Kesinlikle isterdim. Özellikle şehir hayatının yoğunluğundan sonra kendine ait yeşil bir alana sahip olmak bence büyük bir avantaj. Sabah kahveni bahçede içebilmek, çocukların güvenle oynayabileceği bir alan olması ve hafta sonlarını evde keyifli geçirebilmek çok güzel. Tabii bahçeli evin bakımı da önemli. Ben ilk başta sadece çim ve birkaç ağaç yeter diye düşünüyordum ama zamanla peyzajın işin konfor kısmını ciddi şekilde etkilediğini gördüm. Bu yüzden bahçeyi daha kullanışlı hale getirmek için Endemik Peyzaj'ın yaptığı projelerden ilham alarak düzenleme yaptırdık. İyi planlanmış bir bahçe olunca evin değeri de yaşam kalitesi de gerçekten artıyor.
Evet isterdim. Çünkü apartmanda oturanlar apartmanda oturmanın kurallarını bilmedikleri için hepsinin gırtlağına tek tek çöküp boğup atasım geliyor, hani tilki tavuğu boğar ya öyle. Adamlar tepemizde akülü araba sürdürüyor çocuğuna evin icinde.
Hesap dondurulmuş kaanin o yüzden benden size yazmamı istedi kendisi yakın arkadaşım istersen benim hesaptan konuş onla çünkü hesabı donduğu için mesaj atamıyormus 2 güne anca açılır herhalde