Akis kart ile sorun yaşiyorum, bilgisi olan yazabilirmi konu acil biraz.
Şimdiden teşekkür ederim.
Şimdiden teşekkür ederim.
Akis sadece imzalamak için kullanılır, KDV oranlarını o belirlemez. KDV oranlarında problem var ise programda hata vardır. Program yazılımcıları ile görüşürseniz daha kolay sonuç alabilirsiniz.
Muhasebede değil ama farklı yazılımlarda akisi kullanıyorum. Sadece imzalamak için kullanılır. Ekstra bir görevi yoktur. ( Bildiğim kadarıyla ) Muhasebe programını söylersen de KDV oranlarını otomatik güncelleme ile ilgili bilgim varsa paylaşabilirim. Onun dışında en kısa yol yine de sistem yazılımcıları ile irtibata geçmek. Online muhasebe programı mı? Masaüstü yazılım mı?
biz bunu e-imza kart olarak kullanıyoruz yazışmalarda imzalar elektronik imza ile onaylanıyor bana tübitaktan geldi kurumsal olarak. Akis ayrıca bu elektronik imzada sürücü ismi oluyor bir de bu dökümanlar udf uzantılı oluyor dosyayı açmak için bunlar için uyap döküman editör, uyap kelime işlemci porgramını yüklüyoruz.
www.omeryildiz.org/.../ burdaki bilgiler belki işinize yarayabilir
Bunun akis kart ile ilgisi yok ki , tevkifat ve kdv oranları güncellemesi program otomatik yapar ve programda oluşturduğun e fatura, olduğu gibi portala gider , akis kart sadece imzalar ek bir fonksiyonu yoktur
5/10 tevkifat birkaç hizmet türünün tevkifat oranı , mesela aklıma gelen 614. Servis Taşımacılığı gibi , ama hizmet türüne göre o kod değişir , nasılsa oran aynı diye 5/10 olan herhangi bir kod seçerseniz çapraz kontrolde sorun yaşarsınız
Kabul etmemesi normal çünkü kdv 2 beyannamesini o koda göre verecek , siz de kdv 1 beyannamenizi ona göre vermezseniz çapraz kontrolde ortaya çıkar, kdv iadesi alan bir firmaysa iadesini alamaz eksiklik yazısı gelir uğraşır
Nebim v3
Sorunuz olursa her zaman sorabilirsiniz , yardımcı olmaya çalışırım
Biraz bekleyin isterseniz veya portala direk girin portaldan fatura oluşturmayı deneyin acil birşey için ise, GİB E-Fatura Portal güncellemeyi otomatik yapmıştır
Cevap
9Cevap
Çok bilgim yok ama. JAVA Sürümü çok önemli. O yüzden JAVA Sürümü yapılmamalıdır. O yüzden sıkıntı olmuş olabilir
TÜBİTAK e imza kartı değil mi? Oradan yardım alabilirsin.
muhtemel java sürümünde sorun var yardımcı olayım
E imza ni mi gormuyor
Nasil bir sorun
Yazilim gincellemsi kontrolu yaptin mi
O zaman aklıma başka bir şey gelmedi.
Biz MYS kullandığımız için. Sizin sistemi tam bilemiyorum.
Eğer bir tarayıcı yardımı ile giriyorsan farklı tarayıcıdan dene
maalesef yok
Bilmiyorum maalesef
devam mı hayata güzellik:)
Hiç yok
beledıyeyı ara
o ne kartı ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?