onedio.com/haber/ne-zaman-evleneceksin--346053
bende zaten nişanlısın çıktı na alaka olduğunu anlamadım.
.
.
.
.
.
bende zaten nişanlısın çıktı na alaka olduğunu anlamadım.
.
.
.
.
.
Sen ölümüne yalnız birisin. "Evlilik" kelimesininse anlamını dahi bilmiyorsun. Umut da yok, tünelin ucunda ışık da. Ama "O" oralarda bir yerlerde seni bekliyor, YEMİNLE! Evlilik olmasa bile, ki bulursan o da olur, iyi birisini hak ediyorsun. Sadece "armudun sapı, üzümün çöpü"nden biraz vazgeçmen gerekiyor. Yalnızlık kitabını yazdın bitti, artık biraz kafanı dışarı çıkar :)
Eninde sonunda, öyle ya da böyle evleneceksin. Aramaların, taramaların birkaç seneyi alacak, ama buna öyle bir değecek ki. Zaten yaşın genç, daha önünde gidilecek bir sürü yol var. İlk gördüğüne hemen niye atlayasın değil mi ama? Takılma, hayatını yaşa ;)
Sen zaten büyük ihtimalle evlisin. Hayatının aşkını bulmuşsun ve onunla da sonsuza dek mutlu yaşayacaksın. Yolunuza bir iki çakıl çıksa da, tekeri hiçbir zaman şoseye kaptırmazsınız. Çünkü siz birbirinize aitsiniz. Zaten şu hayattaki en güvenlikli yer, sevdiceğinin sırt değil de nedir?
Ben evliymişim zaten l*n ankete göre ahahahakjashdkjhkjhd
Sen yakında evleneceksin, hatta 1 yıl içinde bile diyebiliriz. Doğru kişiyi bulmuş olabilirsin ya da bunun çok yakınında da olabilirsin. Evlenmen bir teklife ya da bir kıvılcıma bakar. Yalnız yaşadağın yetti, zaman evlenme vaktidir. Sen bakınmaya başla :)
Cevap
5Cevap
Yakında evleneceksin cikti bir yil icinde hadi lab ordan.. s
Yakında evleneceksin dedi de daha en az 3 yıl var :D
Ne alaka be O. O
https://i.hizliresim.com/X2d05R.png
Kısa zamanda evlenceksin çıktı O. o Daha okul falan var bir dur be üni bitsin hele :D
Haftaya düğünüm varmis öyle dedi. Tahmin ettiğimden çok daha erken evlenecekmisim.
Testi çözmeye gerek yok, kıyamet kopar sen birini bulamazsın :)
Sen zaten nişanlısın!
Bildiğin saçmalık
Sen zaten nişanlısın! çıktı burada yalnızlıktan ölücez hala nişanlı diyo :D
1 yıla kadar evlenirsin bir kıvılcıma bakıyosun çıktı doğru çıktı :))
nişanlı çıktık acaba beşik kertmem mi var ben mi bilmiyorum :))
ulan yalnızlıktan ölüyorum tribi attım gelen sonuca bak
Tahmin ettiğinden çok önce evleneceksin!
Evlisin çıktı bak sen benim niye haberm yok
Ben de nişanlı çıktım peh sevgilim bile yok :)
Zaten evliymişim bari damatlada tanıştırsaydı :D
Yakın zamanda evkencekmisim =)
Ben zaten evliymisim de haberim yokmus :D
Tahmin ettiğinden çok önce evleneceksin çıktı :D
Yakinda evleneceksin cikti
Yalaaan
Bende de :D
Sen zaten nişanlısın!
Evliymişim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar