Diğer Selamun aleykum agalar nasilsiniz neler yaptiniz? ᴉᵷuǝɹnʎoʞuǝuıʞṡɐ Takip Et Xper 7 Yaş: 108 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Disardaydim yoruldum Şu an uzaniyorum cok usengec hissediyom Güncellemeler+1 yıl Yani disardan yeni gelmedim bugun dosardaydim manasinda.. al bu bilgiyi naparsan yap Selamun aleykum agalar nasilsiniz neler yaptiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
ángelsinalasyocéano Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 789 cevap paylaştı. Ve Aleykümselam iyiyim sen nasılsın, biraz haberlere bakıyordum 1 1 Yorumla ᴉᵷuǝɹnʎoʞuǝuıʞṡɐ +1 yıl Icerde enerjiksiz bi sekilde uzaniiyordum zkdk
NujenZanistvan Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Ben de az önce geldim eve şimdi uzandım yatağa dinlenmek için 1 4 Yorumla ᴉᵷuǝɹnʎoʞuǝuıʞṡɐ +1 yıl Kullanici adinin anlami ne? isim soy isim gibi de nerelisin merak ettim Yorumla NujenZanistvan +1 yıl Kürdçe Modern Bilimci demek Yorumla ᴉᵷuǝɹnʎoʞuǝuıʞṡɐ +1 yıl Guzelmis manasi☺️ Yorumla NujenZanistvan +1 yıl Sen nerelisin Yorumla
LengeliFötr Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Yorucu bir gün den sonra yatış çok zevkli bence sırf o zevki tatmak için kendimi yorduğum bile oluyor. 0 4 Yorumla ᴉᵷuǝɹnʎoʞuǝuıʞṡɐ +1 yıl 😂😂😂cidden vucut yorulunca dinlenmek uyumak vs cok daha guzel ama Yorumla LengeliFötr +1 yıl Ben ne dedim? Yorumla ᴉᵷuǝɹnʎoʞuǝuıʞṡɐ +1 yıl Sustum🤐 Yorumla LengeliFötr +1 yıl 😒😒😒 Yorumla
MünihTürkgücü Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Aleyküm selam agam oturuyoruz standart. 1 2 Yorumla ᴉᵷuǝɹnʎoʞuǝuıʞṡɐ +1 yıl iyi oturmalar agam Yorumla MünihTürkgücü +1 yıl Eyvallah paşam Yorumla
AxeSinS Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl evet 1 2 Yorumla ᴉᵷuǝɹnʎoʞuǝuıʞṡɐ +1 yıl Ney evet🙂 Yorumla AxeSinS +1 yıl yok öylesine Yorumla
RecepErL Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl Önemli bilgi 😂 1 2 Yorumla ᴉᵷuǝɹnʎoʞuǝuıʞṡɐ +1 yıl Aynen cok merak ederdiniz soylemeseydim Yorumla RecepErL +1 yıl Dimi dimi 😂 Yorumla
alfa_centauri Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aleyküm selam reis. İyii şükür 0 2 Yorumla ᴉᵷuǝɹnʎoʞuǝuıʞṡɐ +1 yıl Sagligina duaciyiz ustam Yorumla alfa_centauri +1 yıl Aman eyvallah ustamm Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Ve Aleykümselam iyiyim sen nasılsın, biraz haberlere bakıyordum
Icerde enerjiksiz bi sekilde uzaniiyordum zkdk
Ben de az önce geldim eve şimdi uzandım yatağa dinlenmek için
Kullanici adinin anlami ne? isim soy isim gibi de nerelisin merak ettim
Kürdçe Modern Bilimci demek
Guzelmis manasi☺️
Sen nerelisin
Yorucu bir gün den sonra yatış çok zevkli bence sırf o zevki tatmak için kendimi yorduğum bile oluyor.
😂😂😂cidden vucut yorulunca dinlenmek uyumak vs cok daha guzel ama
Ben ne dedim?
Sustum🤐
😒😒😒
Aleyküm selam agam oturuyoruz standart.
iyi oturmalar agam
Eyvallah paşam
evet
Ney evet🙂
yok öylesine
Önemli bilgi 😂
Aynen cok merak ederdiniz soylemeseydim