Sevgilimin bu benden 3. kez borc istemesi ne yapmaliyim?

Sevgilimle yaklasik 4 bucuk yillik bir iliskimiz var. Ikimiz de farkli sehirlerde okuduk universite okurken 2 defa benden 100lira istemisti bir kerede telefon alacakti parasi cikismadi ben borc veriym dedim o zamanda 300lira vermistim bunlar bu yil icinde oldu. Sonra tamam borc aldiginda verdi ama yani bu nere kadar gider boyle. Ben calismaya basladim maasimin yattiginida biliyor bir hafta oldu maasimin yatali o daha calismaya baslamadi. simdi de beni aramis ki once normal konustu sonea bana 100lira gonderebilir misin babam pazartesi para yatiricak o zaman veririrm dedi bende parayi annemgile verdim dedim. Ben bu kadar zaman bir kere kendinden borc aldim onuda bilerek aldim nasil bir tepki sergileyecek diyeydi o da 30 liraydi iyiligim suistimal ediliyormus gibi geliyor. bir erkek kendi basinin caresine kendi bakmali degil mi
Güncellemeler
+1 yıl
Bazı dusunceler o kadar sacma ki.. benim babam surekli annemden borc ister geride vermez annem hep zor durumlarda kalir. Onun o yasadiklarini gordugum icin bende evlenmeden boyleyse devami nasil olur diye dusunuyorum. ben kendim kiz basima asla para istemem kimseden universitede cok parasiz kaldigim oldu ama ailemi bile arayp istemedim bir sekilde basimin caresine baktim.
Güncellemeler
+1 yıl
bir de simdi evlenmis sonucta annenle baban falan demeyin. Babam hep dukkana amcama yedirir annem evde yemek pasta falan yapip baskalarina satar. Ben kendime guvendirmek istemiyorum. Annemde bir kere bana asla kendine guvendirtme erkek suistimal eder demisti
Sevgilimin bu benden 3. kez borc istemesi ne yapmaliyim?