Diğer Karabasan diye bir şey var mıdır yok mudur? musicalower1 Takip Et Yoda Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Siz inanıyor musunuz böyle bir şey olduğuna?Size daha önce karabasan bastı mı ¿Eğer böyle bir şey yoksa neden bazı kişiler var diye ısrar ederler ¿ Karabasan diye bir şey var mıdır yok mudur? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
sananeeeeeeeeee Takip Et Master Yaş: 28 , eic 50% +1 yıl Diğer konusunda 4,8b cevap paylaştı. İnanıyorum çok yaşadım kuzenimde de kardesi odadaymıs kurtulmak için ses çıkarınca kardesi yastık fırlatıp kurtulmus öyle uyku felci gibi bilinç dışı bir şey değil bilincin aktif oluyor 1 0 Yorumla
istemi_yabgu Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 92% +1 yıl var. uykuda nefes kesilmesidir. metabolik bir durumdur. stres, uyuma şekli ve kilo gibi etkenlerden meydana gelir. 1 0 Yorumla
kylomg Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 93% +1 yıl Yoktur. Sadece kısmi bir felç durumu. Ama herkes imanı pekiştirmek için sallanan hikayelere inanıyorlar. 1 0 Yorumla
BeniBöyleBill Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 46% +1 yıl Kötü ve korkutucu rüyalara karabasan denir. Rüya olmak dışında bir özelliği yoktur. Genellikle çocuk ve ergenlerde sık görülür. 1 0 Yorumla
djfurkan13 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Diğer konusunda 9b cevap paylaştı. Bunun tıptaki adı uyku felci oluyor ve benim de 2-3 defa başıma geldi. 1 0 Yorumla
Herbokolog-A Takip Et Xper 6 Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Var tabiki. Uyku felci diye araştırmanızı öneririm. 1 2 Yorumla Merve3510 +1 yıl Diyorsa doğrudur 😂 Yorumla Herbokolog-A +1 yıl @Merve3510 😀😀😀 Yorumla
AxeSinS Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl bir yaratık yok tamamen uyku felci geçici bişey 1 0 Yorumla
ρнσєηιχ_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 31% +1 yıl Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. Var evet daha önce yaşadım 1 0 Yorumla
Tweety1976 Takip Et Master Yaş: 50 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 787 cevap paylaştı. Var tabiki 2 0 Yorumla