Diğer Bi erkek neden yüzümüze veya vüvudumuza boş boş bakar? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Normalde konuşurken mimkik oynatır fila ama bazen bana öyle boş boş bakıyor başkasıyla konuşurken boş boş bana bakıyor neden olabilir? Güncellemeler+1 yıl Eskiden benden hoşlanıyordu Bi erkek neden yüzümüze veya vüvudumuza boş boş bakar? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Geçen sene bir kere bende boş boş dalmıştım kıza, pot kırdım o zaman. Sevdiğimi anlamış olabilir. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yani bu hoşlanma belirtisi mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aşık olunca Nereye baktığını bilemezsin.. Yorumla
gulfemdnz Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl O an beyni ile bir yerleri yer değiştirmiş oluyor çünkü :D 0 5 Yorumla Arifolananlar26 +1 yıl beyni ile ne yer değiştirmiş hahaha Yorumla Soran +1 yıl Yok ya öyle biri değil Yorumla Arifolananlar26 +1 yıl nasıl anlamadım Yorumla gulfemdnz +1 yıl @Arifolananlar26 bilemiyorum o zaman bir şeyler düşünüyor ama diyemiyor demek ki Yorumla Arifolananlar26 +1 yıl @gulfemdnz bencede diyecek ve utanıyorben nereye baktığını tahmin edebiliyorum Yorumla
KimDamra Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 89% +1 yıl Birşeyler düşünüodur sorunu vardır belki 0 19 Yorumla Arifolananlar26 +1 yıl vücuda bakarakmı düşünüyor hhahaha Yorumla Soran +1 yıl Nasıl bi sorunu olabilir ki Yorumla Arifolananlar26 +1 yıl muhtemelen vücudun çok güzeldirve onunla ilgili hayal kurmak için sonra Yorumla Soran +1 yıl @Arifolananlar26 öyle aman aman güzel bir fiziğim yok ama beni güzel bulduğunu söylüyor Yorumla KimDamra +1 yıl Belki dalmıştır ya ne bilm lan ister vücuda bakar ister başka yere jdjshddj Yorumla Soran +1 yıl Ama bu 1 2 kere olan bir şey değil ki hep oluyor Yorumla Arifolananlar26 +1 yıl o diyorsa doğrudumyani güzeldir fiziğin :) Yorumla Arifolananlar26 +1 yıl @KimDamra başka yer derken :) Yorumla Arifolananlar26 +1 yıl tarif etsene vücudunubende hakvereyim çocuğa Yorumla KimDamra +1 yıl Herhangi biyer Yorumla Soran +1 yıl @Arifolananlar26 yani boyum uzun ama zayıf değilim çok kilolu da değilim Yorumla Arifolananlar26 +1 yıl @KimDamra ben tahmin ediyorum hahahadirek oraya bakıyordur Yorumla Arifolananlar26 +1 yıl balıketlimi işte bu :)nereye bakıyor daha iyi anladım şimdi :) Yorumla KimDamra +1 yıl Senin düşümcendee neymiş be ora ne alak herhangi biyer diince direk ora mi gelio çok zekisin maşallah sjsjs Yorumla Arifolananlar26 +1 yıl hhhahahaha sesli güldüm yemin ederimya nereye bakacak yaaaben değil bütün erkekler öyle Yorumla KimDamra +1 yıl E haklısınız tabi genel erkek sorunu Yorumla Arifolananlar26 +1 yıl yyaaaa kızmadın değilmi böyle konuştuğum içinkızdıysan affola :( Yorumla KimDamra +1 yıl Sen kimsin de kızıcam be Yorumla Arifolananlar26 +1 yıl hiç kimseama insanları kırmayı sevmeyen biri Yorumla
_Expendable Takip Et Master Yaş: 38 , eic 43% +1 yıl Diğer konusunda 4,7b cevap paylaştı. Aklından ya da kalbinden geçeni kim bilebilir 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Doğru Yorumla
Ferhat0380 Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı. Hayal kuruyordu 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ne gibi Yorumla Ferhat0380 +1 yıl Yüzün vücuduna bakarak senle olmanın bişeyler yaşamanın hayali Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl azmıştır. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Yok ya Yorumla axish2s +1 yıl ckdksldldş 😂😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Geçen sene bir kere bende boş boş dalmıştım kıza, pot kırdım o zaman. Sevdiğimi anlamış olabilir.
Yani bu hoşlanma belirtisi mi
Aşık olunca Nereye baktığını bilemezsin..
O an beyni ile bir yerleri yer değiştirmiş oluyor çünkü :D
beyni ile ne yer değiştirmiş hahaha
Yok ya öyle biri değil
nasıl anlamadım
@Arifolananlar26 bilemiyorum o zaman bir şeyler düşünüyor ama diyemiyor demek ki
@gulfemdnz bencede diyecek ve utanıyor
ben nereye baktığını tahmin edebiliyorum
Birşeyler düşünüodur sorunu vardır belki
vücuda bakarakmı düşünüyor hhahaha
Nasıl bi sorunu olabilir ki
muhtemelen vücudun çok güzeldir
ve onunla ilgili hayal kurmak için sonra
@Arifolananlar26 öyle aman aman güzel bir fiziğim yok ama beni güzel bulduğunu söylüyor
Belki dalmıştır ya ne bilm lan ister vücuda bakar ister başka yere jdjshddj
Ama bu 1 2 kere olan bir şey değil ki hep oluyor
o diyorsa doğrudum
yani güzeldir fiziğin :)
@KimDamra başka yer derken :)
tarif etsene vücudunu
bende hakvereyim çocuğa
Herhangi biyer
@Arifolananlar26 yani boyum uzun ama zayıf değilim çok kilolu da değilim
@KimDamra ben tahmin ediyorum hahaha
direk oraya bakıyordur
balıketlimi işte bu :)
nereye bakıyor daha iyi anladım şimdi :)
Senin düşümcendee neymiş be ora ne alak herhangi biyer diince direk ora mi gelio çok zekisin maşallah sjsjs
hhhahahaha sesli güldüm yemin ederim
ya nereye bakacak yaaa
ben değil bütün erkekler öyle
E haklısınız tabi genel erkek sorunu
yyaaaa kızmadın değilmi böyle konuştuğum için
kızdıysan affola :(
Sen kimsin de kızıcam be
hiç kimse
ama insanları kırmayı sevmeyen biri
Aklından ya da kalbinden geçeni kim bilebilir
Doğru
Hayal kuruyordu