Zor bir durumda olduğunun farkında olman iyi birşey, ancak psikolojik destek almanı öneririm zira "kendini katil gibi hissetmek" pek sağlıklı bir durum değil. Öncelikle kürtajın aslında bir "rahimden kazıma" işlemi olması dolayısıyla senin içinde her zaman bir hayati tehlike var. Kürtaj yerine "adet söktürücü" kullanmam daha mantıklı olabilir. Lütfen kendine dikkat et. Bunun dışında doğurup evlat edindirmek de bir "çözüm" olabilir en azından senin sağlığın açısından ancak olayın adli vaka olarak algılanması yüksek bir ihtimal.
Ayrıca, yaptığının sonucunu kabul etmeyen bir kişiyle mutlu olman beklenemez. Seni önemsemeyen biriyle bu ilişkiye devam etme ve lütfen bu son olsun senin için. Evlilik teorik olarak seni ve onu rahatlatacak bir olay gibi görünse de "baskı" altında verilen kararlar telafisi daha zor sonuçlar doğuracaktır.
LÜTFEN KENDİ SAĞLIĞIN AÇISINDAN DA EN AZ RİSKLİ OLANI SEÇMEYE ÇALIŞ VE BU İLİŞKİNİ BİTİR.
Burada seni hor gören erkek ve kadın yorumlarına da kulak asma. Din bakışı bu soruna şu anda çözüm olmaz. Bunu herkes biliyor.00 Yorumla
geçen böyle bir durum olsa ne yaparsınız diye sormuşlardı, ben de kesinlikle evlenirim demiştim. bu cevabıma bazı kadınlar tepki göstermişti geri kafalı mısın diye. neyse...
bak arkadaşım hastaneler çocuk istediği halde çocuğu olmayan insanlarla dolu, anlayacağın karnında ki büyük bir bela değil, büyük bir lütuf. sevgilim dediğin adam seni kullanıyor. bunu okuyan kızlara yaşadıkların ders olsun. adamın cüzdanına, arabasına, tipine, penisinin boyuna değil de karakterine bakıp girin yatağına. yazık gençliğine, ailen bilse ne kadar üzülür. yaptığın çok günah, seni kınamıyorum, Allah seni affetsin. ya evlenin ya da artık bu çocuktan ayrıl. zamanla akıllanırsan elbet elinden tutacak bir delikanlı olur.40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO çocuğun seninle evlenmeyeceğine o kadar eminim ki yemin bile edebilirim. Sen bundan sonra ki hayatında namazdan başını kaldırmasan bile sıraat köprüsünü geçerken o günahsızlar bacaklarına sarılacak geçemeyeceksin o köprüden. Ya söyleyin biriniz bana hangi erkek babanızdan daha değerli ki babanızın başını öne eğdirmeği göze alıp bacaklarını açıp altına yatıyorsun. Kim evlenir ki semin senin gibi f*hişeyle erkekler senin gibileriyle uçkurunu doyurur sonra gider namuslu kız arar evlenir. Allah biliyor ya cehennemde ki kazanınızdan çıkan kokudan cinayet işleyenler hırsızlık yapanlar tiksinecek şükür edecek zinadan ağır günah yoktur. Şimdi burada ki yobazlar bana yok dincisin yok öyle böyle diyecek ben sadece müslümanım ELHAMDURİLLAH. Ve sonuna kadarda ATATÜRKÇÜYÜM.
10 Yorumla
+1 yılÇok iyi yapmış... Bedava işini görüp temiz aile kızı almak varken, karnındaki evladını aldırtan bir i. oğlunu bırakmayan bir yataklıkla neden evlensin ki? Sen artık onun... olmuşsun, bırak nikahı yakında seni başkalarına satmazsa şanslısın... Gerçekler acı malesef.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
66Cevap
+1 yılkısaca patlat condom vakkası :) yakında sizin sayenizde ölüm olayları artar... Arkadaşım zor durumdasın lakinnnn... bir halt yiyorsan ceremesine katlanacaksın.. Doğmamış olsa bile senin karnında iken onun da canlı olduğunu unutma... Binlerce cocuk sahibi olmak isteyen insanlar varken sen yolda bulmuş gibi aldırdım diyorsun Ha bu arada bu zaman da D&C yapan hekim arkadaşımıda merak ettim şimdi... Yazık günah be kardeşim kendini kullandırtıyorsun ... Unv. bitince senin de görevin bitecek cocuk evlenmeyi düşünse zaten ilk gebe kaldığın zaman bunu yapardı... Şu zamane gençliğini anlamakta çok zorlanıyorum uckurlarını tutamamazlık falan yazık
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbak geçen gün tv izliyordum meryem uzerliden bahsediyordu belki durumunu biliyorsundur o da senin gibi evlilik dışı hamile kaldı trilyonlar kazanırken yüklü bir tazminat ödeyip diziden ayrıldı sırf çocuğunu doğurmak için ayrıca birlikte olduğu adam çocuğu istemediği halde gitti tek başına doğurdu ve ona aynı durumda olan biri yorum yazmış ne yapmalıyım diye doğur her şey Allahtan demiş. böyle düşün biraz da ayrıca madem korunamıyorsunuz bir daha yapmayın daha dikkatli olun en azından boşalırken çıkarsın bu kadar vurdumduymazlık olmaz.
00 YorumlaDemek ki prezervatif yeterli degilmis. Birden fazla korunma yöntemini ayni anda kullanabilirsin. Bebek aldirdikca dogurganligin azalabilir. Kendini dusun oncelikle. Bu adam bugun var ama yarin yaninda olmayabilir. Evlenmeyi istememesinin sebebi de ogrenci olmanizdan daha farkli bir sey olabilir mi? Bir dusun derim.. yanlis bir mantalite ama turk erkeklerinin cogunda bu var maalesef. Ayrica daha sıkı korun!!!
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 996 cevap paylaştı. *** bence de hissetmelisin. katilsiniz sadece sen değil. anlamıyorum yani bu işi yapıyorsunuz nasıl korunamıyorsunuz belli ki sizin düzenli seks hayatınız var hap kullansaydın kardeşim o zaman. hem zina yapıyorsunuz hemde can alıyorsunuz...
eğer yazdıkların doğruysa tabi.00 YorumlaSana kötü bir haberim var, sevgilin prezervatifi çıkarıyor ya da yanlış takıyor, dışarı boşalmayı falan deniyorsanız o yöntem işe yaramıyor boşuna salaklık etmeyin, bebeği aldır çünkü istenmeyen çocukların çeşitli sorunları olabiliyor bildiğime göre ama bir uzmana danışın doğru düzgün korunun.
00 Yorumlaİyi dusun oyle karar ver sizi yargilamak bize dusmez ama. Madem akil istiyosunuz okul hayatini cocugunu dogurursan bitirirsin ayrica cevrendekilerin tepkileri aileler v. s v. s cok ii dusun artisini eksisini iyice tart Allah yardimcin olsun aldirsan da zor aldirmasan da zor senin acindan..
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Evlenelim, daha üni. Okuyoruz.. Üni biter, önce bir işe girelim olur, işe girer bir de kariyer yapacam a döner iş:) onca seneden sonra sıkılır zaten başka birini bulur,:D çok uzakta değil çevremizde oluyor bunlar, nasıl hala kanıyor millet anlamış değilim:D işin ilginç tarafı çatır çatır şey yaparsınız evleneceğimiz zamanda bir kaza sonucu kızlığımı kaybettim nişanlıma söylemelimiyim e döner sorular:D sayenizde insanlardan iğrenir oldum:D
10 YorumlaYazık yemn ederm yazık. sana da aldırdığın çocuğa da , hiç üzülmüyo musn? Annenle konuşur muusn artık çocuğu da ikna mı edersn ailesi ile mi konuşursun , yaptığı büyük adilik. Evlen ve çocuğunu doğur.
Aşka olan inancım neden bu tarz şeylerle azalıyor? Hak etmeyenler yüzünden !00 Yorumla
+1 yılBu durum zor bir şey herkes kafasına gore beddualari sallıyor eleştiriyor empati kurmak yok kız size bir şey paylaşmış daha. Kötüye gitmemeli çözüm önerisinde bulunsaniz bu arada prezervatif le nasıl olmuş şaşırdım durex kullanma asla
00 Yorumla
+1 yılhissetmelisin de zaten. bir sürü korunma yöntemi var madem bir bok yiyon araştır bilgin olsun öyle ye cahil cahil insanlar birlikte oluyo köpek gibi doğuruyo sonra sokağa atıyo ya aklıma onlar geldi bak sinirlendim.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılE arkadaş bu ne dikkatsizlik?
Bu kadar sık kürtaj olmak anne olma açısından sana zarar verebilir, çocuğu geçtim.20 Yorumla
+1 yılSu anda senden başka seni kimse anlayamaz. Bir gerçek varki o bebeğe sahip olmak isteyen nice insanlar var. Bilerek karinncayi bile olduremeyiz. Umarım en doğrusunu sen bilir karar verirsin
00 Yorumla
+1 yılaynı hataya 2. kez düşme bence, umarım olmaz ama ilerde hiç çocuk sahibi olamama gibi bir durumla karşılaşırsan ne kadar pişman olacağını düşün ama sizin bileceğiniz iş tabi yine
00 YorumlaAdım gibi eminim korunduğunuza (!) Katilsin zaten. Git bu bebeğini de aldır. Yarın yine hamile kalır yine aldırırsın. Sakın önlem alayım falan ya da uçkuruma sahip çıkayım falan deme olur mu katil hanımefendi..
00 Yorumla
+1 yılTabi herkes ustune gelmis senin ne durumda ne psikolojide olusundan habersizler herkes kafasina gore yorum yapmka allah yardimcin olsun canim zor bir durum bana kalirsa aldirman yanlis ubiversitede evlenen cok kisi var ne var bunda
00 Yorumla
+1 yılokumaniz evlenmenize engel degil tamam iliskiye girebilirsiniz ama korunmanin birden farkli turleri var preverzatifden baska dogum kontrol hapi dogum kontrol innesi vs vs vs bunlari kullanabilirsiniz cocugu aldiriyorsunuz cocugun sucu ne
00 Yorumla
+1 yılBize neden soruyorsun ki?
Madem ikinizde bir sorumluluğu alamayacak yaştasınız , o zaman başınızdan büyük işlere girişmeyin !00 YorumlaSizin gibi sadece cinsel organlariyla hareket eden insanlar mutluluğu haketmiyonuz. Din, kitap Allah nerede. Yazıklar olsun. Ve evet katilsiniz ikinizde
10 Yorumla
+1 yılhata 1 kere yapılır. bunun adı cinayettir. nefsinize hakim olamayınca çocuğu katlederek çözüm mü buluyosunuz? allah ıslah etsin.
00 Yorumlaöylesin zaten o cana kıymanın gibisi olmaz bende bir daha hamile kalman mucize kürtajdan sonra tekrar hamile kalma olasılığı düşüktür bu sefer yapma günahtır be
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 442 cevap paylaştı. utanmadan bir de yazıyorsun ya... Başının çaresine bak; hiç üzülmüyorum senin ve senin gibilerin haline...
00 Yorumla
+1 yılAldırmadan tekrar hamile bıraksın, öyle aldırın sürümden kazanırsınız
30 Yorumlailerde çoçuğun olmayabilir farkında mısın. erkek için sorun yok yapabileni bulur ama sen?
10 YorumlaYazık değil mı o bebeklere hapı var iğnesi var yazık günah karnındaki cocuğa bence evlenin okumaya devam edin daha sonra okul bitince büyük bir düğün yaparsınız
00 Yorumlakizim ne bu bebek öldürmek hobin mi olmuş senin töbe yarabbim ya yatacak yerin yok nasil hesap verceksiniz acaba günü geldiğinde o masumlra hangi suçtan ötürü öldürüldünüz diye sourlduğunda senin halin ne olack acaba ALLAH islah eylesin
00 Yorumla2 bebe öldürdün marifetmiş gibi burada anlatıyorsun ah kürtaj yasaklansada aileniz siz okuyo diye sanarken aslında ne yaptıgınızı bilse yazık...
00 Yorumla
+1 yılvicdan yaparsan delirirsin akıl sağlığın can bulmamış bir et parçasından daha önemli
00 Yorumla
+1 yılPsikolojik yardım al bence yaşadıkların normal değil.
00 Yorumla
+1 yılAldır ama evlilik içinde baskı yap. Kendini çok rahat hissediyo o
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 373 cevap paylaştı.
+1 yılbiraz dizginleseniz kendinizi problem kalmayacak ama. sıkıntılı bir durum allah yardımcın olsun.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Aldırmalısın Bence. Henüz Erken. Okul Bittikten Sonra Evlenme İşleri.
Bu Arada Alttaki Kürtaj Günah Diyen Din Bilimcilere Aldırma. Doğurursan Daha Büyük Sıkıntılar Yaşayabilirsin.10 Yorumla
+1 yılAdam ne golcüymüş be ıska geçmemiş. Gerçi kale boşmuş ama.
10 Yorumla
+1 yılAllam bana bu kızın sevgilisinin istikrarından ve kararlıgından ver amen
01 Yorumla- +1 yıl
Adam ceketini atsa hamile kalmıssın
+1 yılYediğin haltın vicdan azabını çekeceksin kopeeeeğğhk
00 YorumlaKatilsiniz zaten.. Daha doğmamış çocuğu öldüren katillersiniz.
00 Yorumla
+1 yılannende seni aldırsaydı? belki bir profesörü öldürdün belkide çok güçlü bir siyasetciyi. cinsellik çocuk oyunu değildir. hayatınızı berbat etmekten başka bir b. ka yaramaz
01 Yorumla- +1 yıl
Yok l*n onlar düşük bir ihtimal. Orta zekalı birisidir. Bunun çocugu nasıl prof olsun mk :D
Bu sefer de çocuğu aldırma kıyma ona. O erkek arkadasında azıcık. Erkeklik gururu varsa bu işi evlilik ile taclandırmalı. Eğer yapmıyorsa da kalıbının adamı değil demektir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılSenin yatacak yerin yok kızıM çok ciddîyim hem zina ediyosun hem çocuk aldırıyosun bana bunu savunma sakın her türlü haksızsın ve cok aptal birisin -JackqueeLıne alıntıdır haklısın kardeş
00 Yorumla Katil ve salaksın. İstersen kız istersen küfür et bana ama busun sen.
00 Yorumla
+1 yılAldir direk daha cok gencsin ikisinizin de bu sorumlulugu kaldirip kaldiramiycaginiz belirsiz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMillet prezervatifsiz hamile bırakamıyor sen prezervatifle hamile kalıyorsun çok ilginç :D seni uyutup prezervatifsiz yapmış olmasın :D
00 Yorumladaha cok hamıle bırakır o senı yarın bırakır gıder ısını goruyo evlılık falan dusunme sen
00 Yorumla
+1 yılKürtajı yanlış anlatmışlar size. Kürtaj doğum kontrol yöntemi değildir. Sende vicdan yokmuş canavar olmuşsun.
00 Yorumla
+1 yılsen öyle annesin. keşke benim olsyadın da baba olsyadım. aman sana gerek mi? sanki hak ettiğini çekersin. güle güle
00 Yorumla
+1 yılSenin yatacak yerin yok kızım çok ciddîyim hem zina ediyosun hem çocuk aldırıyosun bana bunu savunma sakın her türlü haksızsın ve cok aptal birisin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı.
+1 yılKusura bakma ama insan olamazsınız.
Sevgilin seni sevmiyor.
Çünkü aynı durumda kim olursa olsun evlenirdi.00 Yorumla O kücücük bebeklere Nasil kiyabiliyorsunuz ya... InsAllah bende Anne olurum birgün Ve asla böyle seyi düsünmem. Sen biliyormusun yazik oyun degil bu
02 Yorumla- +1 yıl
az bile böylelerine günahların en büyüğü cana kıymak :(
katilsin tabiki. Bilmiyorsan yatmayınız yatmayın ! günahı vebali çok büyük.
00 Yorumla
+1 yılGibi hissetmek mi? Ta kendisisin ya hu. Bi' bitseniz :(
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı.
+1 yılEğer bu kafada devam edersen, seni geçici olarak kısırlaştırmak lazım.
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 515 cevap paylaştı.
+1 yılmadem o bku yiyorsun bari doğum kontrol hapı kullan
yazz 24+400 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkafana göre takıl pislik. yarın öbürgün evlenip, bizimgibilere namus dersi vermeye başlarsın. suç sende değil, kafana g*tüne kurşun sıkmayan ailende
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 464 cevap paylaştı. Seni eleştirmiyeceğim. sana şunu söyleyebilirim evlenmeye bak o bebeği aldırma çok büyük günah çünkü
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. bunuda aldırda bır daha bebek yuzune hasret kalırsın
00 Yorumlaulan biz yaşamıyoruz be bu dünyada insanlığımdan utandım millet çatır çatır skişiyo :)
00 Yorumla
+1 yılKarga b*k yemekten vazgeçmezmiş lafı böyle durumlar için kullanılsa gerek
10 Yorumlaprezervatif mi dandikti yoksa cok mu sert girdiniz _?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 992 cevap paylaştı.
+1 yılKanka afedersin ama ya salaksin ya da bizi yiyiyosun
00 Yorumla Ilişkiye girmenizi onaylamıyorum hadi girdiniz çocuk yapıp aldırmak da ne
Çocuk seni kullanıyor sende kullandırıyorsun00 Yorumla
+1 yılyuh artık yani nasıl vercen o ceninlerin hesabını :S
00 Yorumla- Devamını Gör (35)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat