Harama bakmaktan kurtulamiyorum lutfen yardim edin ?

surekli harama bakiyorum bu artik ihtiyac degil aliskanlik oldu surekli elim orama gidiyor artik ihtiyac degil aliskanlik olmus namazlarim gidiyor kilamiyorum allaha dua etmekten utaniyorum artik kurtulamiyorum gunah islemekden 4 yildir bu aliskanlikla yasiyorum ne yaptiysam olmadi allahdan baska kimsem yok allah affeder mi beni bile bile namazi geciriyorum her dk banyo yapiyorum artik evdekiler de kiziyor ne bu surekli banyo felan diyorlar dayanamiyorum artik nolur yardim edin nasil birakirim bu aliskanligi bir yildir sevgilimden ayriyim onun da bole bi aliskanligi vardi duzeltmek istedim namaza baslasin diye 3 yil ugrastim ama olmadi ayrildim o zmnlar namazim gecince aglardim simdi sanki normal bisi gidiyor gibi hissediyorum rahat ve sorumsuzun tekiyim tabi onun da payi var namazimin gecmesinde biraz daha ugrassam ben bozulacaktim kinamadim da neden birden boyle oldu bilmiyorum napicam ben nolur yardim edin surekli harama bakiyorum allaha ve kendime soz veriyorum sonra bozuyorum off cok kotu hissediyorum kendimi kimse ile bisi yasamadim zina felan ama bu gozlerimi gunaha sokmak beni bitiriyor ölumu dusunuyorum mezarda oldugumu tabutta oldugumu ama nafile yine gunah isliyorum nolur yardim edin nolursunuz nasil basaracagim ugrasacak gucum kalmadi kendimden nefret ediyorum allah beni huzuruna beklerken ben gunah isliyorum nolur yardim edin bana lutfen
Harama bakmaktan kurtulamiyorum lutfen yardim edin ?