Allah Ay tanrısı mıdır rıdvan aydemir?

eğer haşa Hz. Muhammed haşa ay tanrı ana Yani Rıdvan Aydemir'in deyişiyle Ay tanrısı olan El İlah sözcüğünden türetilmiş Allah'a tapıyorsa neden ayı ikiye yarsın? Ve neden ayı yüceltmiyor. Kur'an aksine ayında haddi vardır diyor Yasin 38-40 senin 1400 yıl öncekini görüşünü o asır ki kafirler ve müslümanlar nasıl görememiş hayret ''Bizden tanrı çalıp bize mi sanıyorsun'' demeleri lazımdı 1400 yıl uzaktaki olayı sen daha iyi biliyorsun yani MaşAllah ne kadar bilgili bir ateistsin Rıdvan bu arada Ay tanrısı el ilah değil Hubel'dir İmamı Şafi Allah Lafzı hiç birşeyden türememiştir diyor Kaynak Razi tefsiri 1/44 Fasih Arapçayı öğrenmek için 20 YIL çölde Huzeyl kabilesinde yaşamış İmami Şafiye mi yoksa senin gibi google klavyecisine mi inanalım sevgili efeyle rıdvan? Şimdi bazı cahil yobazlar gelir El Lat putlarını sayarlar cevabımız Allah Lafsının Lah kısmını değiştirip Lat putu ismini türetmişlerdi. Uzza'da
Allah'ın aziz isminden uydurulmuştur. Kaynak Razi tefsiri 28/248 İbni Aşur Necm Suresi tefsiri. Evet Rıdvan ve bunu savunan bir çok cahil ateiste soruyorum. Soracağınız bir şey var mı? Bana burda googleden iyi mi bileceksin diye sormassanız kendinizi rezil etmemiş olursunuz bun da bir sakınca var mı? Artık rıdvan mı cahil Kur'an mı?
Güncellemeler
+1 yıl
İTirazlarınızı bekliyorum
Allah Ay tanrısı mıdır rıdvan aydemir?