Diğer İstanbul'da bildiğiniz iyi ve uygun fiyatlı bir dövmeci var mı? _karanlık_ay_ Takip Et Guru Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Ya da fikriniz varsa şöyle bir şey ortalama ne kadar tutar dövmeci bulurum tamam ama kaç parayla gitmeliyim hiç ama hiçbir fikrim yok İstanbul'da bildiğiniz iyi ve uygun fiyatlı bir dövmeci var mı? Cevapla Uygun Fiyat Soruları Dövme Soruları Fiyat Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Ufotakip Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Hiç dövme yaptırmadım ama her ilçenin meydanında dövmeci var. Ebata göre fiyat değişiyor internette siteleri oluyor yorumları da okuyabilirsin. 0 0 Yorumla
xCrysix Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Hani sen yurtdışındaydın? 0 5 Yorumla _karanlık_ay_ +1 yıl Saane Yorumla xCrysix +1 yıl Hıı banane Yorumla _karanlık_ay_ +1 yıl Yazın Türkiyeye gelemiyorum tabi.-. Yorumla xCrysix +1 yıl Aferim sana Yorumla _karanlık_ay_ +1 yıl Aferm bene Yorumla
care-siz009 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 83% +1 yıl 500 gözden cıkart 0 5 Yorumla _karanlık_ay_ +1 yıl E iyiymiş 900 falan sanıdm wpdlwls Yorumla care-siz009 +1 yıl Yaptıracagın dövmeye baglı. Onlar ıle orada Pazarlık yapmalısın. Yorumla _karanlık_ay_ +1 yıl Pazarlığı beceremem neyse o teşekkürler Yorumla care-siz009 +1 yıl Neden da. Dövmeyı begencen karar vercen ne kadar dıcen o sana 500 dıcek sen 350 olmaz mı dıcen onlar 400 dıcek kabul etcen.. Olay bu Yorumla care-siz009 +1 yıl Ben param olsada mutlaka bunu yaparım. Barkot sistemı mı var bu işte. 😂 😂 Yapman gerkAvrupalılar bile bizden ögrendı pazarlıgı onlar bile yapıyor artık😂 Yorumla
MRisTT Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 92% +1 yıl Maalesef yok 0 6 Yorumla _karanlık_ay_ +1 yıl Olsun Yorumla MRisTT +1 yıl Ama büyük paralar olmadığını biliyorum. Önemli olan kaliteli ve temiz işcilik yapan yer bulmak. Yorumla _karanlık_ay_ +1 yıl Evet instadan bakarım birkaç yer Yorumla MRisTT +1 yıl 👍🏻 mantıklı. Yorumla _karanlık_ay_ +1 yıl Z. ink studio diye bir yer buldum Yorumla MRisTT +1 yıl Temiz mi onu öğrenmen lazim. Ya da örnekler Yorumla
dokuzkolluahtapot Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Hoş dövmeymiş :) 0 1 Yorumla _karanlık_ay_ +1 yıl Teşekkürler ya sen? Ne düşünüyorsun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Hiç dövme yaptırmadım ama her ilçenin meydanında dövmeci var. Ebata göre fiyat değişiyor internette siteleri oluyor yorumları da okuyabilirsin.
Hani sen yurtdışındaydın?
Saane
Hıı banane
Yazın Türkiyeye gelemiyorum tabi.-.
Aferim sana
Aferm bene
500 gözden cıkart
E iyiymiş 900 falan sanıdm wpdlwls
Yaptıracagın dövmeye baglı. Onlar ıle orada Pazarlık yapmalısın.
Pazarlığı beceremem neyse o teşekkürler
Neden da. Dövmeyı begencen karar vercen ne kadar dıcen o sana 500 dıcek sen 350 olmaz mı dıcen onlar 400 dıcek kabul etcen.. Olay bu
Ben param olsada mutlaka bunu yaparım. Barkot sistemı mı var bu işte. 😂 😂 Yapman gerk
Avrupalılar bile bizden ögrendı pazarlıgı onlar bile yapıyor artık😂
Maalesef yok
Olsun
Ama büyük paralar olmadığını biliyorum. Önemli olan kaliteli ve temiz işcilik yapan yer bulmak.
Evet instadan bakarım birkaç yer
👍🏻 mantıklı.
Z. ink studio diye bir yer buldum
Temiz mi onu öğrenmen lazim. Ya da örnekler
Hoş dövmeymiş :)
Teşekkürler ya sen? Ne düşünüyorsun