İnternet & Teknoloji Birisini yanlışlıkla görüntülü aradım bildirim gider mi? Oykum_1 Takip Et Xper 3 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Birisini yanlışlıkla görüntülü aradım bildirim gider mi? En fazla 5 sn çalmıştır ama Güncellemeler+1 yıl Birisini yanlışlıkla görüntülü aradım bildirim gider mi? En fazla 5 sn çalmıştır ama aradıktan sonra engelledim Birisini yanlışlıkla görüntülü aradım bildirim gider mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
34blackk35 Takip Et Bilge Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl Evet gider.. eger ki neti aciksa.. oda seni arar neden aradin diyesormak icin.. 0 0 Yorumla
keremkayar Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl karşı tarafta çalmış olabilir. uygulama üzerinden aradıysan kesin bildirim gider 0 0 Yorumla
Kadirsalih009 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Gider bildirim. Eski sevgili falan mı? 0 0 Yorumla
SomurtkanŞirin_KSde Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Yanlışlıkla birisini aramaktan nefret ediyorum. 0 0 Yorumla
Cassie_Robichaud Takip Et Master Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Evet tabii ki gider cevapsız olarak görünür 0 3 Yorumla çkf33 +1 yıl herşeyide biliyon vicdansız:D Yorumla Cassie_Robichaud +1 yıl @çkf33 çok güzel hareketler kaçın kısaltması bu Yorumla çkf33 +1 yıl çok zekisin:DDDDDDD Yorumla
Zindanadasi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 52% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 9,2b cevap paylaştı. Gider wp ise 0 0 Yorumla
Asknedencanyakar_ Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 13,4b cevap paylaştı. Gider 0 0 Yorumla
calpsize Takip Et Guru Yaş: 40 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,4b cevap paylaştı. Hemen gidiyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Evet gider.. eger ki neti aciksa.. oda seni arar neden aradin diyesormak icin..
karşı tarafta çalmış olabilir. uygulama üzerinden aradıysan kesin bildirim gider
Gider bildirim. Eski sevgili falan mı?
Yanlışlıkla birisini aramaktan nefret ediyorum.
Evet tabii ki gider cevapsız olarak görünür
herşeyide biliyon vicdansız:D
@çkf33 çok güzel hareketler kaçın kısaltması bu
çok zekisin:DDDDDDD
O daha çalmadan bidirim gitmiştir😃
Gider
Gider wp ise
Gidiyor
Giderr
Evet gider
Gider
beni aradin evet