Diğer Fake bir kız hesap? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Instagram da biri fake bir kız hesabı açmış ve bana sallıyor. Kızın fake olduğuna eminim ama hesabını bulamıyorum. Fotoğrafı alta koydum. Bilen yazsın plss Fake bir kız hesap? Cevapla Instagram Soruları Fotoğraf Soruları Hesap Soruları Beğen Paylaş Takip Et
bunasııladam Takip Et Master Yaş: 36 , eic 34% +1 yıl Diğer konusunda 8,7b cevap paylaştı. Çok önemli bir konu değil takma 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Dediklerini bilmediğin için bunu söylemen kolay Yorumla
Mermaidsloves2 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Ne kadar da çırkın kız 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Konu tip değil konu hesap. Hesabı biliyor musun ya da daha önceden gördün mü bu fotoğrafı? Yorumla Mermaidsloves2 +1 yıl Yok bilmiyorum malesef bana ne kızıyon Yorumla Soran +1 yıl Kızmadım ki ğqdllwlcğwkfelflllcldcllelfwlfle Yorumla Mermaidsloves2 +1 yıl E tamam Yorumla
nedenbura Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Eee biz napak 0 4 Yorumla Soran +1 yıl GERÇEK HESABI BİLİYORSANIZ YAZIN DEDİM KÖR MÜSÜN Yorumla nedenbura +1 yıl Kör değilm de senin beyin gidik yazık lan sana Yorumla Soran +1 yıl AHAHAHHAAHHSW AĞLAMA Yorumla losanane_ +1 yıl @nedenbura lan beyinsiz kız diyoki hesabunı bilen var mı Yorumla
Kendaljenner Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 91% +1 yıl Gördüm 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Hesap? Yorumla Kendaljenner +1 yıl Burda gördüm Yorumla Soran +1 yıl Tamam Yorumla
Banega Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 81% +1 yıl senin hesap hangisi 0 1 Yorumla Banega +1 yıl Arçelik yapalim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Çok önemli bir konu değil takma
Dediklerini bilmediğin için bunu söylemen kolay
Ne kadar da çırkın kız
Konu tip değil konu hesap. Hesabı biliyor musun ya da daha önceden gördün mü bu fotoğrafı?
Yok bilmiyorum malesef bana ne kızıyon
Kızmadım ki ğqdllwlcğwkfelflllcldcllelfwlfle
E tamam
Eee biz napak
GERÇEK HESABI BİLİYORSANIZ YAZIN DEDİM KÖR MÜSÜN
Kör değilm de senin beyin gidik yazık lan sana
AHAHAHHAAHHSW AĞLAMA
@nedenbura lan beyinsiz kız diyoki hesabunı bilen var mı
Gördüm
Hesap?
Burda gördüm
Tamam