Bu havada terlememek elde değil. Leş gibi kokan bir yığın insanla yaşamak da kolay değil. Sıfır ter kokusu için ne yapıyorsunuz?

Bu havada terlememek elde değil. Leş gibi kokan bir yığın insanla yaşamak da kolay değil. Sıfır ter kokusu için ne yapıyorsunuz?
Selamlar,
Ter kokusu herkesin başına gelebilecek doğal bir durum. Ama doğal diye ter kokusuna müdahale etmeyeceğiz demek değil 🙃 Sıfır ter kokusu için yapacağın şey oldukça basit. Dove Original deodorant kullanarak hem ter kokusunu sıfıra indirebilir hem de cildine hassas bir bakım yapabilirsin. 🤩
Şimdi biraz kendi kullandığım ve en iyi deodorant diyebileceğim Dove Original’ı anlatmak istiyorum.
Ter kokusu kadar kol altında yaşanan ıslaklık hissi rahatsız hissettiren bir durum. Hareketli bir gün geçirirken kendimizi rahat hissetmek için kullandığımız deodorantın kuruluk sağlaması çok önemli. Ter kokusuna çözümler sunarken kuruluk sağlayan Dove Original’ı sadece ben değil deneyen kadınların %90’ı tavsiye ediyor. 🤩
Gün boyu temizlik hissi ve kuruluk sağlayan deodorantım Dove; evde, sokakta, iş yerinde ve arkadaşlarımın yanında hep rahat hissetmemi sağlıyor.
Ter kokusunu sıfıra indirerek gün boyu güzel kokmayı sağlayan Dove Original, 48 saat kalıcı özelliğe sahip. Gün boyu ter kokusu stresine girmeden istediğim gibi aktif olabiliyorum. Sunduğu temizlik ve ferahlık hissi ise en yoğun günde bile kesintisiz devam ediyor.
Deodorantın kokusu ise oldukça hafif. Huzur veren bir temizlik kokusu tarif et deseler Dove Original derim.🌸Kokusu güzel deodorant aynı zamanda cildime benden daha hassas davranıyor.
Benim de cildim hassas, bu yüzden deodorant seçimi yaparken özenli davranıyorum. Hassas ciltler için deodorant olan Dove Original içeriğinde ¼ nemlendirici bulunuyor. Hassas bir formüle sahip deodorant, nemlendirici içeriğiyle aynı zamanda bakım yapıyor.
Özellikle ağda, tıraş ve epilasyon gibi işlemler sonrasında oluşan tahrişi azaltan nemlendirme özelliği kol altının pürüzsüz olmasını sağlıyor. Bu deodorant daha ne yapsın 😃
Cilde nazikçe bakım yaparak ter kokusunu önleyen Dove Original, farklı cilt tiplerine sahip kişilerin kullanımı için uygun. Cildine zarar vermeden bakım yapmak ve tüm gün misler gibi kokmak istiyorsan tercihini Dove Original’den yana yapabilirsin💙
Her sabah düzenli duş al, duştan çıktıktan sonra roll-on sür ve deodorant sık benim önerim saçlarına sıkman böylece daha kalıcı oluyo ve saçların her hareket ettiğinde ter kokunu bastıran güzel bir deodorant kokusu etrafa yayılıyor :)
Arkadaşlar selam, Uzun süredir kullandığım doğal bir ürün var. Ter kokusu için çok etkili. Terleyen bölgede bakteri oluşumunu engelliyor. Zaten kokuya sebep olan da o bölgedeki bakteriler. Kesinlikle tavsiye ederim.
Epilatör ile tüyler alınır. Halis İran menşeili Karınca Yumurtası Yağı ile tüyleri alınan bölge ovulur. Sonra deotak fresh kremi sürülür. Zerre ter kokusu olmaz. Burada sıcaklık 46 derece buna rağmen foşur foşur terlememize rağmen kötü koku oluşmuyor.
karınca yumurtası hağı ne işe yarıyor
Tüyleri azaltıyor ve gitgide inceltiyor.
Görüş
35Görüş
marka bilgisi vermeden, cilde faydalı olan, kimyasalları uzun vadede vücudu olumsuz olarak etkilemeyen bakım ürünlerinden tavsiyeler sunabiliriz. güzel koksun alayım gideyim konusu olmamalı asla bu konu. dikkat edilmeli ve uzman bir kişi veya birim personellerinden bilgi alınarak temizlik ürünleri kullanılmalıdır.
Ben zahide ile Yetiş hayata programı na bakyodum orda gördüm. Yasemin yağını ayağına koltuk altına , eğer büyükse gogusunun altlarına sür bir gun boyunca kokmaz
kendim için sormamıştım aslında ama enteresanmış
işe yarıyorsa güzel
kesinlikle roll-on veya deodorant kullanmadan dışarı çıkmıyorum. koltuk altının da temiz olması şart tabi, hergün de muhakkak duşa girmen lazım yoksa yine ter kokarsın.
sıfır ter kokusu mu o ter kokusu mu demeye çalıştınız anlayamadım bağyan. her neyse sigara kokusu her türlü kokuyu bastırıyor zaten
sıfır :) sigara tere göre daha dayanılabilir bir koku
kesinlikle öyle :) en azından bir karizması zengin bir duruşu var sigara kokusunun
deodorant kullanıyorum iş yerinde de var akşamda çıkmadan sıkıyorum parfüm standart zaten 1 kokmuyorum doğal olarak:)
Suyla temizlik. Günde birden fazla genelde.
Başkasının kokusu için, ordan uzaklaşmak dışında bir çözüm yok malesef..
Arkadaş çevremden ve kız arkadaşlarımdan aldığım görüşler doğrultusunda söylüyorum terim hiç kokmaz ama yine de bolca parfüm ve deodorant sıkarım. Temizlik imandan gelir :))
Roll on, deodorant. Aşırı problem varsa günlük banyo.
Günde 2 kere duş + pudralı deodorant ancak İstanbul sıcağına
2 duş cildini tahriş etmiyor mu
hassas bir cildi varsa
Deodorant ve parfümsüz evden çıkmıyorum , ve günde birkere limon suyu sürüyorum kolaltıma ter kokusunu önleyici baya işe yarıyor.. tabiki günlük minimum 1 duş şart
limon ekşi ekşi kokmuyor mu
Hayır tabiki (:
Günlük duş alıyorum :-) etek trasımı eksik etmiyorum :-):-)
Sabah çıkmadan evdeki oda spreyini alıp gömleğimin içine koyuyorum 9 dakikada bir fıslıyor
wuuuuuuuuuu süper fikir :D
20 yaşındayım 1 kere bile koltuk altımı terden ıslanmış bir şekilde görmedim gereğinden fazla terlemem öyle bir sorunum yok :)
duştan sonra karbonatı dok pamuga ve sur koltukaltlarına etkılı antalayada yasayan bırı olarak tek tavsıyem budur.
deniz tuzu da işe yarıyor
Terim kokmuyo benim :) ama yinede deodarant filan kullaniyorum bazen bebek pudrasi :D hergun dus aliyorum bde
bebek pudrası mı o da ilginçmiş bak :)
tam olarak ne işe yarıyo
vay canına ilginç :))) pudrayı tam olarak neler için kullanıyorsun :)
benim ablam da ağda yaparken kullanıyormuş ama nasıl kullamdığı hakkında fikrim yok. sen kullanıyor musun?
0 Ter kokusu diye birşey yok :D :D Ama ben fazla terlemem yani terslesemde kokmam şükür :D
belki de sen kokusunu almıyorsundur :)
Deodorant sıkıyorum ama hiç bir faydası olmuyo bende yanımda parfüm yaşıyorum :D
pudralı drne ya da roll-on
0 ter kokusu için banyo yapıyorsunuz ve koltuk altınız temiz oluyor olay budur,
tek çözüm bu olsa kimse kokmaz leş gibi
keşke
sıfır ter kokusu için sıfır koltuk altı kılı olmalı. ben gül suyu sürüyorum gayet başarılı
gül suyu ve limon kolonyası ekşi ekşi kokuyor sakın sürme burnum düştü bugün
gül suyu dışarda bozuluyor buz dolabında saklamalısın ondan olabilir mi?
airport - aksaray metro hattına sakın yazın binmeyin. genizleriniz yanar.
Ankara metro yetiyo da artıyo zaten...
Bugün bindim kesinlikle sana katiliyorum berbatttt ıykk '-'
En İyi Görüşler