Beden değişikliği isteyen iki kişi anlaşıp
bedendeki ruh beden değişimi yapabilir mi Bu astral seyahat ile mümkün mü
bedendeki ruh beden değişimi yapabilir mi Bu astral seyahat ile mümkün mü
Hayır, ruh kişiye özeldir. Başka bedenle değiştirilemez, ölüm anı dışında bedenden ayırılamaz. Astral seyahatte yalnızca astral beden fiziksel bedenden kısmi olarak ayrılmaktadır. Varsa başka sorunuz elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.
Hayır mümkün değil, çünkü astrale çıktığın zaman ruhun yataktaki gerçek bedenine göbek deliğinden bağlı bir şekilde oluyor. Sen gittikçe o kordon uzuyor
Cevap
7Cevap
Deneyelim bunu astral seyahat yapalim bakalim ne yapiyorsun ayyyy kiz ne bu surat git makyaj yap aynaya bakmiyormusun sen hic aman ya ben bumuyum bugunde flortum hic mesaj atmadi baska bir kizmi var acaba dur kizlar soruyora bunu sorayim reglde gecikti sanirim boyle olurdu hic denenmesin 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Ruh beden değişimi yapıldığını hiç duymadım ama bu konuda aşırı uzmanlaşılırsa mümkün olabilir. Bana biraz korkutucu geliyor astral seyahate çıkıp ruhunu tekrardan bedenine döndüremeyen insanlar var. Risk almak saçma.
Astral seyahatta bildiğim alem değişikliği olduğu 🤔 beden duymadım hiç filmlerde gördüm ama o da astral seyahatla değil büyüyle iki kişinin rızasiylaydı.
Hayır. Cikan sey ruh değil, astral beden. Ve astral katlar aslinda kisinin bilincaltini yansitir.
bu seyahat ıcın HES kodu gerekıyomu bıde içişleri bakanlıgından seyahat ızın belgesi almamız gerekıyor mu
öyle olsaydı bugün fatma diye uyuyup yarın ahmet diye uyanacaktın :D
Bir o kalmıştı tamam bide onu yapalım.
Çok fantastik film izliyosun
Mümkün değil.
Sanmam
Değil
Yok ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?