundan utanc duyuyor hissi verdin bana ve bu cok yanlıs. Benim de boyum kısa o zaman ben de intihar ediyim. Biliyor musun etrafıma bakıyorum da insanlar nelerle ugrasıyorlar. Hayatta kalmak icin bir umut bekleyeni var. Onları tekrar yasama dondurmek icin bir yardım eli bekleyen. Peki hayatta kalma adına bu kadar mucadele veren insanların hepsinin mi burnu düzgün? Hayır. Ama yine de yasamak istiyorlar cunku yaşam bize verilmis en guzel nimet. Elin kolun saglam yuruyebiliyorsun kendi isini kendin hallediyorsun, cogu insan okula gidemez sırf sahip oldugu engelden dolayı ama sen gidiyorsun sukret haline biraz. Dedigim gibi benim de boyum kısa ha uzulmuyor muyum tabi ki uzuluyorum ama bizden kotuleri de var. Senden iyilerini gorerek mutlu olamazsin, Daha kotu durumdakileri dusun. Kalbin guzel olsun yeter burun dedigin ne ki? Sadece bir duyu organi. Onu goruntumuzu guzellestiren bir organ olarak dusunen biz insanlariz. Ve son olarak bizi birileri sevecekse bu halimizle sevsin.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılsaçmalıyorsun bence, bir burun için intihar edilir mi yahu? dünyada ne insanlar var, biraz onları düşün. Çok şükür Allah sana bir burun vermiş. belki burnunu beğenmiyo olabilirsin ama bilmediğin çok güzel özelliklerinde vardır :) her insanın artı ve eksileri olur ama bence bu kadar abartmamalısın. eğer kafana takarsan senin gözüne daha büyük gelir. mümkün olduğunca umursamamaya çalış
012 Yorumla
Soran+1 yılNasıl umursamayayım ki. Nereye gitsem laz mısın, burnun kırık mı, ne oldu burnuna. Bir şey olmadı diyorum. Sadece futbolda birkaç kez sert şut geldi. Ondan sanırım ama canım sıkılıyor sürekli bunları duymaktan
- +1 yıl
o zaman sana şöyle diyim, benim de burun yapım çok iyi değil hatta şu lazmısın sorularını bende alıyorum, ilk başlarda çok takıyordum fakat artık takmıyorum :) kendinle barışık ol benle dalga geçen arkadaşlarım var mesela ama onları takmıyorum hatta bende kendimle dalga geçiyorumondan sonrada şakayla karışık ağızlarının payını veriyorum ;)
Soran+1 yılMesela bir kızla iyi anlaşıyoruz. Niyetimi anlayınca hemen uzaklaşıyor. Birkaç gün önce saatlerce mesajlastıgım kız, niyetimi belli etmemle beraber gördüğü zaman yüzüme bakmamaya basladı. Konsumaya yanına gidiyorum o sırada geçen biri varsa arkadasına sesleniyor beni geçiştiriyor. Hep böyle. Bunun dışında normal arkadaşlıklarda da hep uzak duruyorlar. Mesela hep beraber tanısıyoruz. Bir toplanma oluyor ama ben davet edilmiyorum. Arkadaşım var onun bana söylediği şey şu:Ben çağırmak istedim ama bazıları engelledi beni
- +1 yıl
kusura bakma ama o zaman şöyle diyim arkadaşlarının arasında şerefsiz bir kaç mahluk var. seni istemeyenlerle bir saniye bile durma boşver, ne halleri varsa görsünler, bırak yahu takılmak istemiyolarsa takılmasınlar, kimse yaşattığını yaşamadan göçüp gitmez sonuçta ;) yeni arkadaşlar edin mümkünse küçük beyinli olmasınlar, her zaman kendinden büyüklerle arkadaşlık etmek daha iyi derdi annem :) ve onun bu sözüne bende katılıyorum kendinden kaç yaş büyük olursa olsun arkadaş ol, kaybedeceğin bişey olmaz, aksine büyük arkadaşlar sana daha çok yardımcı olabilirler, bende çok sosyal bir tip değilim hatta şu an yakın arkadaşım diyebileceğim çok insan yok, ama takmıyorum kendimden büyük bir kaç ablam var onlarla konuşmak bana daha çok zevk veriyor, daha mutlu oluyorum :)
Soran+1 yılBüyüklerle de arkadaş gibi olamıyorum ki. Kendi yaşıtları varken kendinden küçüklerle pek muhabbet etmiyorlar
- +1 yıl
sende onlar kadar büyült kendini o zaman
Soran+1 yılNasıl?
- +1 yıl
tavır ve hareketlerinle yani
Soran+1 yılO zaman da soğuk, çok ciddi diyorlar
- +1 yıl
ikisinin ortası yok mu o zaman
Soran+1 yılOlamıyorum sanırım. Aslında güldürürüm de ama ciddi bir tavrım olduğu için soğuk diyorlar. Öbür türlü de cıvık oluyorum.
- +1 yıl
ciddi olmak her zman iyidir
+1 yılBence haline şükretmelisin yani tabi ameliyatın riskli olduğu yer devlet hastanelerin olduğu yerlerdir tek burnum düzelsin dersen özel hastaneye gidersin artık sorup soruşturursun hangisi daha iyi yapıyor verirsin parayı bide iyi doktor gelirse fıstık olursun :D
07 Yorumla
Soran+1 yılÖzellerde de oluyormuş. İnternetten araştırdım. Her ameliyatta bu sorunların çıkma ihtimali vardı
- +1 yıl
Tek çözüm ameliyat olur şu durumda şöylede düşün seni beğenecek olan burnun içinmi beğeniyor yani
Soran+1 yılNe kadar iyi anlaşırsan anlaş bir kız eğer tipini beğenmiyorsa arkadaş kalıyor. Kaç kere reddedildim. Saçma sebepler uyduruyorlar
- +1 yıl
Dediğim gibi tek çözüm ameliyat olur baya bir araştır bu forumda burun ameliyatı yaptıran insanlar vardır elbet danış onlara nerde yaptırmışlar tek tek bak hepsine birini seç yap nasip her şey ama yani bir burun ameliyatıyla çok büyük sorunlar olacağını zannetmiyorum
Soran+1 yılAmeliyat olanlar avr tanıdığım. Sürekli her şeyden kaçınıyorlar. Üstünü değiştirirken bile çok tedirginler. Bazen konusurken ağrıları baslıyormus. Bir ağrı girdi mi geçmek bilmiyormuş. Ve ameliyattan sonra kemiği alıyorlar, yarıyorlar felan diye eoey sorunlar olabiliyormus.2-3 kez ameliyata girebiliyormussun sonu yokmus
- +1 yıl
Bnce o kadar kötü değildir yani ameliyat ol demiyorum tabiki her zaman ameliyat olmakdan kaçın tabide bir burun için değermi intihar falan burnunu boşver bir intihar sebebi burun için değildir elbet başka şeyleride vardır demkki bu dünyada kaybedecek bişeyin olmamalı ben böyle düşünüyorum ilgi alanını değiştir biraz eğlenmene bak
Soran+1 yılHerkes ilk önce tipe bakıyor. Ona göre muamele yapıyor. Uzak duruyorlar. Mesela bir kızla iyi anlaşıyoruz. Niyetimi anlayınca hemen uzaklaşıyor. Birkaç gün önce saatlerce mesajlastıgım kız, niyetimi belli etmemle beraber gördüğü zaman yüzüme bakmamaya basladı. Konsumaya yanına gidiyorum o sırada geçen biri varsa arkadasına sesleniyor beni geçiştiriyor. Hep böyle
L*n m*l o zaman git çalış para biriktir kredi çek bulunduğun şehirdeki en iyi doktora git o senin dediklerin kasap doktor devlete gitme
02 Yorumla
Soran+1 yılNe olursa olsun kemik alınıyor, burun yarılıyor, tamponlar yerlestirilip çıkarılıyor, kabuk bağlıyor o kabuklar düsüyor, dikisler cıkıyor. Ameliyat sırasında dokuya zarar veriliyor. Sonunda da zararları olabiliyor
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
3Cevap
Genelde erkeklerin burnu büyüktür açıkcası biz çok takmayız kötü gözükmez yani bence çok takma nasıl durumda bilmiyorumda.. Hem haline şükret milletin yüzü kazada gidiyo yangında yanıyo bir burun ne ki? Kendine gel
09 Yorumla
Soran+1 yılBüyük kemerli ve yamuk olunca ne yapacam bilemiyorum. Hiçbir zaman sevdiğim kıza açılamıyorum. Birkaç kez denedim. Ama anlıyorlar sanırım, hepsi araya mesafe koymaya başlıyor
Soran+1 yılMesela bir kızla iyi anlaşıyoruz. Niyetimi anlayınca hemen uzaklaşıyor. Birkaç gün önce saatlerce mesajlastıgım kız, niyetimi belli etmemle beraber gördüğü zaman yüzüme bakmamaya basladı. Konsumaya yanına gidiyorum o sırada geçen biri varsa arkadasına sesleniyor beni geçiştiriyor. Hep böyle. Bunun dışında normal arkadaşlıklarda da hep uzak duruyorlar. Mesela hep beraber tanısıyoruz. Bir toplanma oluyor ama ben davet edilmiyorum
Soran+1 yılArkadaşımın söylediği şey "seni çağıracaktım ama bazıları istemedi"
Soran+1 yılZaten bunları bile zar zor buldum. Yoksa arkadaşım yok
Soran+1 yılİşine gelince yanıma geliyorlar. Ben de reddetmek istemiyorum. Ama işleri bitince arkadaşlık da bitiyor
Ne intiharı canım ya kafayı mi yedin sen? bir burnun yamuk diye intihar edeceksen bunca sakat, özürlü, hasta insan ne yapsın. Bence burnunu takma ve sağlıklı olduğun için şükret allah hakkinda hayirlisini verir.
05 Yorumla
Soran+1 yılSürekli kafama sokuluyor bunu. Birini seviyorum. Anlaşıyoruz. Ama ne zaman ki niyetimi belli etsem uzaklaşıyorlar. Veya saçma bahaneler uyduruyorlar. İnsanlar görür görmez önyargılı oluyor, uzak duruyor benden
Soran+1 yılArkadaş olarak anlaşırken sorun olmayıp da iş sevgiye gelince sorun olan ne olabilir?
Soran+1 yılKız beni arkadas olarak görüyorsa benimle 2 saate yakın mesajlasmasın bir yere gidelim mi demesin. Gitsin kız arkadaslarına veya sevdiği birine desin.
+1 yılTövbe... bu tür şeyler bizim elimizde mi? şükret her haline...
016 Yorumla
Soran+1 yılMesela bir kızla iyi anlaşıyoruz. Niyetimi anlayınca hemen uzaklaşıyor. Birkaç gün önce saatlerce mesajlastıgım kız, niyetimi belli etmemle beraber gördüğü zaman yüzüme bakmamaya basladı. Konsumaya yanına gidiyorum o sırada geçen biri varsa arkadasına sesleniyor beni geçiştiriyor. Hep böyle. Bunun dışında normal arkadaşlıklarda da hep uzak duruyorlar. Mesela hep beraber tanısıyoruz. Bir toplanma oluyor ama ben davet edilmiyorum
Soran+1 yılArkadaşım var onun bana söylediği şey şu:Ben çağırmak istedim ama bazıları engelledi beni
- +1 yıl
niyetim derken?
Soran+1 yılMesela hoşlanıyorum kızdan. Konusuyoruz. Hatta kaç kere beni kendi çağırdı. Kaç kere ekti ben sayamadım. Artık çağırdığında gelmiyim işim var demeye başladım. Uzak durunca bir şey mi oldu dedi. Ben de anlasamam kızla diye vazgecmistim ama sonradan neyse tekrar deneyeyim sansımı dedim. Sorun yoktu yine bulusuyorduk. Hatta her gün 2 saate yakın mesajlasıyorduk. Ben hoslandığımı belli etmemle beraber kız bir anda tanımazlıktan gelmeye başladı. Görüyorum yanına gidip selam veriyorum. Selam diyor ama baska yere bakıyor, sonra bahane uydurup gidiyor.
Soran+1 yılMesaj atıyorum 2 gün sonra cevap veriyor
- +1 yıl
yahu ne takıyorsun be kardeşim... Allah böyle yaratmış asla üzülmeye değmez. hem seni böyle yaratan Allah kısmetini de ona göre belirlemiştir zaten.. sen dua et.
Soran+1 yılSadece gönül işlerinde değil arkadaslıklarda da ön yargı oluyor
- +1 yıl
daha iyi işte... eleniyor çevrende olmaması gerekennler:)
Soran+1 yılElene elene insan kalmadı
- +1 yıl
aman ben de yalnızım... hem ben de ahım şahım biri değilim. boşverrr:DD
Soran+1 yılHerkes arkadaşlarıylayken benim yok denecek kadar az arkadasım oldugu icin evde bilgisayar basındayım hep
- +1 yıl
aynıyız işte:DD
Soran+1 yılBakıyorum herkes arkadaslarıyla tatillere kafelere gidiyor. Ben burada onların mutluluklarına bakıyorum sadece
- +1 yıl
boşver dedik ya bpşver:DDD
Soran+1 yılNeyse öyle yapayım o zaman
- +1 yıl
ha şöyle:))
aynı sorun bendede var ama sonra daha kötüleride var deyip çokta moralimi bozmuyorum sende öyle yapmalısın bence
019 Yorumla
Soran+1 yıl1-2 arkadaşım var. Onlardan öğreniyorum. Çağırcaktım da işte bazıları olmaz dedi diyor
Soran+1 yılBu arkadaşları bile zor buldum. Arkadaşım yok. Herkes uzaklasıyor
Soran+1 yılBuradan arkadas olmayla alakası yok. Konusmayla da düzeleceğe benzemiyor. Bugün kendimi iyi hissederim konustum diye. Yarın yine aynısı olur
Soran+1 yılBazen yanlarına gidiyorum garip garip bakıyorlar, şaşırıyorlar. Biraz durup hemen gidiyorum daha da kötü hissetmemek için
Soran+1 yılZaten bir tek onlar var baska yok.
Soran+1 yıl1-2 kişi kabul ediyor. Onlar da 6-7 kisilik grupta istenilmeyen adam olduğum için beni çağıramıyor
Soran+1 yılBulduklarım okuldan. Okulda baska kimle arkadas olacam bilmiyorum
Soran+1 yılŞimdi üniversiteye başlıyorum. Ama orada ne yapacam bilemiyorum. Artık çekine çekine bir hal oldum. Alıştım çekinmeye. Nasıl arkadas bulacam bilmiyorum
Soran+1 yılYine aynı devam edecek sanırım. Bünye alışık değil insanlarla arkadaş olmaya. Nasıl tanışırım bilemiyorum gerçekten
Gizli Üye(30-35)+1 yıldoktora gittim ameliyat için 7.500 lira istedi o günden beri burnumla barışığım sende böyle yapabilrsin
00 YorumlaBenim öyle burnum olsa intihar ederdim.
04 Yorumla
Soran+1 yılCesaretimi toplayabilirsem yapacam zaten
Soran+1 yılBazen acaba iyice alkol alsam yapar mıyım diyorum ama olur da intihardan sonra eğer yaşarsam daha da büyük sorunlar yaşarım. Ondan en iyi kesin çözüm bulup ayık halde bitirmek. Ama cesaretim yok pısırığım
Nefesini gayetrahat alabiliyor musun?
02 Yorumla
SoranGece eğer burnumun kaydığı tarafa doğru dönersem nefes azalıyor ama ben ters tarafa yatıyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılİntahar yerine ameliyat ol rhatla
01 Yorumla
Soran+1 yılAmeliyat olanlar avr tanıdığım. Sürekli her şeyden kaçınıyorlar. Üstünü değiştirirken bile çok tedirginler. Bazen konusurken ağrıları baslıyormus. Bir ağrı girdi mi geçmek bilmiyormuş. Ve ameliyattan sonra kemiği alıyorlar, yarıyorlar felan diye eoey sorunlar olabiliyormus.2-3 kez ameliyata girebiliyormussun sonu yokmus
Esnetik
02 Yorumla
Soran+1 yılNe olursa olsun kemik alınıyor, burun yarılıyor, tamponlar yerlestirilip çıkarılıyor, kabuk bağlıyor o kabuklar düsüyor, dikisler cıkıyor. Ameliyat sırasında dokuya zarar veriliyor. Sonunda da zararları olabiliyor. Tekrar bozulma gibi.2-3 kez tekrar ameliyata girme riski var
Gizli Üye(30-35)+1 yılburnunun fotosunu koysana merak ettim
02 Yorumla
Soran+1 yılKoyamam
Cevap sahibi+1 yıliyi. ifşa olmazdın la merak etme
+1 yılHesabını kapat.
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!