Arkadaslar bu tesısat isinden anlayan bir bilen yok mu allah askına?

ne zamandan beri tesısat almaya karar verdım fakat bu anfi ve mid takımlarının watları değisik olması nedenıyle alamıyorum bı turlu yani pioneer mid takımı alacagım fakat hepinde söle yazılar var Pioneer Ts-g132ci 13, Pioneer Ts-g172ci 17, Pioneer Ts-a131ci 13, anfilerde kimi anfi 100 wat kımı 120 wat diğeri 120 wat, jbl kabinlerdede ayı kimi 1000 wat kımı 1200 wat, ben bu watların değişik olması nedenıyle alamıyorumkı tesısat ne anlama gelıyo bu watların değisikliği ya da hangi watlar bana uygun mumkunse bı bılen bana bunu izah edebılırmı bir mılyar butcem var yanı benım anlayabılecegım dilde anfi su wat almalısınız mid takımı su watlar olmalı dıyebılırmı, ben jbl kabinli kolon + anfi + ve pionerin mid takımını almaya karar verdim ama bu watlar degisik oldugu ıcın alamıyorum bılmedıgımden dolayı dedıgım gibi butcem birmilyar yani bana bu tesısat bılen bırı cıkıp size jbl nın su watı anfının su watı lazım bir milyara bunları alabılırsınız derse sevınırım, anlamadan bilmedende tesisatcıya gidilmez haklı olarak adamlar anfiyı kac wat bası kac wat oranda istiyosunuz diye sorarlar bende bilmedıgım ıcın sizden not alıp öyle almaya gitmek istiyorum
Arkadaslar bu tesısat isinden anlayan bir bilen yok mu allah askına?