size göre hangi hayvan daha cana yakın cevaplarınız seçenekte varsa ordan işaretlerseniz sevinirim
Tavşan
Kuş
Köpek
Kedi
Hamster
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Tavşan uyuşuktur,
Kuş ise oynar seninle öter ama yem verirken gagalar,
Kedi hareketlidir oyun konusunda üstüne tanımaz ama sevmeye kalktığınızda bir pati yiyebilirsiniz, :)
Hamster hareketli anlaşılmaz bi varlık tek özelliği oyun diye biliyorum.
Köpek sadıktır bi ıslığa bakar yanınıza gelmesi ve özlediğinde sizi yere yatıracak bir atlamayla karşılaşabilirsiniz kedi kadar oyun sever ayrıca iyi eğitimli bir köpek kumandanızı getirebilir çöpleri atabilir ve buzdolabını açıp kendi etini yiyebilir. :))
köpekten başka cevap verenler hayvanlardan anlamıyor. Ben kedi besliyorum iyi güzel kötü demiyorum ama köpek çok ayrı bir hayvan. Insanın en sadık dostu köpektir. Daha önce köpek de besledim anlatmakla bitmez gerekirse sahibi için kendini çekinmeden tehlikeye atıyor. Sarıldığınızda gözlerindeki masumiyeti sevgiyi anlayabiliyorsunuz. Peşinizden ayrılmıyor nereye gitseniz gelmeye çalışıyor. Vs vs vs...
köpek daha sadıktır ama kediler yalakadırr yanaşır sevdirir kendini :D
bence tavşaniyidir :D
Cevap
41Cevap
Köpeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeek:D
Köpekler sadık dotlardır fakat insanlar dünya tarihini ATLAR ile yazmıştır.seçenelein arasında at muhakkak olmalıydı
Ki bir atın dostluğunu hiç bir değere değişeceğinizi sanmıyorum
Kedileri çok severim ama her zaman bana daha sıcakkanlı davranan köpeklerim olmuştur (= kedilerim kendi dünyalarinin sahibi onları da ayiramam
Kedi.. özellikle kedi yavrularının şirinliği hiç bir hayvanda yok.
köpek tabi ki minnoştur köpekler. Ama kedileri daha cok severim çünkü gizemli ve havalılar dahling <3
Köpekleeeeeer,sen ona yanaşmayı bilirsen o sana her türlü iyi gelir
kedi besliyorum ama kesinlikle cevabım köpek diğerleri yalan
kesinlikle köpek..! alın bir apbt yavrusu ve ya rotweiller büyütün ona sevginizi verin sizin için çekinmeden canını verir ;)
Köpek ilk bakışta en canayakın olanı. Diğer hayvanlara yaklaştıktan ve güvenlerini kazandıktan sonra canayakınlaığı daha rahat görülür:)
bütün hayvanları severim yalnız köpekler ayrı bir cana yakın. golden yavrusuyla boğuşmak kadar zevkli birşey yok
Seşenekler içinde en akkılısı ve iç güdü olarak kendinde zarar geleceğini bile bile canını hiçe sayan tek hayvan KÖPEK
Kediler insanlara çok benzerler. Ne tamamen yabani ne de çok cana yakın.
at lar ve köpek ler at seçeneği olmadığı için soruya eksi puaaaaaan
Köpekler bu konuda lakin kedilerin coollukları her şeye bedel ehe
köpeklerden korkarım ama onlar kadar sadık hayvan yoktur bu dünyada :) Kediler nankördür nankör..
Bnce Balık :D Beta cİnsi :D ne atsan yiyo Bi tane Lepistes attım yavaş yavaş parçalıo :D
Bazen bir köpegin dostlugu, bir dostun köpekliginden iyidir !
Köpek iyidir. Eğitilir, arkadaş olur, sağdıktır vs. vs.
hiçbiri.. hayvanlarla aram yoktur.
Köpekle kuş arasında kaldım ama köpek dedim.
kedi kesinlikle kediler çok cana yakın ve tatlı.
Sırasıyla ;
Köpek , at , inek ...
Diğer. Koydumda yılan besliyorum. :)
yilan. cok guzel sariliyorlar
köslüköpekler ama kedilerde çok tatlıdır
sylvester garfield bugs bunny ve köpek :D
davşan minik olsun bide oy=)
Hamster besleyen varmı? bı kac sorum olacakta
Beagle cinsi köpekler :3
kutup ayısı ve köpekler
köpekler sadıktır çok severim tatlışlarımı .
Tartışmasız Köpek diyorum.
Köpek daha cana yakın bence
köpek cok sadık bi hayvandır
kedileride severim
köpek ve at çok sadık dosttur
insan denilen tür sanırım :D
Kedi köpek ayrım yapamam..
Penguenler ve pandalar
kuşum var tepemden ayrılmaz sağolsun
Hamster dedinde akliam videolar geldi :(
tabiki köpek özellikle pitbullar :)
al bı okuz urfadan cok cana yakındır