Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Knka seni ısırırsa örümcek adam oluyosun öyle bi see
Hocam, hanım obsesif, temizlik takıntısı var, böcek fobisi var. Görse ev taşırtır bana. Öyle bir durum... O nedenle önceden önlem alayım diye sordum. Koloni falan kurarlarsa yandım ben...
Ha o zman şöyle bi bilgi vereyim. Mart aylarına çok dikkat etmek lazım bu tür böcekler için tam bi istila başlatma ayı..
Ne olabilir peki hocam hamam böceği olabilir mi?
Böceklerin sınıflandırılması hakkında pek bilgim yok hocam maalesef yardımcı olamiycam..
Küçüklüğümden beri sürekli gördüğüm ama adını bir türlü öğrenemediğim bir böcek bu
Uçuyor di mi hocam kanatları da var çünkü... Hamam böceği falan olmasın da aman ya... Koloni kurar mi peki? Evde falan bir defa gördüğünde sonraki zamanlarda birçok kez karşılaştığın oldu mu?
Koloni kurduklarına falan hiç şahit olmadım dışardan girmiştir muhtemelen evde açık bi yer olmayınca da geri kaçamamıştır bence. Yani zannetmiyorum
aynı şey benimde başıma geldi aralıklarla evde buluyorum pire diye düşündüm köpeğimi pire tedavisi yaptırdım pire tasması taktım 2 ay oldu yine odamdan çıktı ne olduğunu bulduysanız lütfen bana da yardımcı olun
Daha yakın bir fotosunu atsaydın keske bisey anlaşılmıyor
İlk kez gördüm ne ki o 😄
Sanırım hamam böceği yavrusu
Talih kuşu dedikleri bu olsa gerek
Uğur böceği mi?
Yok kanaat getirdim ejderya yavrusu bu
Hocam ciddi soruyorum, hanım temizlik hastası. Gördüğü an da ev taşırtır bana. Ona göre önlem alacağım çünkü. Kimisi hemen üreyip koloni kuruyor evde.
Bırak kursun beya biz marsa koloni kurmayı düşünürken şu tatlı yaratık senin evine kurmuş çokmu
böcek işte
Koloni kurmasınlar diye soruyorum, kimisi hemen üreyip evi böcek yuvası haline getiriyor. Kimisi kendi halinde ölüp gidiyor. Eşim obsesif, temizlik hastası. Vallahi görse bana evi taşırtır...