Diğer Matematiği anlama yolları nelerdir? caramelizekaramel Takip Et Guru Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Problem çözerken ben temsili cevap niye yanlış dediklerinde ben de ne bileyim derim Matematiği anlama yolları nelerdir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
gençmühendisbey Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 95% +1 yıl severim problemleri :D :D eğlenceli aslında yardımcı olurum istersen 0 2 Yorumla caramelizekaramel +1 yıl Nasıl anlıyorsunuz peki? Ya aslında sol beyinle alakalı ben biraz daha sağ beyin kullandığım için öyle olabilirim Yorumla gençmühendisbey +1 yıl sanmıyorum bu biraz paragraf sorusu gibi senden istediği şey belli önemli olan onu yakalamak :D :D Yorumla
supangles Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Bende matematikte sıkıntı yasiyorum ayni senin gibiyim 0 0 Yorumla
Deliyimbendeliyim Takip Et Master Yaş: 33 , eic 37% +1 yıl Diğer konusunda 822 cevap paylaştı. Zekanı geliştirmeden mathi anlayamazsın strateji oyunları oynayarak beynini geliştirmen lazım önce 0 0 Yorumla
DoubleU Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 54% +1 yıl Diğer konusunda 380 cevap paylaştı. Mantığıyla anlatabileni bulmak 1 2 Yorumla caramelizekaramel +1 yıl Benim sağ beynim aktif, ki yürütücü işlev şerde bile aksaklık var dikkat dağınıklığı var Yorumla DoubleU +1 yıl Aynı durumum ama bölümüm sayısal, sevince 50 kere de denemek gerekiyorsa odaklanmak için, üşenmiyorsun nihayetinde oluyor Yorumla
Aleyna12212 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 86% +1 yıl Beni takip eder misin? 0 1 Yorumla caramelizekaramel +1 yıl Ettim Yorumla
khenarth Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Temelden başlanmalı ve inan çok da zor değil 😊 0 2 Yorumla caramelizekaramel +1 yıl Aynen öyle de temelde bile kuralları bilmiyorum şu sayı nerden geldi diyorum Yorumla khenarth +1 yıl Gerçekten eğer istiyorsan, kararlıysan matematiğini geliştirebilirsin Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sayısalcıyım severim mat 0 1 Yorumla caramelizekaramel +1 yıl Ezber mi yapıyorsunuz, anlıyorsanız nasıl anlıyorsunuz? Yorumla
Meczubee Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl Güldüm Allah da sizi güldürsün 0 1 Yorumla caramelizekaramel +1 yıl Amin çok teşekkür ederim :) Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
severim problemleri :D :D eğlenceli aslında yardımcı olurum istersen
Nasıl anlıyorsunuz peki? Ya aslında sol beyinle alakalı ben biraz daha sağ beyin kullandığım için öyle olabilirim
sanmıyorum bu biraz paragraf sorusu gibi senden istediği şey belli önemli olan onu yakalamak :D :D
Bende matematikte sıkıntı yasiyorum ayni senin gibiyim
Zekanı geliştirmeden mathi anlayamazsın strateji oyunları oynayarak beynini geliştirmen lazım önce
Mantığıyla anlatabileni bulmak
Benim sağ beynim aktif, ki yürütücü işlev şerde bile aksaklık var dikkat dağınıklığı var
Aynı durumum ama bölümüm sayısal, sevince 50 kere de denemek gerekiyorsa odaklanmak için, üşenmiyorsun nihayetinde oluyor
Beni takip eder misin?
Ettim
Temelden başlanmalı ve inan çok da zor değil 😊
Aynen öyle de temelde bile kuralları bilmiyorum şu sayı nerden geldi diyorum
Gerçekten eğer istiyorsan, kararlıysan matematiğini geliştirebilirsin
Sayısalcıyım severim mat
Ezber mi yapıyorsunuz, anlıyorsanız nasıl anlıyorsunuz?
Güldüm Allah da sizi güldürsün
Amin çok teşekkür ederim :)