commons.m.wikimedia.org/.../...:500_TL_reverse.jpg
Kaybolmasına çok üzüldüğünüz manevi değeri yüksek bir eşyanız varmı? Veya kaybetmekten korktuğunuz?
commons.m.wikimedia.org/.../...:500_TL_reverse.jpg
Bir zamanlar laptoptan harddiske atmaya erindiğim için kaybettiğim fotoğraflara çok üzüldüm. :( Kaybetmekten korktuklarım var. Ama iyi saklıyorum. Umarım kaybolmazlar, hepsinin manevi değeri var. Bende de 8 yıllık yarısı yırtık beş lira var. Onun da bana öğrettiği bir şeyler vardı ondan saklıyorum.
Erkek arkadaşlarımızla bir kavgamızda iki poşet eşyasını atmıştım, hediyeler hatıralar falan. ona üzülüyorum :D
dediğini bilmiyorum fakat bana babamdan miras kalan bir saat var değerli değil fakat kendisi hep takardı bende hep takıyorum kaybedersem çok üzülürüm :(
babamın yaptığı bekçi düdüğü var gözüm gibi saklıyorum. Paha piçilemez :)
Cevap
3Cevap
Size komik gelebilir ama oyuncağımı kaybettiğimi öğrendim bugün ve yıkıldım resmen. Ben 16 Ablam ise 18 yaşında ve yıllardır kötü şeyler yaşadığımızda kötü şeylerin tam tersini hayalimizde kurduğumuz şeyleri peluş hayvanlar üzerinden canlandırıyoruz. Ablam üniversiteye gideceği için ona vermiştim kunduz peluş bir oyuncaktı. 1 hafta sonra ameliyat için döndü ve yine oynayacaktık. Dedim... nerede? Sonra buz kesmiş bir şekilde bana baktı ve orada unuttuğunu söyledi belki yurttaki dolabımdadır dedi. 2 haftadır çok mutsuzum ve ablam dün yine gitti okuduğu yere ve dolabından çıkmadı. Lütfen dalga geçmeyin her insan zorluklarla başka şekilde baş eder. Babam bize bağırdığında babamın iyi olduğu bir oyun oynarız. Mutlu olduğumuzda o şeyi oynarız. Ama şu an 1 tane oyuncağımız eksildi ve ben daha böyle bir şey için yıkılıyorsam neden yaşıyorum diye düşündüm. Karışık kuruşuk yazdım umarım anlamışsınızdır
Söyleyeceklerime inanamayacaksınız. Oyuncağım kaybolduktan ve üstteki mesajı yazdıktan sonra internette aynı oyuncağı buldum ve aldım. Ama satıcı bir türlü kargolamadı. Sordum neden artık kargolamıyorsunuz diye, şehirdışındayım geldiğimde kargolayacağım dedi. (Ablam eskişehirde kaybetmişti) Neyse kargoladı kadın bir şekilde şehir muhabbeti açıldı kadın eskişehirden aldığını söyledi bu oyuncağı. Ben de acaba nerede aldınız eskişehirde oyuncağı dedim. Satıcı kadın bana dedi ki: Üvey kızımla ablasını uğurlamak üzere eskişehirde bir apartta kızım buldu ben de başkasının olduğu için satmak istedim. Kaldığı apart ile ablamın kaldığı aynıydı. Anlayacağınız oyuncağım milyonda 1 ihtimal ile geri döndü bana boynunda bir broş vardı oyuncağımın onu da üniersiteye giden kızına verdiğini söyledi. Umudunuzu yitirmeyin.
Arkadaşımın pembe tokası kayboldu saklayacaktım onu ben hatıra diye
Eşimde bir tane aytaşı tesbih vardı. O kayboldu gitti ona çok üzülüyorum.
En iyi arkadaşımın hediye ettiği, 4 yıldır hiç çıkarmadıpım bir kolye var. Onu kaybrtmek istemezdim
Sevgilim bana ilk bulusmada verdigi çiçek 3 yil kilifimin arkasinda sakladim bir gun baktim ki yok cok uzulmustum
en çok üzüldüğüm eşyam küçükken ki tazolarımdır
Flashdisc'im
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar