Diğer Kanepede mi yatıyorsunuz tek kişilik yatakta mi? Altarın_Oğlu34 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Gece uyurken nerde yatıyorsunuz? Kanepe mi? Baza mı? Güncellemeler+1 yıl Güncel Kanepede mi yatıyorsunuz tek kişilik yatakta mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Oturayımdayiyin Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 79% +1 yıl Aynen kanka bazanın içinde yatıyorum hatta 2 1 Yorumla Altarın_Oğlu34 +1 yıl Bazanin içinde yatılmaz Yorumla
Mini_Mine_18 Takip Et Xper 4 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl bu sorunun nesi cinsel ya :D 1 13 Yorumla Altarın_Oğlu34 +1 yıl Kendisi o kategoriye almış ben de hiç bakmadım Yorumla Mini_Mine_18 +1 yıl okey şu aralar kanepede yatıyorum Yorumla Altarın_Oğlu34 +1 yıl Niye kanepe? Yorumla Mini_Mine_18 +1 yıl yeni yatak alındı hala gelmedi Yorumla Altarın_Oğlu34 +1 yıl Yatağı yeniledin yani :) Yorumla Mini_Mine_18 +1 yıl pek degil benimki biraz dardı idare ediyordum da ufak çocuğu olan birine verdi ailem kaldım dımdızlak :D Yorumla Altarın_Oğlu34 +1 yıl E almışsın işte yenisini :) Yorumla Mini_Mine_18 +1 yıl daha gelmedi ki kanepede pinekliyorum Yorumla Altarın_Oğlu34 +1 yıl Ben çocukken hep kanepede yattım :) Yorumla Mini_Mine_18 +1 yıl yok benim kendi yatağım vardı ama genelde babam yanımda olurdu Yorumla Altarın_Oğlu34 +1 yıl Şimdi yalnız mi yatıyorsun Yorumla Mini_Mine_18 +1 yıl evet Yorumla Altarın_Oğlu34 +1 yıl Kardeş falan? Yorumla
ceylinÇkObİLiYo Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Çift kişilik yatakta tek kişi uyuyorum. xd 1 0 Yorumla
_BeBeRuhii_ Takip Et Master Yaş: 28 , eic 49% +1 yıl Diğer konusunda 851 cevap paylaştı. Çekyat ya da yatapımı taşıyom 1 0 Yorumla
Wosty Takip Et Guru Yaş: 102 , eic 88% +1 yıl Diğer konusunda 476 cevap paylaştı. Koltukta 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Aynen kanka bazanın içinde yatıyorum hatta
Bazanin içinde yatılmaz
bu sorunun nesi cinsel ya :D
Kendisi o kategoriye almış ben de hiç bakmadım
okey şu aralar kanepede yatıyorum
Niye kanepe?
yeni yatak alındı hala gelmedi
Yatağı yeniledin yani :)
pek degil benimki biraz dardı idare ediyordum da ufak çocuğu olan birine verdi ailem kaldım dımdızlak :D
E almışsın işte yenisini :)
daha gelmedi ki kanepede pinekliyorum
Ben çocukken hep kanepede yattım :)
yok benim kendi yatağım vardı ama genelde babam yanımda olurdu
Şimdi yalnız mi yatıyorsun
evet
Kardeş falan?
Çift kişilik yatakta tek kişi uyuyorum. xd
Çekyat ya da yatapımı taşıyom
Tek kişilik Yatakta tabiki
Üç kişilik yatakta yatıyorum
Koltukta