Kendine güven ve her ne sıkıntın var ise savaş bunla. 2 gün sonra unutulup gideceksin. Bu iyiliği seni üzenlere yapma. öyle güçlü olki yaşadığın hergün o insanlara ızdırap olsun. Seni gördükçe kahrolsunlar, pişman olsunlar. Kendini geliştir, oku, öğren ve sözlerin bıçak gibi keskin akıl dolu olsun.
3 aydır kendimde değilim haplarım bile etki etmiyor ben yaşasam sadece yük olacağım çok teşekkür ederim yorumun için çok iyi bir insansın sağlıcakla kal
Kıvırma şimdi! Troll nedir, ne değildir anlayabilir insanlar. Şuana kadar kesin troll denebilecek bir yazı okumadım. İğrenç bir insansın, lütfen yazdıklarını sen kendin için yap dünya bir vijdansızdan kurtulsun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Bu nasıl soru? İntihar mı edeceksin? Sakat kalma ihtimali de var.
Sadece soru
Can çekişir
Derdin sıkıntın ne, yarın birgün bu dert sıkıntıların olmayacak biliyorsun demi
Kendine güven ve her ne sıkıntın var ise savaş bunla. 2 gün sonra unutulup gideceksin. Bu iyiliği seni üzenlere yapma. öyle güçlü olki yaşadığın hergün o insanlara ızdırap olsun. Seni gördükçe kahrolsunlar, pişman olsunlar. Kendini geliştir, oku, öğren ve sözlerin bıçak gibi keskin akıl dolu olsun.
3 aydır kendimde değilim haplarım bile etki etmiyor ben yaşasam sadece yük olacağım çok teşekkür ederim yorumun için çok iyi bir insansın sağlıcakla kal
Lütfen özelden yazar mısın bana, sağlıklı düşünemiyorsun kardeşim. Kendine bir şans ver
Ordamısın
Ölmeyebilir sakat kalır
Peki tüfek işey yarar mı tam şakaktan
Derdin nedir
Gereksiz insanların dertlerini dinlemeye gerek yoktur bence
Anlatabilirsin ben dinlerim seni gereksizde olsan
Ölürsün ama felçte kalabilirsin riske atma daha yüksek bir bina bul
Buradaki binalar en fazla 4 katlı yinede teşekkürler
Önce bileğini kes sonra kafa üstü at kendini garanti veriyorum
Tamam akşam deneyeceğim
Sen nasıl bir yaratıksın, sanki kek tarifi veriyor. Sitede hukukçular görsün bu insan artığını.
Troll olduğu bariz ortada oku yorumlari resmen ta*ak geçiyor insanlarla
Kıvırma şimdi! Troll nedir, ne değildir anlayabilir insanlar. Şuana kadar kesin troll denebilecek bir yazı okumadım. İğrenç bir insansın, lütfen yazdıklarını sen kendin için yap dünya bir vijdansızdan kurtulsun
Bu kadar saf olmayın ya
Saf değilim zaten ve kıvırmanı yemedim merak etme
Felç kalma ihtimalin %90
Teşekkürlerler
Ölmez komşuya gidin 5. Kattan daha Garanti
Buradaki evler en fazla 4 kat
Çatı 5 diye dusunebiliriz
Evet olabilir
Bencede
Abi çatılar kilitli az önce 11 kata çıktım kilitliydi nasıl açacağız bizim evimiz de zemin ne yapcam yaa
bu sorunun amacı intihar mı?
Ne fark eder
yapma yani intihar etme
betonlar direk halinde mi?
Kafa üstü olursa ölür kesin
Ölmez betona yapışır sadece
Denesene, ölmezsen yazarsın.
Gidip atıcam kendimi ama felç kalırsam daha kötü olur
Bekle birlikte atlayalım.
Olur
Hemde el ele.
Bende ondan korkuyom o yüzden az önce 11 kat çıktım çatı kilitliydi off
Sakatta kalabilir.
Dayım 5 metreden düşerek hayatını kaybetti.
Atlıcskmısın
Ölür
Selam, ölmez.
Yolda ölür.
Ölür