Sizin fikriniz nedir alınmal mı alınmamalı mı? Neden?
Alınmalı
Alınmamalı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer almali diyen kizlar gidin bir kizla beraber olun bari sizin yüzünüzden erkekler gayler gibi dolasiyor kafaniz iyimi sizin ya gidin kizlarla beraber olun ozmn su zavalli yaratiklari nicin degistirmeye calisionuz Allah akil fikir versin ne diyim
ahaha :D
@ZeusSharp Sen mi erkeksin. d
futbol oynayıp alan arkadaşlarım var, oynuyorsa alsın tabi kaslıysa güzel duruyor onu dışında hiçç gerek yok
Almalı kesinlikle. Tabiki erkekte pürüzsüz bacak hiç güzel değil ama kıl oranı çoksa alınmalı. Erkeğin makbul olanı bence kollarda ve bacaklarda az kıl olanı ve vücudun geri kalan kısımlarında kıl olmayanıdır arkadaşım.
ama başta alınca da pürüssüz oluyor. Öyle olunca da dışarda şortla gezmek var, garip kaçar mı sizce.
Pürüzsüz erkek bacağı bana her zaman garip gelmiştir kaslı değilse... :)
Fazla takılıcak bir mevzu değil ya. Başlarda sende hemen şort giymeyiver sıkıntı olucağını sanmıyorum. Hani zaten plajda hiç bir problem olmaz.
alınmalı-alınmamalı ne abiya almalı veya almamalı yazarsın olur biter
Soruya odaklansan olur biter :)
Cevap
13Cevap
Normalde hiç kıl tüy sevmem. Göğsümde falan olsa alırım. Her yerdeki tüyler için temizliğin şart olduğunu düşünür hatta geçici çözümlerdense lazer gibi kalıcı çözümler uygulanması gerektiğini düşünürüm. Bir tek bacak hariç.
Bence kısaltılması gerekiyor diğer türlü bacağıma baktıgımda rahatsız oluyorum pis gibi bazılarının kılları arasına böcek kaçsa belli olmayacak kısa hali ile gayet iyi şu yönden bakmanızı istiyorum siz erkekler olarak kızların bacaklarını seviyorsunuz ama ben hic erkek bacagı seven kız görmedim sebebi iğrenç gorunuyor olması olmasın benimsenmesinden ziyade ayrıca sevilmesini de istiyorsanız bence temiz kısa kılları olan bir bacagınız olmalı
Bazisinda abarti oluyor banyo sonrasi sac kurutma makinesiyle kurutanlar var onlar hic yoktan kisaltmali bence :)
Yok o kadar da değilde :)
uğraşamam çekemeyen anten taksın zaa xD
sulalem raat diyosun :D
hee :d
Almasın yahu. Erkek dediğin kıllı olur. Ama recep ivedik gibi olmasın.
Almasın ya o ne öyle kız bacağı gibi
erkek erkeksidir kadın kadınsıdır. kıl alınsın diyen kızlar önce neyden hoşlanmaları gerektiğini öğrensinler. erkekler de saf gibi ergen kızların aklına uyup da doğallıklarını bitirmesinler derim.
Bence bir fikrim yok bacakta fazla kıl bence kötü fözüküyor fakat seyreltmekte istemiyorum çünkü erkeğim ama herneyse öneml olan bu değil alsakta almasakta farketmez galiba
*** sporcu değilse neden alacak?
Bacak kılını alana erkek demem kusura bakmayın
bence doğal olmak en iyisi doğal dediysemde mara adamı olmicaz tabi :D
tamamda sonuçta kıllar sabit durmuyor bir süre sonra uzuyorlar baya. Mecbur alıncada hepsi gidiyor :D
Orası öyle tabi
ZARARI yok.
almasada olur?
anladım :)
Beyler almayın burada 2 tane ergen kızın aklına uyupta kendinizi maskaraya çevirmeyin.
Ben kadınsı erkeyim muhakkak alıyorum kılları temiz olmak iyidir canlar
ne almalı ne almamalı seyrek olmalı bence
seyrek olması içinde alması gerek başta
Orman gibi😃😃 almalı.
almalı
Nedeni?
Yetiskin değilse almalı
Almalı.
Nedeni?
#Almalı
gerek yok
B diyorum