Anneyi ve babayı telefon rehberine kaydetme önerileri verir misiniz?

Annelerimiz en kıymetli varlıklarımız. Telefona kaydederken en güzel isimleri seçmeye çalışıyoruz annelerimiz için. Anneyi rehbere kaydetme herkeste aynı değil. Bazı insanlar annelerini telefona kaydederken çok klasik tercihler yaparlar ama bazı insanlar çok daha duygusal tercihler yaparlar. Çok eğlenceli isimler tercih edenlerde oluyor. Mesela sadece "annem" diye kaydedenler de oluyor. "Sultanım, kraliçem" gibi ağır ve duygusal isimlerle ekleyenler de var. "Başımın tatlı belası" gibi eğlenceli isimler de tercih edenler de olmuyor değil. Annelerimizi eklemek için güzel rehber isimleri önereceğim. :)
15 öneri verdim. Umarım bu önerilerim işine yarar. Genelde annelerimizi bu isimlerlerle kaydediyoruz. Ben Annem olarak kaydettim. Rehber isimlerinde klasik bir insansanız size de böyle klasik isimler tavsiye ederim.
Babalarımızı telefona kaydederken kız çocukları ve erkek çocukları çok farklı tercihlerde bulunabiliyor. Bazıları çok eğlenceli rehber isimleri tercih ediyor. Bazıları ise babanın ağırlığından dolayı çok daha klasik isimler tercih ediyor. En beğendiklerimi liste şeklinde yazayım sana.
15 isim önerisi verdim. Bunlar gerçekten en çok tercih edilen telefon rehberi isimleridir. Eminim sizin de kullandığınız isimler bu listede mevcut. Size tavsiyem klasik tercih etmeniz. Mesela "babam, babacığım, peder bey" gibi isimler hem şık hem çok ağır duruyor. Para babası gibi isimleri tercih edenler genelde uçarı kaçarı tipler oluyor. Artık gerisi size kalmış. :)
Ben de sizlere büyüklerimiz için 1-2 kaydetme önerisi vereyim :)
babam cep kullanmıyor; annem mama diye kayıtlı ama 2003den beri öyle.
telefonum yok... ama olsa Eywah Babam!
hatun.. olarak kaydederim
Annecim ^
Babacim ^
diye kayitli gizlii , ya sennn? :D
Annemi The Validemm, babamı Bankamatiğim diye kaydettim
Babam ; Hünkarım
Annem ; Valide Sultan
Anne = o benim dünyam
Baba = Patron
Babam ♡ilk aşk
Annem ♡cennetim
Annemin cep telefonu yok. Babamı ise Peder olarak kaydettim. Bir keresinde görmüştü güldü kızar gibi :)
Annemi Valide Sultan babamı babacığım diye kaydetmişti hala da öyle :)
Babamı; The godfather
Annem: Cennet bahçem diye kayıtlılar :)
rehberim sıfır. numaralarını ezbere bilmek kafi.
THE END...
Annemi validem, babamı patron diye kaydettim
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Annemi- matematik notunu söyleme! Babamı-Dış kapının dış mandalı Ablamı-MeleğimAmcamı-babamın yarısı Yengemi- sonradan gelen üye Teyzemi-annemin yarısı Dedemi-pamuk eller cebeBabaannemi-tatlı morukAnneannemi-dişsiz canavar Bende de böyle fazla marjinal😉
Benimkinde sultanım diye kayıtlı ama hanımefendi beğenmedi babamı kıskandı çünkü babamı -bal-babam diye kaydetmiştim :D o neden bal baban da ben sultanım diye kayırlıyım diye teibe girdi😳
Babam = Büyük Başkan
Annem = Kraliçe hazretleri
Kardeşim = Canım kardeşim
Büyük ablam = Sena ablam çileğim
Küçük ablam = Büşra ablam kaymağım
Aile bireyleri böyle kayıtlı benim rehberimde. :))
'Annem' ve 'Babam' dışında herkes isim soyisim ile kayıtlı. Onlar da aslında isim soyisim ile kayıtlıydı da; bir kaza vesaire olur, polis/hastane kimi arayacağını bilemez diye bu şekilde düzelttim.
Anne ve babanızı telefona nasıl kaydettiniz?
Anneciğim, babacığım diye kaydedebilirsin. Sultanım, kralım vs de olur.
Babam : Dad🤫
Abim : Brother❤️
Ablam : 💙sister💙
Annem : Meleğim❤️
Kuzenim : Dezemoğlu
Sevdiğim erk arkadaş : Babuş😂
Şeklinde kayıtlılar😂
Zubilikom diye kaydet. Ne onemi var? Annen ulan, ha annem demissin ha anam. Ne fark eder. Orda yazan sey bu kadar onemli mi yani.
Benim arkadaşlarım telefonda babamı adı ve soyadıyla kaydettiklerimi gördükleri zaman ciddiyete ne kadar önem verdiğimi anlayıp şaşırmışlardı
Babam yazdım
Annem 💕
Anneciğim yazanlar var
Annem babamınki
Babam anneminki diye kayıtlı😂
Lakap takmayı sevmiyorum. İsimleriyle kaydederim herkesi
Annen MOM
ablam The makeup queen diye kaydettim sjsjs
*Mayko ve *Babam
Tabi annem hiç memnun değil bu durumdan 😄
süper bir fikrim war bence ANNEM olarak kaydet :D
canım, herşeyim, sultanım, kraliçem flan :D
Kardesim salatam
Annem anooooooooo
Babam baboooooooo
Anam omma (korece)
Babam appa (korece)
Erkek kardesimide bro (bruder'nin kisaltmasi dye, almanca) :D
Babam=babam
Annem=annem
Diğerleri yine abla, abi, kardeş diye kayıtlı
benimki meleğim hatta en başta olsun diye :) Meleğim şeklinde:)
Babam. KardeşCan.. Fantazilerimi kuruttular bunlar önceden böyle değildim içim ölmüş :/
Babam annem diye kayıtlı. Abim aşk diye kayıtlı :) erkek kardeşim Canımın içi diye :)
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş