Can sıkıntısı bugün de saçma sorulara saçma cevaplar veriyoruz. Buyrun bakalım.
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Madem insanlar maymundan geliyorsa şimdiki maymunlar neden insana dönüşmüyor?
Çünkü evrim çok yavaş gelişen bir süreç. Ve yanlış bilinen biz maymundan gelmiyoruz. MAYMUN İLE ORTAK ATADAN GELİYORUZ. O ata ortada yok artık. Yani sen kardeşinle aynı anadan doğdun kardeşine dönüşebilir misin?
Bu arada Ejder abi iyileşti 😁
Ejder abi kim
Kuşgöt'ün ziyarete geldiği kişi. Ejder abi komadaydı. İyileşti. Karikatürün tamamını bilmiyorsun galiba 😶
Biliyorum da birden sorunca anlamadım aq
Sorunca değil söyleyince
ya hoş olmadı.
bence gayet hoş
Dünya dönüyorsa neden zıpladığımız zaman aynı yere düşüyoruz?
Üstünde atmosfer ve biz de dönüyorduk ya zıplamadan önce, zıplayınca o yüzden aynı yere düşüyoruz. Şey gibi düşün. Yürürken elinde topu havaya atıyorsun. İleride yine avucunda düşüyor. Çünkü atmadan önce de senin yürüme hızın vardı. Onun da etkisiyle öyle gidiyor.
peki asansör düşerken son anda zıplarsak ölür müyüz
Kaçıncı kattan düştüğüne bağlı
11
Ölürsün. Çünkü yaklaşık olarak ortalama kat yüksekliği 3 metre. 11x3=33 metre yapar. Kaba bir hesapla 2. saniyeden sonra çakılmış olacaksın. Yani o çakılma anında yaklaşık hızın saniyede 15 metreden fazla olacak. O hızda zıplayabilmen insan olarak imkansız o yüzden çok sağlam çakılırsın. Geçmiş olsun.
abi sen nesin böyle evrenin cevabı mısın
Yok çok düşünen bir cinsim ben de 😉
evrenin cevabı ne
42...
konyaaaaaaaaaaa
Dougles Adams'ın cevabı buymuş... Evrenin cevabına...
barış özcanın videodan görmüşdüm 42 yi
Otostopçunun Galaksi Rehberi kitabında sormuşlardı kadim bir ırk bunu süper bilgisayara...
evet
Bence de evrenin cevabının bir sayı olması mantıklı
senin kim olduğunu çözdüm
barış özcan kızlar soruyora gelir miydi
Bilemedin dostum. Yaş 25.
hepsi gizlenmek için
Hiç öyle bir amacım olmadı.
hangi üyesin merak ettim, özelden yazsana
Takip attım
Neden gizli üye oldun? Yoksa utanıyor musun bu sorudan?
Yok tanıdıklar gelip ne yapıyorsun diye sormasın diye. Çünkü normalde her şeye mantıklı ve güzel cevaplar veren, böyle şeylerle uğraşmayan biriyim. Keza seninle de daha dün konuştuk 😁
Dün ne konuştuk acaba çok merak ettim
Söylemem 😁😁 Ama yine geç vakitteydik diye hatırlıyorum.
Yorumda mı konuştuk gizliden mi
Yorumda konuştuk. Mesajlaşmadık.
10 dakikadır bu emojiyi birimin kullandığını ve o kişi olduğunu düşünüyordum. Gittim ilk baktığım yer senle konuştuğum yerdi ama emojiyi görmemişim. Şimdi takip isteğinden sonra bir daha baktım ve evet senmişsin.😂
Bu arada ben takip isteklerini kabul etmiyorum
Genius Sherlock... Sen bilirsin. Bir şey kaybetmezdin.
Yok yanlış anlamanı istemem. Mesajlaşabiliriz ama güvenliğim için takip isteğini kabul etmiyorum
Özelden yazdım
Don mu olurdunuz atlet mi söyleyeyim mi sorusu sormalı miyim 👉👈
Sorma bu kadar sıkıntıdaysan başka bir şey düşün.
Buradakiler böyle soruları sewiyooo
E biraz çapsızlar malum. Ama herkes öyle değil. Millet için vaktini böyle saçma bir soruyla harcadığına değmez. Çok sıkıldıysan söyle ben sana soru sorarım.
Sorsana
Metehan'ın torunu kim+
Sen ben onlar şunlar bunlar
Cengizhan için doğru bir cevap
Saçma sapan soru soracak mısın
Saçma soru sorarım demedim. Başka soru sorarım dedim. Neden bu nicki seçtin?
Bilmem aklıma geldi
Tarihçi misin?
Hayır değilim
Okuyor musun?
Evet okuyorum
Hangi bölüm+
Resim
Hangi üni?
Çok soru sordun hadi buna da cevap vereyim dokuz Eylül
Buca'nın gülü müsün sen de? 😅😅😅
He he he
Valla yapacak bir şey yok. Tıp kampüsünüz efsane yerde valla. Stajda çok beğendim orayı
Konu ilgi çekici oluyo öhöm staj yaptın demeek
Evet. Bir hocamın da isteği üzerine.
Bisi dicem bizim ne yapacağımız kaderimizde yazıyorsa biz robot muyuz
Ona şöyle bir bakış açısı getireyim. Robot değiliz. Kader dediğin şey bir olaylar zinciri gibi düşün. Yazı tura atmak gibi. Olasılıklar var. Senin seçtiğine göre şekilleniyor hikaye. Kader tam olarak bu. Yani tamamen belirli bir şey yok. Bir sürü olasılık denizi var. Sadece belirli şeyler sabit. Bunlar genelde kaybettiğimiz insanlar falan. Onun dışında her şey değişken.
Tanrı biliyor benim cehenneme gideceğimi mesela. Bu benim suçum mu? Beni cennetlik birisi olarak yaratamaz mıydı?
Hayır işte o öyle değil. Hala senin elinde cehenneme gidip gitmemek. Siz kaderi ne sanıyorsunuz acaba? Elimizde olmayan şeyler kaderdir. Bunları etkileyemeyiz. Elimizde olan şey ise seçimler. Allah ne seçeceğimizi biliyor. Ama yine de görmemizi istiyor. Bu da böyle bir sınav. Sen bilmiyorsun ne olacağını. O seni cehenmeme git diye yaratmadı. Gelecek ve şu an paralel yaşanan şeyler bunu algılaman biraz zor olacak. Yani aslında şu an sen geleceği değiştiriyorsun. Ve şu an ne olacağın tamamen senin elinde
Doğru tam oturmasa da çok düşünmemek gerek
O yüzden sen elinden gelenin en iyisini yaparsan, en iyisi olursan cennete gitmek zor değil. Böyle şeyleri anlamak için düşünmek ve okumak gerekiyor. Bu din için de özellikle geçerli bu kadar kısıtlı bakmamak lazım dine. Rehber olarak bir kitap var zaten gönderilen okudukça mantığı anlaşılıyor. İyi insan ol, paylaş, kötülük yapma, inan...
Herkes yeterince saçmalamış bence tsk bb
Olsun sen de sor. Var demek ki sende de.
Tekrar acıkıcaksak niye yemek yiyoz
Tekrar çişimiz gelicekse neden yapıyoz
Ölüceksek neden yaşıyoz
Güzel sorular. Çünkü döngüsel olan her şey böyle olur. Bunlar bizim çözmemiz gereken sorular değil. Tekrar acıkacağız çünkü enerji harcıyoruz. Harcamasak acıkmayız. Tekrar çişimiz gelecek çünkü dolaşımımız devam ediyor. Sürekli bir artık oluşuyor. Öleceğiz, yaşıyoruz çünkü ölümün anlamını bilmeye rağmen yaşamın hakkını verebilelim. Ebedi olan hiçbir şey değerli değil maalesef.
Bu kadar mantıklı olma harcarlar seni
Valla yıllardır buralardayım harcayamadılar. Sıkıntı yok. Devam...
saçma olmayan soru mu var
Bir kere sordum o tarz bir soru. Bir profesöre. Doktora teklif etti. Lisanstayken...