Ablacım 70 kilo kas kütlem var. Sagda solda göbekli mercedes anahtarlı jöleli babuşlarla geziyorsunuz? Gormedim aa ne genis göğüsün varmış oo kollar cok iyi diyeni. Arabaya bak burada yemei yiuelim burada bunu yapalım. Şişko ve zengin erkeklerinden yanında hep kadınlar aonra post açıyorsunuz amam sisko olur mu kıllı olur mu.
Teşekkür ederim. 8 aydir devam ediyorum, hergun gidiyorum beslenmeme dikkat edemiyorum cunku param yok Şu an işsizim yarın ise başlıyorum ve yatırırımi spora yapıcam (beslenmeme) 1 sene sonra daha da farklı olacağım 🤗
Olur ama tercihim değil Bir araştırma yapmışlar soru baba göbeğimi yoksa kaslı babamı diye 100/90 ı baba göbeği demiş. BU ARAŞTIRMA TÜRKİYEDE YAPILDI VE YIL 2018 Dİ GALİBA
@maser-eros ben kizim. Benden iyi mi biliceksin kadinlari aw. NEFRET EDIYORUZ GOBEKLI ERKEKLERDEN missss gibi lasli oglanlar dururken size ne boka bakalim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Ablacım 70 kilo kas kütlem var. Sagda solda göbekli mercedes anahtarlı jöleli babuşlarla geziyorsunuz? Gormedim aa ne genis göğüsün varmış oo kollar cok iyi diyeni. Arabaya bak burada yemei yiuelim burada bunu yapalım. Şişko ve zengin erkeklerinden yanında hep kadınlar aonra post açıyorsunuz amam sisko olur mu kıllı olur mu.
Oyle dersek adimiz yavsaga cikiyo
Yooo niye çıksın boşuna mı çalışıyoruz o kadar 2 sevin kendinizden geçin
Abe oyle diyolar valah
Şaka yaptım şaka çok önde kaslı olmak yediğin önünde yetmediğin arkanda. Zengin şişkoların karıları bile yazıyor
Mxbdllnjcjdwudofjoeodoefuowhd
https://hizliresim.com/Dohm8g teşekkür ederim 🤗
Helal olsun kardesim. Kas yapmak cok emek isteyen ve cok zor bir sey. Ben de sixpack calisinca anladim. Tebrik ediyorum seni
Teşekkür ederim. 8 aydir devam ediyorum, hergun gidiyorum beslenmeme dikkat edemiyorum cunku param yok Şu an işsizim yarın ise başlıyorum ve yatırırımi spora yapıcam (beslenmeme) 1 sene sonra daha da farklı olacağım 🤗
👏👏👏 bravo tekrardan seni ve azmini tebrik ediyorum
Teşekkür ederim çok mutlu oldum 🤗
Erkek dediğin kasli olacak demir gibi sert olacak şişko o ne öyle yagli vıcık vicik🤣
Ksndbwfjwhdkeh aslında linç yemek için sormuştum soruyu
Yıllardır spor yapıyorum birakta gomiyim biraz🤣
Tebrik ederimm 👏
Teşekkür 🙃
Rica 🙂
Oluyor maalesef, bende evlenmeden önce 76 kiloydum. Simdi 95 kilo,çok şişko gibi değilim ama bayağı ağırım.
Neden olmasın. Sonuçta onlarda insan. Elbet bir gün sende kilo alırsın. Erkeklerde seni küçümser
Asla almam merak etme
Şişko da olmamalı elbette az kilo olabilir belki de
Olur ama tercihim değil
Bir araştırma yapmışlar soru baba göbeğimi yoksa kaslı babamı diye
100/90 ı baba göbeği demiş.
BU ARAŞTIRMA TÜRKİYEDE YAPILDI VE YIL 2018 Dİ GALİBA
Ee hani bana sormadilar aqqqqqq yalan o
Evet kadın haklı ahaha baklavasız erkek mi olur
Eig
Orta şekerli olsun şldnsl
Katiliyorum sana dalyan gibi olmali
ben elendim beyler siz devam edin
Olup olmamasi degil bu konu hakkinda ozveride bulunmaktir onemli olan bana gore.
Beni görsen tam tersini dersin :S
Nas yani
görmeden anlamazsın :D
Olur neden olmasın zamanı gelince zayıflar
her kilolu kişiler fazla yemekten değil hasta olduklarının farkında değiller
Spor yapsinlar o zaman
algılayamadın sanırım HASTA
Kanser haric hicbir hasta tedavisiz degildir ok? Bye
Hastalik
farkında olmadan diye belirttim
olmaz olursa kötü olur
Kaslı yalarım o baklavayı gnckfmfm 😄🤣
olur evet
İşlevi önemli xdsdxs
Boyu
Kalınlığı
Boyu.
Yazdırma bana bunu buraya dxsdsdx
Boyyu
Doğru öyle erkekde karşısındaki kızı aynı ister 😬
yani
Oluyorum :D
Göbek seviyorlar hgjkk
Yo nefret ediyoruz
Yoo çoğu kız seviyor 😒
Baklavalari seviyoruz gobek degil gobek igrenc öğk
Yoo şekerpare seviyorlar hghjmk
SEN EMİNİM ÇUBUK GİBİSİN
@nejnfıo2lb ben mi 🤔
@maser-eros ben kizim. Benden iyi mi biliceksin kadinlari aw. NEFRET EDIYORUZ GOBEKLI ERKEKLERDEN missss gibi lasli oglanlar dururken size ne boka bakalim
Kasli
Ben göbekli değilim ki bana niye söylüyorsun size niye bakalım diye hghjkk ama ben her kızın yanında göbekli erkek görüyorum 😒
Abi sigtir et ya kasli erkekler onlara bakmaz diye onlara ses etmiyolardir kizlar bosver takma sen bunu
Bende onu diyorum kaslı erkeklere bakıyorsunuz göbekliler ile sevgili oluyorsunuz 😂
Yok ben hic gobekli biriyle sevgili olmadim Allah korusunn
hayır KIZA DİYOM
@nejnfıo2lb hee cubuk gibi olmasam niye kaslı erkek istiyim
Olur evet kız oluyorsa erkekte olur
Olmaz kasli olur