Sağ alt arka tarafta diş etim böyle şişti ve dişimin üstüne geldi. 20lik diş mi diye düşündüm yani geçen yıl orada olan 20lik dişim çıktı ve çektirdim ama bazen tekrar çıkabiliyor diye duymuştum. Sizce bu çıkan şey ne? Orada ki dişimi de diğer dişlerden ayırdı dkfmdlf yani o sonda ki diş ve yanına ki diş arası biraz açıldı.
Diş hekimleri ve diş hekimi öğrencileri ya da dille ilgili bilgiye sahipler buraya bekleniyor?
Evet gerçekten öyle. altta bulunan 2 20lik dişim içinde gömülü 20lik diş ameliyatı oldum ve 5 gün zaten sıvıyla beslendim 1 ay boyunca o tarafı kullanmakta çekindim çünkü hassas oluyor. Umarım yine orada 20lik diş çıkmıyordur..
telefonun kamerasını açıyorsun ama arka kamera sonra flashı açıyorsun ve aynanın karşısına geçiyorsun ağzını kocaman açıp aynadan bakarak orayı netleştirip fotoğrafı çekiyorsun sonra kırpıyorsun ve ta daaa
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
20 lik ağrısı çekilmeyene dek durmuyor dimi
Çenem kırasım var şu an.
Benim pek ağrımamıştı. Ama zaten yamuk çıktığı için kısa sürede çekilmişti. Yani istersen hemen çekerler diye biliyorum
Sinirimi bozuyor işlevsiz saçma sapan birşey
Evet gerçekten öyle. altta bulunan 2 20lik dişim içinde gömülü 20lik diş ameliyatı oldum ve 5 gün zaten sıvıyla beslendim 1 ay boyunca o tarafı kullanmakta çekindim çünkü hassas oluyor. Umarım yine orada 20lik diş çıkmıyordur..
Kaç tane var bu lanet şeyden 🤦 akşam dan bu yana bi paket sigara içtim desem abartmam.
4 tane işte ağzın her köşesinde 1 tane çıkıyor ama bazen çektirdiğin yerde tekrardan 20lik diş çıkabiliyor.
Orayı öyle net cekmeyi nasil başardın
telefonun kamerasını açıyorsun ama arka kamera sonra flashı açıyorsun ve aynanın karşısına geçiyorsun ağzını kocaman açıp aynadan bakarak orayı netleştirip fotoğrafı çekiyorsun sonra kırpıyorsun ve ta daaa
Tamam teşekkür ederim
rica ederim :D
Başta başka bir şey zannettim
Peki şimdi ne düşünüyorsunuz? Ne olabilir bu?
Şimdi bir şey düşünmüyorum, aklım durdu
peki yine de teşekkürler
Valla bende xnsnmsd
@YalvarBarışalım ne anladınız ya ben anlamadım