Geceleri çığlık atıyorum. Lütfen lütfen lütfen yardım :(?

Geceleri uykumdan uyanıp çığlık atıyorum. Annem babam falan yanıma gelip beni yatıştırıncaya kadar hiç birseyi hatırlamıyorum. Normalda bana çiglik at deseniz atamam ama nasıl bir çığlık atıyorsam komşular bile sabah ne oldu diyor. Bazen her gece bazen iki günde bir oluyor. 3 aydir olmamisti yine başladı. Korku filmi falan izlemem hemen hemen hicbirseyden de korkmam yastigimin altinda peygamber efendimizin cinlere yazdığı mektubu var bu mektubu yastığının altında tutana zarar vermeyin gibi şeyler yazıyormuş. Ailemle arkadaslarla falan aram çok çok iyi psikolojik bisey oldugunu da sanmıyorum. Uyanip bir yere sabit bakıp çığlık attigimi soylüyorlar. Abdestli yat nas felak oku dediler yaptım işe yaramıyor demek istemiyorum ama yinede devam etti cığlıklar. 1 sene oldu. Gençlikte olur böyle şeyler diyorlar 18 yasindayim. Sizce nedeni ne olabilir? Böyle bir olayla karşılaştınız mı? Ne yapmalıyım doktora mı gidiyim hocaya mı? Simdiden çok çokk teşekkürler. Yalnızca kendi evimde de değil anneannmde babanemde kaldığımda da oluyor şimdi tatildeyim dün gece yine oldu.
Geceleri çığlık atıyorum. Lütfen lütfen lütfen yardım :(?