Diğer Kızlar ben bu efekti nerden bulabilirim? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kızlar ben bu efekti çok aradım ama bulamadım bu ettin ismi nedri acaba İnstagram da da yoktu snpcehet dede yoktu Kızlar ben bu efekti nerden bulabilirim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
lcandan Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Instagram'da yüz filtresi diye bak bir ama bulamazsın muhtemelen çok önceden vardı hala varsa vardır. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hım anladım sagol Yorumla
fukanınhatunu Takip Et Master Yaş: 24 , eic 91% +1 yıl Çok eski efekt bu. Hikaye atan kişinin hikayesinde sol uste tıkla evet açılır. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Denedim açılmıyor Yorumla
Afraa2727 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Merhabalar bu efekt instagram da var 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Merhaba ☺️ Yorumla Soran +1 yıl Ama bulamadım bir türlü Yorumla Afraa2727 +1 yıl Kuzucuk instagram dan efektlere gir sonra da efektleri sağ kısmında en sona doğru git ara butonuna rose yaz bulursun Yorumla Soran +1 yıl He tamam anladım sağol Yorumla Afraa2727 +1 yıl Rica ederim Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Instagram'da yüz filtresi diye bak bir ama bulamazsın muhtemelen çok önceden vardı hala varsa vardır.
Hım anladım sagol
Çok eski efekt bu. Hikaye atan kişinin hikayesinde sol uste tıkla evet açılır.
Denedim açılmıyor
Merhabalar bu efekt instagram da var
Merhaba ☺️
Ama bulamadım bir türlü
Kuzucuk instagram dan efektlere gir sonra da efektleri sağ kısmında en sona doğru git ara butonuna rose yaz bulursun
He tamam anladım sağol
Rica ederim