Anne ve babanızı telefona nasıl kaydettiniz? Şu sevgiliyi ve arkadaşı telefona kaydetme videosu çok komik değil mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılAnnelerimiz en kıymetli varlıklarımız. Telefona kaydederken en güzel isimleri seçmeye çalışıyoruz annelerimiz için. Anneyi rehbere kaydetme herkeste aynı değil. Bazı insanlar annelerini telefona kaydederken çok klasik tercihler yaparlar ama bazı insanlar çok daha duygusal tercihler yaparlar. Çok eğlenceli isimler tercih edenlerde oluyor. Mesela sadece "annem" diye kaydedenler de oluyor. "Sultanım, kraliçem" gibi ağır ve duygusal isimlerle ekleyenler de var. "Başımın tatlı belası" gibi eğlenceli isimler de tercih edenler de olmuyor değil. Annelerimizi eklemek için güzel rehber isimleri önereceğim. :)
Anneyi Telefon Rehberine Kaydetme İsimleri
- Annem
- Anne
- Sultanım
- Kraliçem
- Evimin Huzuru
- Çiçeğim
- My Mom
- Mommy
- Dünyam
- Meleğim
- Aşkım
- Tatlım
- Huzurum
- Kalbim
- Yıldızım
15 öneri verdim. Umarım bu önerilerim işine yarar. Genelde annelerimizi bu isimlerlerle kaydediyoruz. Ben Annem olarak kaydettim. Rehber isimlerinde klasik bir insansanız size de böyle klasik isimler tavsiye ederim.

anneyi telefona kaydetme isimleri Babalarımızı telefona kaydederken kız çocukları ve erkek çocukları çok farklı tercihlerde bulunabiliyor. Bazıları çok eğlenceli rehber isimleri tercih ediyor. Bazıları ise babanın ağırlığından dolayı çok daha klasik isimler tercih ediyor. En beğendiklerimi liste şeklinde yazayım sana.
Babayı Telefon Rehberine Kaydetme İsimleri
- Bababank
- Babacığım
- Babam
- Hünkarım
- Kral
- Dış İşleri Bakanı
- Büyük Patron
- Peder Bey
- Reis
- Baba <3
- Aslan Babam
- Evimizin Direği
- İmparator
- Para Babası
- Daddy
15 isim önerisi verdim. Bunlar gerçekten en çok tercih edilen telefon rehberi isimleridir. Eminim sizin de kullandığınız isimler bu listede mevcut. Size tavsiyem klasik tercih etmeniz. Mesela "babam, babacığım, peder bey" gibi isimler hem şık hem çok ağır duruyor. Para babası gibi isimleri tercih edenler genelde uçarı kaçarı tipler oluyor. Artık gerisi size kalmış. :)
babayı rehbere kaydetme önerileri 20 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBen de sizlere büyüklerimiz için 1-2 kaydetme önerisi vereyim :)
Anneanneyi Telefon Rehberine Kaydetme Önerileri
- ponçik
- yanaklım
- beyaz saçlım
- anaların şahı
- ananım anası
- anneannelerin bir tanesi
- gülen yüzüm
- mama
- mami
- harçlık bank
- eli öpülesi
Dedeyi Telefon Rehberine Kaydetme Önerileri
- hacı
- babaların büyüğü
- godfather
- babamın babası
- para babası
- ak sakallı
- köstekli
- bastonlu
- dedeciğim
- dedelerin dedesi
- dedem de dedem
40 Yorumla
Aile & Toplum konusunda 13b cevap paylaştı. babam cep kullanmıyor; annem mama diye kayıtlı ama 2003den beri öyle.
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıltelefonum yok... ama olsa Eywah Babam!
hatun.. olarak kaydederim20 Yorumla
Annecim ^
Babacim ^
diye kayitli gizlii , ya sennn? :D20 Yorumla
Annemi The Validemm, babamı Bankamatiğim diye kaydettim
30 Yorumla
- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBabam ; Hünkarım
Annem ; Valide Sultan60 Yorumla
Anne = o benim dünyam
Baba = Patron20 Yorumla
+1 yılBabam ♡ilk aşk
Annem ♡cennetim70 Yorumla
+1 yılAnnemin cep telefonu yok. Babamı ise Peder olarak kaydettim. Bir keresinde görmüştü güldü kızar gibi :)
40 Yorumla
Aile & Toplum konusunda 849 cevap paylaştı. Annemi Valide Sultan babamı babacığım diye kaydetmişti hala da öyle :)
10 Yorumla
Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Babamı; The godfather
Annem: Cennet bahçem diye kayıtlılar :)20 Yorumla
Aile & Toplum konusunda 3,7b cevap paylaştı. rehberim sıfır. numaralarını ezbere bilmek kafi.
THE END...72 Yorumla- +1 yıl
İyiymiş sjsjdj
+1 yılAnnemi validem, babamı patron diye kaydettim
31 Yorumla- +1 yıl
Ehueheuheueje -,-
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
126
Cevap
142Cevap
+1 yılbabacımm:) diye kayıtlı. kaç sene öncesiydi hatırlayamıyorum çok küçüktüm babam bizi kendisine babacım demeye alıştırdı nasıl yaptı onu da bilmiyorum ama o gün bugündür babama hiç baba demedik hep babacım dedik ablamla.hala da öyle,baba çok garip geliyor o yüzden:)
10 Yorumla
+1 yılBen herkesi tam ismiyle kaydediyorum. Kişiler listesinde daha detay gösteren kısma girip bana olan ilişkisini giriyorum, aile, akraba, lise arkadaşı, üniversite arkadaşı, lise öğretmeni, vs. gibi.
00 Yorumla
+1 yılBaba : Mr. Vazoskii (neden diye sormayın)
Anne: Son huzur emici (her iş biter tam telefonu eline alıp köşene geçip rahat rahat girecekken bir anda size seslenir ya 🤐)
10 YorumlaAnnemi- matematik notunu söyleme! Babamı-Dış kapının dış mandalı Ablamı-MeleğimAmcamı-babamın yarısı Yengemi- sonradan gelen üye Teyzemi-annemin yarısı Dedemi-pamuk eller cebeBabaannemi-tatlı morukAnneannemi-dişsiz canavar Bende de böyle fazla marjinal😉
30 YorumlaBenimkinde sultanım diye kayıtlı ama hanımefendi beğenmedi babamı kıskandı çünkü babamı -bal-babam diye kaydetmiştim :D o neden bal baban da ben sultanım diye kayırlıyım diye teibe girdi😳
11 Yorumla
Gizli Soran+1 yılHahaha güzel mis
Babam = Büyük Başkan
Annem = Kraliçe hazretleri
Kardeşim = Canım kardeşim
Büyük ablam = Sena ablam çileğim
Küçük ablam = Büşra ablam kaymağım
Aile bireyleri böyle kayıtlı benim rehberimde. :))03 Yorumla
+1 yıl'Annem' ve 'Babam' dışında herkes isim soyisim ile kayıtlı. Onlar da aslında isim soyisim ile kayıtlıydı da; bir kaza vesaire olur, polis/hastane kimi arayacağını bilemez diye bu şekilde düzelttim.
31 Yorumla
+1 yılbabam. sondaki nokta çok önemli. Herşeyin durduğu anı belirtiyor. Müzik kısılır , herkes susturulur , sese ayar çekilir , kendinden emin bir sesle efendim baba tonu yakalanır.
73 Yorumla- +1 yıl
teşekkür ediyorum.
- +1 yıl
oda anacazım :D yazmak isterimde tuhaf olur. Normal annem yazıyor. O aradığı zaman problem yok.Habercidir kendisi yada beni kapıcı sanan annem. Gelirken şunları al. Baban kızıyor çabuk gel. :)))
+1 yılAnne ve babanızı telefona nasıl kaydettiniz?
Anneciğim, babacığım diye kaydedebilirsin. Sultanım, kralım vs de olur.10 Yorumla
+1 yılBabam : Dad🤫
Abim : Brother❤️
Ablam : 💙sister💙
Annem : Meleğim❤️
Kuzenim : Dezemoğlu
Sevdiğim erk arkadaş : Babuş😂
Şeklinde kayıtlılar😂00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılZubilikom diye kaydet. Ne onemi var? Annen ulan, ha annem demissin ha anam. Ne fark eder. Orda yazan sey bu kadar onemli mi yani.
00 Yorumla Benim arkadaşlarım telefonda babamı adı ve soyadıyla kaydettiklerimi gördükleri zaman ciddiyete ne kadar önem verdiğimi anlayıp şaşırmışlardı
01 YorumlaAnnemcim diye kayıtlı annem çocukken annecim diyemezmişim. Babam babacımm diye kayıtlı.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılannemi annem babam telefon kullanmıyor babamın teknoloji ile kafası barışık değil
10 Yorumla
+1 yılAnnemi AnMom Babamı ise BabDad diye kaydetmişimm yıllardırr
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBabam yazdım
Annem 💕
Anneciğim yazanlar var
00 Yorumla
+1 yılAnnem babamınki
Babam anneminki diye kayıtlı😂
40 YorumlaLakap takmayı sevmiyorum. İsimleriyle kaydederim herkesi
01 Yorumla
+1 yılAnnen MOM
ablam The makeup queen diye kaydettim sjsjs00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 319 cevap paylaştı.
+1 yıl*Mayko ve *Babam
Tabi annem hiç memnun değil bu durumdan 😄00 Yorumla
+1 yılsüper bir fikrim war bence ANNEM olarak kaydet :D
canım, herşeyim, sultanım, kraliçem flan :D00 YorumlaKardesim salatam
Annem anooooooooo
Babam baboooooooo04 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılAnam omma (korece)
Babam appa (korece)
Erkek kardesimide bro (bruder'nin kisaltmasi dye, almanca) :D11 Yorumla
+1 yılBabam=babam
Annem=annem
Diğerleri yine abla, abi, kardeş diye kayıtlı00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 854 cevap paylaştı.
+1 yılbenimki meleğim hatta en başta olsun diye :) Meleğim şeklinde:)
00 Yorumla
+1 yılBabam. KardeşCan.. Fantazilerimi kuruttular bunlar önceden böyle değildim içim ölmüş :/
04 Yorumla- +1 yıl
İnşallah diyesim geldi ablam 😄🙈😄
- +1 yıl
:) :* :D
Babam annem diye kayıtlı. Abim aşk diye kayıtlı :) erkek kardeşim Canımın içi diye :)
02 Yorumla
+1 yılannem : valide sultan diye kayıtlı babam da babam diye :D
10 YorumlaAnnem ya da babam tlf umda ya da herhangi bir rehberimde kayitli değil
10 YorumlaBabam-boss
Annem-bir melek
Abim-deli yürek
Büyük ablam-ablacandır
Küçük ablam-tescili gıcık
Erkek kardeşim - babamın evladı
Kankam-nutella'm
Kankam-kazma (elleri büyük olduğu için)00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılkardeşimi allahsız zebani olarak kaydetttim😂 aneyi kızım nereye diye dettim. babayı da extrenin hali ne diye kaydettim😜
00 Yorumla
+1 yılAnnem:MeleğimBabam:BabamBabamı ne diye kaydedicem hâlâ düşünüyorum
00 Yorumla
+1 yılAnnem =Valide Sultan Babam=Reis Amcam=AmcammmmDayım =En büyük Dayım =Ortanca Dayım=En küçük Kuzenlerim =İsimleriyle Anneannem =Annemin birtanesi Kardeşim=Ablasının kuzusuBabaannem= babaanne Dedem=BankamatikYengelerim= İsimleriyle
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 309 cevap paylaştı. sadece babamı big boss diye kaydettim. diğerleri normal :)
01 YorumlaAnnem
Babam
Kardesimide benim tatlı güzel şirinem :)01 Yorumla
+1 yılAannem
Ababam
Diye kayıtlıdır. Yani ilk ikide onlar var.03 Yorumla- +1 yıl
Evet. Annem herkesten öndedir =/
Ana
Baba
Abi
Diye kayıtlı
Fanteziye gerek yok 😇😇31 Yorumlaanne diye kaydetmen yeterli annene karşı o kadar romantik olmana gerek yok
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Annem : Annacum
Babamında telefonu yok zaten o kullanmaz hiç :)01 YorumlaAile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı. annem , valıde sultan
babam , peder bey
kardesım , brother
abım , askerım03 Yorumla
+1 yılannem=sultanım
babam=babamm
6 kardeşimide isimleri ve ünvanları ile ümitabim gibi01 YorumlaAnnem sebep1
Babam sebep2 nede olsa var oluş sebebim onlar10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnnem patroniçe devlet bakanımız
Babam ilk aşkım süper kahramanım olabilir
00 Yorumla
+1 yılAnnem :Anabal🍯💕
Babam :Big Boss😎💖
Abim: My Prince 👑🖤
Ablam: Stellam 🧚♀️💞💍
Kankam: Çilekli Turşu 🍓🥒
Küçük kardeşim: Baş Belası 🤓💙00 YorumlaAile & Toplum konusunda 7b cevap paylaştı. Eyvah Babam
Meleğim annem
Sevgilim
Abimi ismiyle01 YorumlaBen anlamı biricik ablam diye kaydettim annemi annecim :) babamız ise normal babam diye :)
03 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılBabam - Kral :) diye kayıtlı.
Annem - Canımın İçiiiii diye kayıtlı :)04 Yorumla- +1 yıl
babam bazen anneme taş atıyor diyor git oğlunu sev. zaten biz hep 2. plandayız diye :D
senin annende kıskanmış olabilir :) - +1 yıl
ilginçmiş :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılKapım ya da topragım olabilir. Hem değişik hem anlamlı :)
00 YorumlaBen anneme valide sultan yazdim. babamla gorusnedigim için bir adam diye kaydettim. abilerimide Büyük aga küçük aga diye kaydettim
00 Yorumla- 02 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKayıtlı değil. Sevgilim de kayıtlı değil en yakın arkadaşımda değil kimse kayıtlı değil neden kaydetmediğimi de bilmiyorum
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorum dedim ya kız :)
Cevap sahibi+1 yılOlabilir :)
+1 yılBende Kayıtlı değil ne annem ne babam ezberimde numara
00 Yorumla
+1 yılcevapları okudum da ben mi odunum yoksa millet mi ailesiyle çok içli dışlı anlamadım
03 Yorumla- +1 yıl
sen yine iyisin ya ben annem babam ablam diye falan kayıtlı yani :))
+1 yılbabam - pasa
annem - annecik
erkek kardesim - ismi ile. (Fatih)00 YorumlaAnam ve babam diye kayıtlı. Antin kuntin şeylere gerek yok ^^
00 Yorumlaanam bitenem diye babamın ki ezberde rehberde yok :D
00 Yorumlapeder enderson
baba işte ne olabilir ki
panpiş mi yok sa :D05 Yorumlababacık niye böyle kayıtlı bnde bilmiorum ergen zamanlardan kaldığı çok belli :)
00 Yorumla:)) kayıtli değil valla babam yeri geldiğinde ezberimden çeviriyorum numarayı
02 Yorumla- +1 yıl
tele ne hacet aklıma kaydettım dıyosun yani:)
+1 yılbenim rehberimde anneciğim babacığım diye kayıtlı ama kardeşimin rehberinde annem boss, babam master diye kayıtlı. sdlfkhsd
00 Yorumla- Devamını Gör (208)
Devamını Gör(253)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Anneyi ve babayı telefon rehberine kaydetme önerileri verir misiniz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler