Diğer Güzelliğinizi puanlayayim mi? PrensHazretleri Takip Et Yoda Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Guzele guzel demem benim olmadıkça 😂 neyse bir puan vereyim bari #prenspuanveriyor Güncellemeler+1 yıl 😂 Güncellemeler+1 yıl Devam 😅 Güzelliğinizi puanlayayim mi? Cevapla Güzellik Soruları Puan Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
bunaldumya Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Ver bakalım uyuyan ve bunalan güzel prensesciğime puan dhwhhdhshd 1 35 Yorumla bunaldumya +1 yıl Aaa eksi atmışlar çok ayp 😆😆 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Artı verdim 😂 8 iyi mi Yorumla bunaldumya +1 yıl Uuu teşekkür ederiz yeter efenim tabisii 😄 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Bence de 😂 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Kız :D Yorumla bunaldumya +1 yıl Efenim prenscim Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Nasılsın bunalan bayancigim Yorumla bunaldumya +1 yıl İyiyim prenscim eğleniyorum 😆Sen napıyorsuuun Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Beni gördün gene şey oldun boyle :) Yorumla bunaldumya +1 yıl Hı hı bunaldım Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Yok ya değil 😂 Yorumla bunaldumya +1 yıl Haa şey sıkıldım o zaman Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Yoo 😂 Yorumla bunaldumya +1 yıl Öyle öyle hsgsgdhsj Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Enerjiksin biraz bunalan bayancim fjfh Yorumla bunaldumya +1 yıl Hee hep öyleyim zaten sen nickime bakma 😆 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Bunaliyorsun bazen ama 😂 Yorumla bunaldumya +1 yıl Baazen çok arada olur o hdgshjs Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Belli belli fjfhg Yorumla bunaldumya +1 yıl Hı hııı Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Eksi de aldın djfj Yorumla bunaldumya +1 yıl Evet uyuyan güselimi beğenmediler galiba ☹️☹️ Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Ben artiladim 😂 Yorumla bunaldumya +1 yıl Canım prensim sağ olasın 🤗😄 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Bunalan bayancigim 😂🤗 Yorumla bunaldumbenya +1 yıl bir beyaz at eksik Yorumla bunaldumya +1 yıl Tübeler olsun, yetişin komşular nickim çalınmış 😦 Yorumla bunaldumbenya +1 yıl yaklaşık %66 küsürü çalınmış sayılıyor,%100'ü değil lütfen... Yorumla bunaldumya +1 yıl Yaratıcılık 10/10 asdsjdjdjd Yorumla bunaldumbenya +1 yıl lütfen... ilham kaynağının vermiş olduğu etkinin sonucu Yorumla bunaldumya +1 yıl Senin eski nick daha iyiydi yav 😀 Yorumla bunaldumbenya +1 yıl onu kimse okuyamıyor ya : ( kıyıpıhenko ne ya Yorumla bunaldumya +1 yıl Öyle değil lo kınıpıyehko sen hiç okuyamadın Yorumla bunaldumbenya +1 yıl maalesef benim hatam Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Ahaha pembeli ve mavili 😂 Yorumla
Cassie_Robichaud Takip Et Master Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Benim güzelliğime puanlar yetmez ama hadi puanla 2 5 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl 5 😂 eksi almışsın Yorumla Cassie_Robichaud +1 yıl Görmeden çekememisler görseler ne olacaktı acaba 😀 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Artı verdim 😂 Yorumla Cassie_Robichaud +1 yıl Teşekkürler Yorumla PrensHazretleri +1 yıl 😂 Yorumla
duygusalhatun34 Takip Et Xper 7 Yaş: 43 , eic 92% +1 yıl Puanla bakalım 😅😅😅😂 1 3 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Duygusal bayan 7 iyi midir 😂 Yorumla duygusalhatun34 +1 yıl Hazret ne buyurduysa o 😅😅😂😂 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl 8 olsun o halde 😂😂 Yorumla
OnceUponATimee Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Puanla. 1 7 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl 7.5 iyi mi :) OnceUponATimee +1 yıl Az o PrensHazretleri +1 yıl Sen gelmeyeceğim dememiş miydin sanki 😂 OnceUponATimee +1 yıl Ciddiye mi aldın😅 PrensHazretleri +1 yıl Ciddi gibiydin 8.5 olsun 😂 OnceUponATimee +1 yıl Öylesine dedim , tamam olur 8.5 PrensHazretleri +1 yıl 😂😂
ddarkdayss Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Puanla bakalım. 1 9 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl 9 iyi mi 😂 Yorumla ddarkdayss +1 yıl İyi iyi beğendim :d Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Him😂 Yorumla ddarkdayss +1 yıl Hıhı 😂 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Hıhı😂 Yorumla ddarkdayss +1 yıl Tm uzatma.😂 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Hayır sen 😂 Yorumla ddarkdayss +1 yıl 😂 taaam Yorumla PrensHazretleri +1 yıl 😂 taaam Yorumla
Şekerkiz44sinirli Takip Et Xper 4 Yaş: 28 , eic 62% +1 yıl Ver uyuz ver 1 3 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl 8 iyi mi :D Yorumla Şekerkiz44sinirli +1 yıl İyi güzel👍 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl 👍👍 Yorumla
matemist Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 88% +1 yıl Puanla bakalım 1 1 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl 8.5 :) Yorumla
Lena_598 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 49% +1 yıl Tamamdir 1 1 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl 8.5 iyi midir sana lena 😂👍 Yorumla
Çokknormal Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Hayır puanlama 1 5 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl Niye kız 😂 Yorumla Çokknormal +1 yıl Tamam tamam puanla😁 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl 8. 5 iyi mi 😂 Yorumla Çokknormal +1 yıl Teşekkürler prens bey gayet iyi😁 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl 👍👍 Yorumla
Minimalist_1342 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Puana ne hacet. Mukemmelim 0 1 Yorumla PrensHazretleri +1 yıl 6 olsun :D Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ver bakalım uyuyan ve bunalan güzel prensesciğime puan dhwhhdhshd
Aaa eksi atmışlar çok ayp 😆😆
Artı verdim 😂 8 iyi mi
Uuu teşekkür ederiz yeter efenim tabisii 😄
Bence de 😂
Kız :D
Efenim prenscim
Nasılsın bunalan bayancigim
İyiyim prenscim eğleniyorum 😆
Sen napıyorsuuun
Beni gördün gene şey oldun boyle :)
Hı hı bunaldım
Yok ya değil 😂
Haa şey sıkıldım o zaman
Yoo 😂
Öyle öyle hsgsgdhsj
Enerjiksin biraz bunalan bayancim fjfh
Hee hep öyleyim zaten sen nickime bakma 😆
Bunaliyorsun bazen ama 😂
Baazen çok arada olur o hdgshjs
Belli belli fjfhg
Hı hııı
Eksi de aldın djfj
Evet uyuyan güselimi beğenmediler galiba ☹️☹️
Ben artiladim 😂
Canım prensim sağ olasın 🤗😄
Bunalan bayancigim 😂🤗
bir beyaz at eksik
Tübeler olsun, yetişin komşular nickim çalınmış 😦
yaklaşık %66 küsürü çalınmış sayılıyor,%100'ü değil lütfen...
Yaratıcılık 10/10 asdsjdjdjd
lütfen... ilham kaynağının vermiş olduğu etkinin sonucu
Senin eski nick daha iyiydi yav 😀
onu kimse okuyamıyor ya : ( kıyıpıhenko ne ya
Öyle değil lo kınıpıyehko sen hiç okuyamadın
maalesef benim hatam
Ahaha pembeli ve mavili 😂
Benim güzelliğime puanlar yetmez ama hadi puanla
5 😂 eksi almışsın
Görmeden çekememisler görseler ne olacaktı acaba 😀
Artı verdim 😂
Teşekkürler