Diğer Hayatta en çok pişman olduğunuz şwy nedir? sayman11 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sigaraya başlamak Ya siz? Güncellemeler+1 yıl Guncel Hayatta en çok pişman olduğunuz şwy nedir? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et
_GAYGünlükleri_ Takip Et Master Yaş: 30 , eic 56% +1 yıl piişman değilim ama harekete gecıp herşey ypmm lazım 0 1 Yorumla sayman11 +1 yıl Kusursuz yasamis olmazsin. Biseyi keske yapmasaydim dessindir Yorumla
Kimseleşmişş Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Bazı kişileri tanıdığıma pişman oldum 0 3 Yorumla sayman11 +1 yıl O bende de var lakin sigara agir basiyor Yorumla Kimseleşmişş +1 yıl Sigara zaten pişmanlıktır bırakırsın inşallah Yorumla sayman11 +1 yıl Bakalim Şu an icin baya zor gorunuyor Yorumla
Minimalist_1342 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl O acı biberleri yemeyecektim.. pismanim 0 3 Yorumla sayman11 +1 yıl Cikisi kotu olmali🤔 Yorumla Minimalist_1342 +1 yıl Ejderha halt etmiş yanında. Canım popişimm Yorumla sayman11 +1 yıl Hahhah Yorumla
AçarakŞah Takip Et Master Yaş: 29 , eic 80% +1 yıl Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kokaine paşlamamak 0 1 Yorumla sayman11 +1 yıl Yapma mudur. Yorumla
Fıreyas Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Bir sürü şey 0 1 Yorumla sayman11 +1 yıl En cok hangisi Yorumla
intiharçiçekleri_ Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl Diğer konusunda 2,8b cevap paylaştı. Okumamak 0 4 Yorumla sayman11 +1 yıl Baslayabilirsin tekrar. Zor ama imkansiz degil Yorumla intiharçiçekleri_ +1 yıl Tren geçti Yorumla sayman11 +1 yıl Gecmez aslinda aciktan falan bitirebilirmisin Yorumla intiharçiçekleri_ +1 yıl Bitiremem kanka Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
piişman değilim ama harekete gecıp herşey ypmm lazım
Kusursuz yasamis olmazsin. Biseyi keske yapmasaydim dessindir
Bazı kişileri tanıdığıma pişman oldum
O bende de var lakin sigara agir basiyor
Sigara zaten pişmanlıktır bırakırsın inşallah
Bakalim Şu an icin baya zor gorunuyor
O acı biberleri yemeyecektim.. pismanim
Cikisi kotu olmali🤔
Ejderha halt etmiş yanında. Canım popişimm