Gizli Üye(36-45)+1 yılBen akrabanın kızını dövmüştüm 4. sınıftayken. Meğerse amcamın hanımının dayısı kızıymış aynı sınıftaydık. Bir gün bu bana laf sokmaya çalışıyor ben de ağır konuşuyorum benim babam muhtar yok şöyle yok böyle büyük falan filan bana ne l*n babandan dedim, o esnada yüzümü tırmaladı en nefret ettiğim şey seni o.. pu dedim yumruk indirdim yere yapıştı, yerde ben halen hızımı alamayıp tokatlıyordum, zor ayırdılar. Sonra annem yüzümdeki izi gördü okula geldi kim yaptı falan kız da annnemi tanıyormuş, sonra bilseydim kavga etmezdik falan diyor sonra iyi arkadaş olduk :D
06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılDöverim yani hak etmişse dövmemek olmaz. Hele kadın el kldırıyorsa orada dur derim.
Cevap sahibi+1 yılYüzüme tırmık attı tırnakları uzundu :D
Cevap sahibi+1 yılÖdül mü verseydim, ah canım çok iyi yaptın diye :D
En İyi Cevaplar
20-21 yaşındaydım bir Kıza aşkımı itiraf ettim :)
Kabul etmedi diye bende İnşallah Senin sevdiğin Kişide Seni kabul etmez dedim veeee demez olaydım :D
Kız artık Erkek Fatma oldu resmen :D
Bilerek ve isteyerek elimi hiç kaldırmadım sadece kendimi korudum diye bayağı dayak yedim Kızdan :D322 Yorumla- +1 yıl
l*n abi nasıl kızlara aşık oluyosunuz ya? :D
- +1 yıl
Beni dövmeyenlere :D
- +1 yıl
İllaki dayak yicen birinden diyon yani? :D
- +1 yıl
Bayana elini kaldırıp VURMAK ERKEKLİK DEĞİL !
Benim Sevdiğim haklıysa kendisini savunacak ben bunu bilirim ve isterim
Ben Sevdiğimden haklıysa dayakta yerim utanmam yaptığım yanlıştan utanırım
AMA !
Senin gibi kıyıda köşede veya ulu orta yerde
DÖVMEYİ BIRAK ASLA ELİMİ BİLE KALDIRMAM !
Seninle aramızdaki FARK bu işte demek istemezdim bunları AMA Sen istedin ;) - +1 yıl
Abi sen ne yaptın kim dedi benim dövdüğümü? nerden geldik biz bu konuya? sen niye bu kadar ciddileştin? :D
- +1 yıl
Benim amacım en başından beri senin bunu demene kızıp sana tekme tokat vurabilecek bir kıza aşık olmandaki gariplikti. Yoksa kimseyi dövmeyi bırak el kaldırmam bende tabiki öyle bir huyum yok yani yanlış anladın olayı sen :)
- +1 yıl
Yok ya özür dilemelik bir durum yok. Yanlış anlaşılmalar olabilir. Bu kadar şeyi normal karşılamicaksak bizde sıkıntı var demektir. :)
- +1 yıl
Eyvallah abim sağolasın :) dikkat etmeye çalışıyoruz bizde kendimizce :) adam olamadık daha eksiklerimiz var :)
- +1 yıl
güldürdün :D teşekkürler olay gerçek mi uydurma mı?
+1 yılortaokulda arkadaşım dediğim insanı koruyayım derken bir dayak yedim. abartmıyorum yerden yere savruldum. ama bir yandan da kendimi savunuyorum tabi. garip olan uzun süren dayak sonucu pek acı hissetmemen o yüzden ben de atağa geçebildim arada da olsa. ben de diyordum ki bu uzun süren kavgalarda nasıl oluyo da canı yandığı halde kaçıp gitmiyo. meğerse acısı azalıyormuş gittikçe :D
06 Yorumla- +1 yıl
aynen öyle zaten bir ara yine mi dövülsem acaba napsam demiştim :D
- +1 yıl
ahahahhaha yok ben almayayım :D
- +1 yıl
heheh :D
6. snıfta bnde snf arkadaşımı döverdim çocuk bnden hoşlandığı için saçımı çekermiş onu snradan oğrendim bnde saçımın çeklmesinden nefret ederdim snıfta bide ellerimi tırmalardı hep iz vardı annem kızardı bu ellerinr napıypsun dye ah çocukluk ne kdar temiz saf :D
03 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Diğer konusunda 49,7b cevap paylaştı. çanta yedim ben
lise arkadaşım bir kızdı ve en sevmediğim bir kişiydi sürekli birbirimizle uğraşırdık. o bir keresinde bana kar topu savaşı önerdi tamam dedim tüm kızları toplamış okulun bahçesine bende oradayım. 5-6 kız bana karşı. o günde günlerden cumaydı. istiklal marşı söyleyecektik. kızlar bana saldırıya geçti. çok sinirlendim. unutmuşum istiklal marşını filan ben de. bir sürü kar topunu doldurdum elime koluma şuursuzca atıyorum. bir baktım millet sıraya geçmiş. bizi bekliyorlar. müdür yardımcısının da gözü bende çağırdı yanına bu kadar adam seni bekliyor dedi milletin içinde kulağımı çekmişti. 1-2 hafta okula gitmedim utancımdan.
Sonra ben bu kızdan intikam alacaktım. çantasına iskelet koydum ve ışıklandırma filan döşedim yani. kız acayip korktu. görmen lazım bir an öldürecekti beni. sonra çantasıyla daldı bana. çanta çanta değil bavul bildiğin.2 kişi kullanıyordu onu hatta. içinde fön makinası maşa filan da vardı. ben gözümü hastane de açtım. 2 dikiş var kafamda.13 Yorumla
+1 yılİlkokuldayken bir tane kız sürekli uğraşıyordu, sonra bunu boynundan tutmuştum. Boğazında pamukçuk mu ne vardı, garip olmuştu. Ben neden oldum sanmıştım, okuldan sonra eve kaçtım hemen ^_^
Bir keresinde de yine bir tane kız vardı, beni tutup fırlatmıştı diyebilirim. Okuldaki koridor boyunca bir uçtan diğer uca kaymıştım.10 Yorumla- Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılKüçükken çok insafsızdım kızlara çok kötü davranırdım hep ağlatırdım benden zayıf kişilere kötü davranırdım kuzenlerimin kolları mosmordu ama sonra babam bana bişeyler anlattı ne dedi hatırlamıyorum babamın bana dediği hatırladığım tek konuşmamız oydu anladımki kızlara vurulmazmış o gün bugündür bir kıza kötü laf etmişliğim bile yoktur
10 Yorumla - Diğer konusunda 812 cevap paylaştı.
+1 yılyediğim de oldu , attığım da :D ama ben attığımı anlatıcam :D
misafirliğe gittik bigün ailecek, babam da misafirlikte yaramazlığa kızar ben de korkuma yapamazdım çocukken yaramazlık ama o an sinirime çok dokundu demek ki, kızla birbirimize bayağı uzun süre girdik, kızı fena pataklamıştım aileler de odaya gelince kızmışlardı. Babam bir de eve gidince ayrı fırça çekti tabi :D.03 Yorumla- +1 yıl
Belki de yerlere almıştır hiç hatırlamıyorum :D
+1 yılben orta ve Lisede herkesi dövüyordum çok seri ve judo biliyordum.. sadece bir subay kızı ile baya kavga ettik.. o bana baya bir tekme attı yumtrukladı bende onu aynı şekilde ama bana baskındı çok sporcu bir kızdı oda zannedersem judocuydu en sonunda kafasını tuttum tahtaya 3 defa bütün gücümle vurdum.. kavganın sonunda ikimizde perişandık..
03 Yorumla- +1 yıl
bu arada kız seda sayana benziyordu tabi ondan kat kat güzeldi.. yeşil gözlü falandı :)) bu arada kızın babasımı tohumu sağlam atmış!!!
- Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılValla 2. sınıftayken 5. sınıf bir kız sıkıştırdı beni kenara o zaman onu dövmüştüm başkada öyle bir olayım olmadı. Anlatılacak veya övünülecek bişey değil ama kendimi korudum napiyim yani :D
16 Yorumla- +1 yıl
Abi sağolasın tavsiyeler ve diğer şeyler için :)
2. sınıfım daha ya ne anlarım ben korktum kızdan denk geldi öyle yani :D
+1 yıl8. sınıftaydım ilk defa çıkma teklifi almıştım ve reddettim çocuk ısrar edince hocasına söyledim çocuk tokat atsaydın daha iyiydi deyince sınıfın içinde tokadı bastım kıpırmızı olmuştu. :D
05 Yorumla- +1 yıl
ahaha :D napayım çok sinir etti beni :D
- +1 yıl
:DD
yok ben kadına el kaldıramam ne dayak yedim nede attım bizim sosyal kitapda kadına el kalkmaz küfür edilmez ve pişman olacağı şeyler istenilmez yazıyor ^^
01 Yorumlakarşı cins ten dayak hiç yemedim karnım aç de yil :)) karşı cindi hiç döv dum mü tabi ki kesinlikle hayır karşı cins dövmedim ama çok öptüm bu güzeller öpülür arkadaş sevilir bir çocuk severcesine masumca:)))
01 Yorumla
+1 yılOrtaokul da bir erkeği çok fena dövüp disiplinlik olmuşluğum var hiç unutmuyorum çocuk hüngür hüngür ağlamıştı :D en son olaraktan sevgilime kafa atmıştım yapma dediğimi yaptığı için burnumun sıkılmasından nefret ediyorum.
05 Yorumla- +1 yıl
Babam yetiştirdi beni hahaha :D
- +1 yıl
Hahahahah :D
+1 yılBen ilk okulda sınıf başkanıydım konuşanın kafasına yumruğu çekerdim
üst üste 3 yıl başkan kaldım xd10 YorumlaYedim erkek kardeşimden :D
4 buçak fırlattım o da tokat atıp tezgaha yatırdı buçak dayadı boğazıma :D05 YorumlaYnlış anlamayla tatlı bir kızdan tokat yedim arkadaşlar felanda vardı bozuntuya vermeden bir kere daha tenin tenime değebilirmi dedim zevkle dedi ama bu sefer vurdurtmadım tabi :D
01 YorumlaBir cocuk vardi git desem de gitmiyordu yanimdan sonra birgun ben yurudukce kolumdan tutup kendine donduruyordu-kolumun tutulmasindan nefret ederim- bende donup tekme attim sonra o dusunce ustune cikip baya yumruklamistim ama haketti
03 Yorumla
+1 yılKendi cinsimi doverim karşı cinsi yolarim cizerim kalici izler birakirim :D
01 Yorumla
+1 yıl3 siniftayken sinifin delisi vardi biz ona oyle derdik neyse tenefuste kavga çikmis ben de bakmaya gittim sen bu sinifin delisi bana bir yumruk atti :D
07 Yorumla- +1 yıl
yüzüme
- +1 yıl
yok geçti
- +1 yıl
haha
+1 yılÖyle erkek arkadaslarla şakalaşırken ara sıra suratlarına patlatmışlıgım var:Dd
05 Yorumla- +1 yıl
Yok küçükken çok yaramazdım annem dövüyodu ama erkekten hic dayak yemedim yani:)
- +1 yıl
yoo:)
Gizli Üye(25-29)+1 yılBiri sirf sevdigi kiza yaranmak ve guclu oldugunu gostermek icin kendinden yasca kucuk beni dövdü. Bizim mahalledendi. Sonra abim de onu dövdü. Nerde gorsem rencide ederim hâla
10 YorumlaDiğer konusunda 418 cevap paylaştı. Ortaokuldayken bir çocuğun kafasını çöp kutusuna sokmuştum, o günden beri aşkta kaybediyorum. Sanırım beddua etti bana * cocugu :D
01 YorumlaDiğer konusunda 782 cevap paylaştı. Orta okulda cocugun birinin sirtina vurdum o da beni itcek diye goguslerimi elledi sonra da nanik dedi guldu serefsiz
05 Yorumla
+1 yılDayak yemedimde dayak attım 11 yaşlarında flndım.
11 Yorumla
+1 yılSeninki baya komikmiş 😊 beni dövebilecek adam henüz doğmadı ! 😊
011 Yorumla- +1 yıl
o cümle öyle olmicak.. anansının karnından demeliydin.. :))
- +1 yıl
Ben böyle demek istiyorum belki 😊
- +1 yıl
10 yaşımdaylen tekvandoya gitmiştim dayak yemiştim hoca dövmüştü beni yani teknik gösterirken falan bende ağlamış gitmemiştim 😃
- +1 yıl
E hocan dövmüş işte seni, hani kimse dövemezdi? :D
- +1 yıl
O teknik gösterirken esprisi işin fırsat kolluyorsunuz ya dayak yemem için 😊😊
- +1 yıl
Aynen öyle 😊
- +1 yıl
Sen döversin 😊
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkek kardeşimi sayarsak evet hem dayak yedim hemde dayak attım :D
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaya kisi dovmusumdur hep de erkek oldu :D zincirle dovmustum en son :D
05 Yorumla- +1 yıl
hahaha zincir ne l*n d
Cevap sahibi+1 yılBildigin kalin zincirle dovmustum hahahs :D
Cevap sahibi+1 yılBaya baya kavga :D
Gizli Üye(25-29)+1 yılAblamın telefonundan sevdiği kişiye bir sürü mesaj atmıştım çok sinirlenmişti o gün her yerim baya bir ağrımıştı :P
10 YorumlaDiğer konusunda 319 cevap paylaştı. Yanlş anlamadan dolayı tokat yedim sadece kolunu sktm sakn deneme bir daha dedm. Sonra özur diledi
05 Yorumla
+1 yılOrtaokulda sevdiğimi itiraf ettiğim kız ban kafa atmıştı... Ömrüm boyunca unutmam
01 Yorumla
+1 yılKız bana tokat attı genital bölgesine vurdum ağladı ögrwrmen beni dövdü :(
03 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle
Boksla ugrastıgımı bildigi halde dövemezsin diyip cok dövdügüm erkek arkadaslarım olmustur hemcinslerimi dövmedim hic
04 Yorumla
+1 yılkız krdeşime saldıran bir roman kızına temiz bir dayak atmışlığım var.
03 Yorumla- +1 yıl
abii köpeğin olayım yapmıcam diye yalvardı :) bizden korkarlar, hele bir gelsinler.
Ben bir kizi dovdum bir grup kizdan dayak yedim. Ama guzeldi
01 Yorumla
+1 yılEvet çok dayak attım ilkokulda
13 Yorumla- +1 yıl
O kadar çok ki son bir sene kalmıştı okulumu bile değiştirdim yani 😄
+1 yılağız burun kırmışlığım vardır :D
09 Yorumla- +1 yıl
yemedim, yedirdim :D içmedim, içirdim asfahDFAJDGHALJD :D
- +1 yıl
öyleyimdir :D :D
- +1 yıl
öyleyimdir :D :D.
- +1 yıl
yorumsuz...
+1 yılYumruklıcaktım kaşarın birini pezevenkleri tuttu
10 YorumlaBir kere kızdan tokat yemiştim :D
13 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOlum eski sevgilimden yedim l*n :D
01 Yorumlatokat yemişliğim vardır da dayak yemedim hiç.
03 Yorumla
+1 yılİkisini yapmadım :)
05 Yorumla- +1 yıl
Şiddete karşıyız biz ne yapalım :)
- +1 yıl
Nasıl değilse ya yani sana şiddet uygularsa mı diyorsun?
Gizli Üye(30-35)+1 yılCocuklugum onlari dovmekle gecti :-)
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHaha uzaktan saksi atarim. ancak :-)
+1 yılhayır. s
013 Yorumla- +1 yıl
dayak yemekten mi aldatılmaktan mı?
- +1 yıl
ahahaha attınız mıyı aldattınız mı olarak okudum benim mallığım :D
- +1 yıl
niye olsun ki :D
- +1 yıl
yok be :D aslında konuyla alakasıda yok nasıl öyle okudum ki. s
- +1 yıl
yeterince rezil oldum gidiyorum. s
- +1 yıl
niye
+1 yılHayır yemedim
02 Yorumla- +1 yıl
Kadina el kaldirmam
+1 yılİkiside olmadı hiç
04 Yorumla- +1 yıl
Olmadı
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkek çok dovdum ben
04 Yorumla- +1 yıl
Nasil
Cevap sahibi+1 yılHakediyolardi dovdum. Gene olsa gene :P
Saka saka cocukluktaydi. En son lisede dovdm ama el kaldırmadi bana sacini falan cektm bide siraya kafasını vurdm sadece.
Cevap sahibi+1 yılhahaha
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat