İlaçların çoğu bir hastalığı iyileştirmeye çalışırken başka bir olumsuz etken bırakıyor vücutta ve ilaç sektörünün devamlılığı böyle sağlanıyor. Nadiren ilaç kullanırım ama hiç bitkilerden yararlanmamıştım😁
Anksiyete bozukluğu yaşadım. Stresten ötürü extrasistol denilen kalpte ritim bozukluğu meydana geldi. Sayısı az idi. Ve doktorlar önemsiz diyordu. Kalbin bir anlık durup tekrar çalıştığını düşün. Alıç sirkesi, alıç yaprağı ve kırk kilit otu denilen bitkileri kullandım. 1 ay sonra bir baktım yavaş yavaş azaldı ve yok oldu. Meğer alıç kalp için inanılmaz faydalı birşeymiş. Kalp etini güçlendirip, kan dolaşımını onarıyor ritim bozukluğu için cok önemli bir bileşiğe sahipmiş. Bunu görünce benim bitkilere merakım arttı. Ve birçok araştırma içine girip bunları aldım. İlaç kesinlikle çözüm değil zaten. Önemli olan bitkilerle kalıcı çözüm sağlamak. Ve işe yarıyor :))
Bir çok uygarlık zamanında bu bitkilerle tıpta ilerleme sağlamış ve tedavi yöntemleri geliştirmişler. Şimdiki insanlar okadar bilgili değil. Hap içme meraklısı olan çok kişi tanıyoruz.
Öncelikle çok geçmiş olsun😊. İyi ki ilaca devam etmeyip bitkilere yönelmişsin. Aynen dediğin gibi ilaçlar hiçbir şekilde çözüm olmuyor bazen. İlaç şirketlerinin sahipleri bile kendi ilaçlarını kullanmaz. Çünkü %100 olarak bitkisel içerikli bir ilaç yok denecek kadar az knu almaya da normal insanların parası asla yetmez Bilgi için çok teşekkürler🙏
Çok teşekkür ederim çok sağol :)) Kesinlikle öyle. İlaç sektörünün içinde çok şey dönüyor bence. İnsanların acılarını geçici olarak hafifletmek ama, kalıcı olarak iyileştirmemek. Ve onları ilaca bağımlı hale getirip paralarını almak. Estağfurullah her zaman :)) okadar bilgili değilim araştırmalar ve deneyimleyip görüyorum etkisini işte 😊
En İyi Cevaplar