Nerede duydun bunu? Şimdi şöyle bu bir idiom ya da phrasal verb olabilir. Pek anlayamasam da silahları yuzumuze dogrultuyoruz yine? gibi bir sey anladim. Ama iste baglami bilmedigim icin su an sacmalamis olabilirim.
benim ingilizcem orta seviye geliştirmeye çalışıyorum. bazen canım sıkılıyor yapamıyorum başarısız oluyorum. bu yılın sonuna kadar B2 bitirmek istiyorum her gün 2-3 saat çalışıyorum
Cümle içlerinde kullaba kullana ne manalara geldiğini öğrenicek ve alışıcaksın. Her kelimenin en az iki farklı anlamını ayrı ayrı cümlelerde gör. Gördükçe gözün aşina olucak Çok zor değil kendini sıkmadan bunaltmadan kolayca dil öğrenebilirsin
teşekkür ederim A2 -B1 arası bie seviyedeyim. her gün 30-40 kelime ezberlemeye gremmer öğrenmeye çalışıyorum. bazen canım çok sıkılıyor yapamicakmış gibi hissediyorum.
Kelime ezberlerlen sadece manalarını ezberleme. Google’a yaz cümle içinde nerde nasıl kullanılıyor gör. Çok daha rahat ezberlediğini farkediceksin. İyi çalışmalar 👍🏻👍🏻👍🏻
netflixte dil öğrenme şeysi var. çift alt yazı bilmediğin kelimeleri boyuyorsun. onların anlamlarını yazıyor dizide kelimenin kullanıldığı cümleleri seciyor. onun sayesinde baya kelime kaptım. ama karışık gidiyor C1 B2 B1
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Nerede duydun bunu?
Şimdi şöyle bu bir idiom ya da phrasal verb olabilir. Pek anlayamasam da silahları yuzumuze dogrultuyoruz yine? gibi bir sey anladim. Ama iste baglami bilmedigim icin su an sacmalamis olabilirim.
anime izliyordum. ordan çıktı
Zaten baglamdan cikarirsin manasini.
benim ingilizcem orta seviye geliştirmeye çalışıyorum. bazen canım sıkılıyor yapamıyorum başarısız oluyorum. bu yılın sonuna kadar B2 bitirmek istiyorum her gün 2-3 saat çalışıyorum
Ogrenme sureci bu. Canini niye sıkıyorsun? Zorlanmadan ogrenemezsin hicbir seyi.
Yüzüne silah “dayamak” manasına geliyor. Bir fiilin genelde tek bir anlamı olmaz.
Dayamak- doğrultmak gibi anlamı var burada
abi ya. ben bir kelime yazyorum çevride 20 tane anlam çıkıyor karşıma hangisini ezberleyim bilmiyorum nasıl olucak bu
Cümle içlerinde kullaba kullana ne manalara geldiğini öğrenicek ve alışıcaksın. Her kelimenin en az iki farklı anlamını ayrı ayrı cümlelerde gör. Gördükçe gözün aşina olucak
Çok zor değil kendini sıkmadan bunaltmadan kolayca dil öğrenebilirsin
teşekkür ederim A2 -B1 arası bie seviyedeyim. her gün 30-40 kelime ezberlemeye gremmer öğrenmeye çalışıyorum. bazen canım çok sıkılıyor yapamicakmış gibi hissediyorum.
görüşün için teşekkür ederim❤
Kelime ezberlerlen sadece manalarını ezberleme. Google’a yaz cümle içinde nerde nasıl kullanılıyor gör. Çok daha rahat ezberlediğini farkediceksin.
İyi çalışmalar 👍🏻👍🏻👍🏻
netflixte dil öğrenme şeysi var. çift alt yazı bilmediğin kelimeleri boyuyorsun. onların anlamlarını yazıyor dizide kelimenin kullanıldığı cümleleri seciyor. onun sayesinde baya kelime kaptım. ama karışık gidiyor C1 B2 B1
https://imgyukle.com/i/NLdmD8