Kar yağdığında ben evde oturup asla izlemem dışarı çıkıp mutlaka o karı hissetmem gerekir. Kar yağdıktan sonra üşütmemek için sıkıca giyinirim sonra evimin köşesine bekçi misali bir kardan adam yaparım.(geçen sefer yaptım ama bekçi olamadı malesef tavukların saldırısına uğrayıp yüzü yendi)
Kardan adam bittikten sonra kar toplarını biriktirip kartopu savaşı yaparım. Belki kardan meleklerde yapabilirim o anki ruh halime bağlı sonrada eve gidip sıcak çikolata mı içerim. Ertesi günde kar yürüyüşü yaparım. 😊
Genelde kar yağdığında, elinde kahve ve kitap ile pencere önünde vakit geçirmeyi sevenler vardır. Kar yağdığında evde oturmak olur mu? Olmaz. Önce büyükçe bir kardan adam yapılır. Ardından mahalledekiler toplanır, kartopu savaşı başlar. Yoldan geçenlere de arada kartopu atıp, onları da dahil etmek daha fazla mutluluk verir. Bitti mi? Bitmez. Eğimli bir yerden, aşağıya doğru kaymaya çalışılır. Hazırsak, başlıyoruz. Son 3, 2, 1! Başla! 😄
Maşallah.. Darısı bize.. Yürümek tabi ki.. Ayak basılmamış karlara basmak.. Belgrad gibi sakin bir yerde saatlerce derin derin nefes ala ala yürümek çok güzel olurdu.. Keyfini çıkar Caner'im..
Benim olduğum şehre en son 4 yıl önce kar yağdı. Hatta o gün vize sınavım vardı gitmedim 😅O yüzden eğer kar yağarsa taşı tarağı bırakır dışarı çıkarım. Kar topu savaşı yaparım, fotoğrafını çekerim. Doya doya seyrederim yağarken. Çünkü çok güzel. ❄☃️
Kesinlikle yürümek çok seviyorum dün akşam İstanbul'da uzun zaman sonra yağan o mukemmel karı hala unutamadım endonezyalı gibi iş çıkışı şirinevler meydanın ortasında sevincten kahkaha atıp bir oraya bi buraya döndüm deli gibi cok mutlu oldum anlatamam ıns bugunde yagar lapa lapa canım kar ⛄️ seni seviyorum 🧚🏼♀️😇
Araba kullanmayı seviyorum abisi... Bu akşamda iş yerine geldim arabayı park ettiğim yerde 10 cm den fazla kar vardi... Yolu boş görünce birden yüklenip oynatması iyi geliyor
Dondurma yemek , Karlar düşer ağlarım şarkısını dinlemek (sıkılana kadar!) sıcacık odamda uyumak , film seyretmek bunları yaparım genelde bir de Kitap okurum ❄👻
yalnızsam avcuma kar alıp sıkmayı çok severim sonra bırakırım niye bilmiyorum şlcnslfs yanımda tanidığim varsa da ona fırlatırım, yürürken çıkan o sesi ben de seviyorum botlarla
Hemen küçük kuzenlerimi de yanıma alır dışarı cıkarım ve kar topu savaşı kaçınılmaz :) Benim için kar yağınca yapılacak en güzel şey çocuklarla çocuk gibi eğlenmek...
Buralara hiç kar yağmıyor maalesef. Sırf kar görebilmek için gittiğim yerlerde ki ruh halim "ufo gören masum köylü" gibi olunca da karlara koşup çocuk gibi oynuyorum.
Soğuktan yanaklarım kızarana kadar karlarda yuvarlanmak. Kardan kedi köpek flaan yapmak. Sevdiğim insanlara kar topu fırlatmak. Kar yemek, rampadan aşağı tepsi ile kaymak ohooo