Arkadaşlar uzmanlar bir dili akıcı bir şekilde konuşmak için en az 4500 kelime bilmemiz gerektiğini yazıyor peki sizce bu nasıldır? ki zaten anadili olan insanların bile 20,000 den fazla kelime bilmediği veya konuşmadığı söyleniyor, bu doğru mu? Herkesin bakış açısını merak ediyorum lütfen herkes 1 dk vakit ayırıp yorum yapmasa bile düşüncesini oylasın.
en az 4500
en az 10,000
en az 20,000
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ingilizcenin yarisi kelime havuzu
Diger yarisi ise gramer
ben on kelıme ıle gunu kapatıyorum
o yüzden konuşamıyosun knk
kız şaka yapıyorum
Iş kelimede değil cümle yapısını öğrenmek
cümle yapısı derken gramer yani zamanları bildikten sonra cümle kurmak için kelimeye ihtiyacın var sadece bilmem farkında mısın :D
katılmıyorum kelime bilirsen derdini anlatabilirsin
@sam12356 tamam bro sen "benimle gel" demen için sadece come de geç sonra turistlerin sana gülsünler
Kelime onemli değil demedim ayrıca bağlaçlar zaman kipleri bundan bahsediyorum
😂😂
e canım biz de sadece kelime bilgisi demedik ama en büyük kısmı o oluşturuyor kurslarda sadece gramer ağırlıklı tenseler öğretildiği için insanlar 3 kelime örnek verilirken öğreniyor sonra tıkanıyor dil anlıyorum ama konuşamıyorum'a dönüyor e kelime az olursa ne konuşucaksın gramerini öğrendikten sonra ben severim? nasıl diyceksin mesela. geri kalan kısımda writing-reading-listening-speaking zaten onlar bunlar olduktan sonra daha hızlı gelişir.
grzkalı demiştim** canım değil