Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar yutubede takıp ettiğim kanal Duygu editörü bağ kesme uygulaması orda var denemek isteyenler bakabilir her gece bunu yapabilirsiniz inanmamış çok önemli inanarak yaparsanız oluyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Yapmama gerek yok çok şükür 🙂. Bir insanın değer verdiğini hissetmek çok hoş. Umarım hepinizin başına gelir bu güzel şey ☺️
Ne güzel sevindim adına😅💙
www.instagram.com/.../?igshid=hcp6ny82t012
He lan🤣🤣
sonda küfür kusura bakmayin , mizah amaclı atmıştım ,
ben pek inanmiyorm ama asral seyahat vede sevdin kişinin ruyasina felan girme dersen bunlara inanıyorum
Yardımcı olacağın bir şey yok. Youtube can aydogmusu izleyebilir isteyen
İşte benimde takıp ettiğim kanallar var yardımcı olurum derken kanalın ismini söylerim yani demk istedim
Tesadüftür pek mantıklı gelmiyor böyle şeyler. Bilime ve mantığa aykırı.
Yok yorumlara baktım olumlu sonuç alanlar var gerçekten hepsi tesedufmü
Bot hesap gibi yorum yapanlarda var. Yanlış hatırlamıyorsam Chpli vekillerden biri bot hesabı yerine kendi hesabıyla yorum yaparken yakalandı sonra hacklendi diye söyledi ama inandırıcı değil tabi. Siyasi tartışma veya parti tuttuğumdan değil sadece örnek verdim.
Neyse konuya gelelim tik tok instagram vb. Bir çok platformda bile bot hesap yapılabiliyor beğeni yorum takip olarak.
Mantıken düşünürsek biriyle ilişki bittiyse bitmiştir. Ufak tartışmadan dolayı bittiyse bu zaten geri dönüş ihtimali olan bir şeydir. Bunun dışında biri diğerini aldatırsa affeden kesim binde bir çıkar. Sevgiliyken aramak istemeyen aramaz zaten ancak özlediği zaman veya müsait olduğu zaman arar konuşmak ister.
İsteyen istediğine inanabilir kötü düşüncem yok asla, bir başkasına zarar veya iftira olmadığı sürece isteyen istediğini yapabilir inanabilir vs. Vs. Emoji koymadım diye kaba gözükmek istemem kaba dille yazmadım yanlış anlaşılma olmasın bazen yanlış anlaşılıyorum 🙂
Yok yani bu yaptığınız ritüeller tabiikide herkeste olumlu sonuç almıyor önüme gelene yapamam karşındakinine düşünce göndermek sadece bu irade onda isterse yazar istemezse yazmaz ama aklına geliyorsun bu kesin kanıtlı ama yazıp yazmamak onun tercihi ve sana olan hissi varsa özler yazar seni hiç sevmemiş biri zatan yazmaz
Belki de olabilir. Belki gerçekten işe yarıyordur. Vakti zamanında bitcoin için madencilik yapmak isteyen arkadaşım pek mantıklı gelmiyor diye tavsiye verdiğimi hatırlıyorum yeni yeni duyulurken. Bazı şeylerin biraz zamanla yayılmaya ihtiyacı olabilir. Videoyu izleyip tekrar mantıklı bir bakış açısıyla bakarsam daha sağlıklı karar olabilir bu. Geç cevap için kusura bakmayın yoğundum pek giremedim bu sıralar.
O bagı bi kere kestm telepati yapmaya calıstım olmadı bag kesıldıgı icin
merhabalar aynı şeyi yaşadım. Daha sonra bir çözüm bulabildiniz mi?
@odiednz Derin telepatik bağ kurma meditasyonu var YouTube da. Onu öneririm.
İlk 6 ay anne sütü şart. İşte canlı örneği
He zaten erkeklerin ne anlar onlara herşey saçma fjffhj
Asla bulaşmam ne idüğü belirsiz işlere
Meditasyon sadece bir zararı yok
Öyle olsa Peygamber efendimiz tavsiye ederdi 😏
Canım bu sadece düşünce kötü birşey değil ki büyü de değil yaptığımız sadece uzanıp videoyu dinlemek
Bu kadar saf olmayın bilinçaltınızla oynatmayın
Işte aradığım yorum 😂 kaldı ki allah müsade etmeden kendinizi de yirtsaniz olmaz o o iş
@Çizgifilimsever2 elbette öyle ama cinlerle bağlantı kurduranlar var masummuş gibi bir algı yaratıyorlar ama hiçte öyle değil
Arkadaşlar her ritüel farklı kağıt yakanlar toprağa gömmek semboller çizmek bunlar ritüel ama büyüyü kaçıyor evet benim uyguladığım sadece düşünce gücüyle ilgili uykuya girmek aşkı hayatına davet etmek gibi meditasyon var buda ona benzer birşey abartmayın lütfen
BİLİNÇALTINIZ İLE OYNATMAYIN !
Yahu ne ab artması doğruyu soylemeyelim mi bence siz bu kadar basit e indirgemeyin
Ya şimdi bu kötü birşey değil Çin falan mı çagiriyom arkadaş bu nedir gfuuyy🤣🤣aksine kendimi çok iyi hisediyorum meditasyon sadece hayal de mi edemices
ya gerçekten işe yarıyor mu bunlarr
Yarıyor tabikide sevgiline ya da eski sevgilline yapabilirsin
gönlüm el vermiyor qlwlwlel
Niyee i
bilemiyorum valla jkwjjw
Nasıl yaptın 😃
Bahsettiğim şey meditasyon sadece uzanıyorsun dinliyorsun hayal ederek kadının dediklerini yapıyorsun senden ona giden mavi bir ışık hayal ediyorsun sonrada onu kesiyorsun enerjisi geri alıyorsun sonrada tabiikide o kişi de kendisini enerjisiz hisediyor o enerjiyi almak için yazıyor
Kıyamam ki aramızdaki enerjiyi kesmeye aramızdaki tek bağ o 😂
Ondan sana gelen bağı kesmicen kız 😅senden ona giden bağı kesicen sonra oda yazicak ilgisi articak
bi sg lan
Nasıl yapılıyo
Çok basit meditasyon sadece uzanıp dinliyorsun kadının dediklerini hayal ediyorsun
Hangi kadın bu
Güncellerim yazıyor bak
Ha tm ben onu takip ediyom