bilindiği üzere toplumda geçmişinde madde kullananlara karşı bir dışlama ve ön yargı var. geçmişimde yüksek miktarlarda extasy hap esrar taş eroin kullandım şu an kullanmıyorum, ki hastalığına düşmüyorum , bro benim gibi insanların bir geleceği olmayacak mı , madde kullandık diye sonsuza kadar toplumda hor görülmeye mahkum muyuz?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Selam, alakası yok seni çekici bulanlar da var takma kafana sen doğru biri ol yeterli.
Niye kullandın ki? Bide nasıl bişey çok merak ediyorum cevaplarsan sevinirim
sebebi yok, normal hayatta küçük şeylerden aldığın mutlulukla beyin belirli bir miktar dopamin salgılar, bu uyuşturucu kullandığında 50 kat daha fazla dopamin salgılamana sebep oluyor, böyle olunca mutluluktan uçtuğunu hissediyorsun, diğer taraftan kötü yanı bir daha asla küçük şeylerle mutlu olamazsın beyin çünkü level atlıyor. kullanmanızı asla tavsiye etmem
Onları kullanan birine aşığım umrunda değilim.
belkide onu hayata döndürmek için mücadele etmiyorsundur kardeş o yüzden umrunda değilsindir
Peki bir şey sorabilir miyim?
sorabilirsiniz
Ettim ama beni hep tersledi en son beni yönetemiyorsun dedi oysa ki hep yanında olmak için çabaladım. Sorum işe şu insanlar içtikçe yanında birini ister ona sığınmak o içtikçe neden benden uzaklaştı?
Bana gel evlen benimle dedi, gidelim dedi kabul etmedim. Seviyor beni ama olmuyoruz. Çok dengesiz
ne kullanıyor ki
Ben esrar kullandığını sanıyordum öğrendim ki kokainmiş öyle söyledi. Sen biliyor musun ne kullandığımı dedi... 3 gün sabrediyor içmiyor sonra hemen koşarak gidiyor içiyor
Ve bırakmana çok sevindim umarım bi daha olmaz 🌸
3 günde bir kullanmak o bağımlılık değil bağımlı insan her 5 dakikada kokain çeker , belki de başka biri var hayatında
şu an kullanmamam ileride kullanmıyacağım anlamına gelmez, çünki bir defa bulaştığında hayatın her gününde madde aklında oluyor
Peki nasıl bırakabildn? Umarım tekrar bulaşmazsın
Birde kokain pahalı bir şey sanırım
kalitesine göre değişiyor crack hali gramı 300 400 line hali 500 600
ve onu çekmek en fazla 20 dakika sürer
Maddi durumu ona yeterli değil, geçen altın çocuk diyip birkaç şey paylaşmıştı? Hırsızlık mı yapıyor düşüncesi beni ürküttü
belki de seni kekliyor hiç gördün mü toz çekerken
Yok görmedim, sigaraya sarılı gördüm
nasıl mı bırakabildim , bu hayattan başka hayatın olmadığını fark ettiğimde yaşamın değerini anladım işte o zaman bıraktım, öldükten sonra bedenimin tekrar dirilmeyeceğini bilmek hayata dönmeme sebeb oldu
Umarım tekrarı olmaz adına çok sevindim büyük bi adım bu senin için hayatını bilmiyorum ama evlen düzenini kur çalış seni seven biriyle ol
sigaraya sarılı toz mu olur :) muhtemelen bonzai içiyor
Hiç bilmiyorum ki AA birde kova fotoğrafı görmüştüm o ne demek
detayları yazamam
Mesaj atma şansım var mı?
var faceden
Kullanmıyorum, instagram? Buradan kullanıcı adını verirsen yazabilirim
marc4life
buradan mesaj atman için önce takip etmen gerekiyormuş galiba
Kullanıcı adını arayacağım yeri bulamadım
Gizliden çıktım
tamam ben yazacağım önce istek atıyorum onaylarsın
Herkese mesajlarım açık
ok mesaj attım
Yine içersen
bu insanın aldığı psikolojik hasara bağlı
Içersin belli
topluma karışmak için uzun zamandır çaba gösteriyorum kardeş, çevremdeki insanlar benden kaçıyor, direniyorum, bağımlı olmayan kişilerle iletişim içerisindeyim, sevdiğimiz oldu, insan oğlu kahpe bilir misin bak bu kötü adam diyip mutluluğumuza da iş koydular, diretiyorum topluma karışmaya