Bir bilginiz yokken gelip buraya saçma sapan konuşan insanlardan nefret ediyorum. Gidip araştırmak yerine bana cahil cesaretiyle laf atıyorsun. Pes. Ben cesaret edemem.
Teşekkürler de sanki aşırı bilgiliymişsin gibi hemen salla falan demesen. Benim sormak istediğim ve cevap almak istediğim kişiler denemiş ve olumlu ya da olumsuz sonuç almış kişiler.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Arabada 5 evde 15 değil miydi o ya 🤣🤣🤣
Itiraf ediyorum neden bahsettiğin hakkında gram fikrim yok 🤭🤭🤔🤔🤨🤨🙄🙄🙄😒😒
Bilimsel bir teknik. Evrene mesaj gönderiyorsun.5 gün içinde dilediğin hayalin gerçek oluyor.
Evet🤔🤔evrene mesaj gönderiyorsun bu gerçekleşiyor ve bu bilimsel bi teknik 🤔🤔🤔🧐🧐🧐😳😳😳🤣🤣🤣🤣🤣
Hadi git araştır. Cahil cahil konuşma.
Tamam 5 gune marsa gidiyorum o zaman 🤣🤣🤣
Bir bilginiz yokken gelip buraya saçma sapan konuşan insanlardan nefret ediyorum. Gidip araştırmak yerine bana cahil cesaretiyle laf atıyorsun. Pes. Ben cesaret edemem.
evettt. Cok kez yapmisdim ve hemsi oldu. gercekten en en etkili teknig benim icin
Peki farklı saatler de yazsam sorun olur muu
Yaramıyor. Bir arkadaş sınav için yapmıştı 🙄
bu ne bı 5ın nesı var iki 5 in sesı varm
Off. Bilimsel teknik.
3m gıbı anladımmm yok ıse yaramaz salla
Teşekkürler de sanki aşırı bilgiliymişsin gibi hemen salla falan demesen. Benim sormak istediğim ve cevap almak istediğim kişiler denemiş ve olumlu ya da olumsuz sonuç almış kişiler.
bılım adamımıyım ben bılımsel acıklıcam sana :D arastırsanızda yorumlasanız demıssın lol
Ben mi demişim? Pardon da sen nerenle anlıyorsun? Ben yorumlayın gibi bir şey demedim.
bır erkek 555 ı sadece oyunlarda pvp atarken birisi sagda 55 der onu anlarızkı sagldan bırısı bıze saldırıyorrr o yuzden fazla sorma erkeklere:D
Erkeklere mi sordum? Sazan gibi atlayan sensin.
kızlara soracaktın ozel olarak:D
Sen zekanı burada harcama kardeşim...
harcarım arada saga sola dagıtmak lazım cok gelıyor bana
Bence sağa sola dağıtma. Ülke batar yoksa.
batsın sen temızlersın 3mcı
Ne diyorsun ya? Dikkat et konuştuğun kişiye
3 m kuralı var bılmıyormusun dıyorummm buda bır bılımsel yontemdırrr 3M kuralı işte kendını koruma tekniği iş kazası gecırme dıyeee
O ne agam?
Keşke araştırıp yorum yazsanız. Bilimsel bir teknik.
O ne oyun mu?
Hayır ya. Bilimsel bir teknik.
Denedin mii