Satanistler ayin yapıp kedi mi keser?
Allah’a inanır mı. ?
Allah’a inanır mı. ?
Satanizm,Şeytan'ı veya şeytan simgesini yücelten, ve bazı mezheplerinde şeytana tapmayı emreden öğretidir.
Satanizm, teistik satanizm ve ateistik satanizm (Laveyan satanizm) olmak üzere ikiye ayrılır. "Teistik satanizm" Şeytan'ın ruhani varlığına tapınılan, orta çağ kökenli satanizm türüyken; "ateistik satanizm" Şeytan'ın sembol veya felsefi bir simge olarak kabul edildiği, ve bu simgenin dini inançlar başta olmak üzere; ortak değerlere karşı yüceltildiği satanizm türüdür.
Ateistik satanizm, Amerikalı Macar asıllı Anton Szandor Lavey tarafından kurulan Şeytan Kilisesi ile ortaya çıkıp şekillenmiştir.
İbadet falan ediyorlar mı?
https://tr.wikipedia.org/wiki/Satanizm buradan almıştım yazdıklarımı okuyabilirsin.
Teşekkür
Evet hatta Allah'ın Şeytanın güçlerini çaldığına inanırlar asıl tanrı Şeytan derler beynini sevdiklerim madem şeytan asıl tanrı niye yenildi o zaman djfjjff
Değişik düşünceleri var demek ki
Richard ramirez'i biliyor musun satanist seri katil
Yok bilmiyorum
Şehriban cinayetini biliyor musun
Yok
Yaz Google
Alttaki kişi çok yanlış düşünmüş.
Lucifer'a tanrı demiyoruz yalnızca tanrının merhametsiz olduğuğunu düşündüğümüz için bir çeşit isyan çıkartıyoruz. Satanistliğin çok farklı boyutları var, hepimiz kötü değiliz. Teistik satanizm çok farklı bir boyut.
Satanist misin?
Öyleyim
İnsan öldürüp kedi eti yer misin
Asla, üç beş ergen böyle bir şey yaptı ve buna satanizm dedi diye koyunlar buna inanmaya başladı. Yok öyle bir saçmalık.
Peki inandığınız şey ne tam olarak
Inanmazlar hatta seytanın bile Allahı redetmediği için şeytanı bile bu konuda tam tapmazlar
Tanıyor musun onları
Allah korusun beni onlardan amin onlar ayin yaparlar kediyi seytana kurban olarak keserler bazilari insanlari kesiyorlar ve tum hepsi toplanıp grup seks yaparlar maskeyle ama bunuda seytan için yapıyorlar hepsi kimliğini gizliyorlar polis olan var doktor olan var işiz güçsuz olan var kendilerini belli etmezler nerden mi biliyorum araştırmacı huyum kurusun
Aynı benim gibisin
Araştırmacı
Bir cinayet varmış biliyor musun Şehriban olayı 3 satanist ayin yaparken öldürmüş bi kızı
Güya tövbe etmisler evet 1999 yılında gerceklesti serbest bırakıldılar onlar
16 sene yattılar
Sonra serbest kaldılar
Tövbe ettiklerine inanır mısın?
Hayır inanmam inanc hmm kaybedildiğinde bulunması zor bir maneviyattır emelleri için acımasızca bir insanın hayatına son veren caniler tövbe etseler bile hayatına son verdikleri kız ne olucak onlar idam edilmeliydiler
Kesinlikle
Ama o ölen kızda mı satanistti acaba
Yargılamak için demiyorum da
Kız 3 satanist ile niye arkadaş okmuş ki
Kız satanist degildi
Ölen kız
Neden onlarla arkadaş olmuş ki acaba
Yani arkadaşlık dinsel değildir ki
Gece yarısı her arkadaşının yanına gitmezsin
Cevap
5Cevap
Canım benim şeytana inanabilmek için önce Allah'ın varlığını kabul etmek zorundalar ya hani
Hayır meşe kömürüne inanıyorlar. Közü dahaa güzel oluyormuş
Allah yoksa satanistleri kim yarattı
Ilkokul seviyesine ne zaman indik ya bildigin ilkokul bebesi sorusu
Cevaplamayabilirsin
Hayır
kedi kesmezler
Acilen beyin alman lazım
Hakaret etmeye hakkın yok
Hakaret değil anayasanın 12. maddesi ifade özgürlüğü
İfade özgürlüğünün tanımını bilmeyen bir “ kafasının içindekini kullanamayan şahıs “
Hadi git ormanda yaşa hadi evladım 🙃
Orman sizin memleketiniz
Hoşt hoşt
Hoşt aenin cinsine denir
Phahaha
İnanırım
İnanırmısınız diye sordun sandım
Satanist misin?
Hayır soru yanlış okudum
Tamam
bana inanırlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?