Dünyanın en boş işi sevgili olmaktır !

Sevgilim var 2 senemi onun peşinde harcadım ona aşığım seviyorum sayıyorum. Ancak,

Onunla çok fazla dertleşmek istemiyorum yada sürekli konuşmak istemiyorum. Çünkü şöyle bir görüşe sahibim,

Hiç bir insanla her konuda anlaşamazsın. Bir yerde görüş ayrılıkları çıkar ve bu bir soruna sebeb olur.

Bu yüzden böyle sürekli dip dibe olmak ona kurtarıcı gözüyle bakmak bana çok saçma geliyor. yanyanaykende bazen ssıkılıyorum şimdi vatana millete faydalı başka bir sürü iş yapılabilirdi diyte geçiyor içimden. Saatlerce gezmek tozmak çok gereksiz geliyor kafelerde gezmek o bu. Bunu ona anlatamıyorum aslında yanlızlığı seviyorum dedikçe gözünden yaş akıyor. Sevmeyi seviyorum onu seviyorum ama o bana bunu dedi yok o bana şunu dedi aman tengrim beni naldattı niye böyle oldu yardım et ks demek boş boş oturmaktan daha boş geliyor. Kızlarsoruyordaki aşk sorunları beni güldürüyor ve acındırıyor halimize. ASlında sevmekte istemiyorum. Kendi halimle çok mutluyum ama Allah vermiş içime yinede seviyorum. Ama evrensel olarak aslında bağımlılık gibi bişey olan aşk hakkında çok fazla yoruluyoruz diye düşünüyorum.
Dünyanın en boş işi sevgili olmaktır !